ŠKODA techweb > Komentáře k článku: Zprovoznění motoru a převodovky zaplaveného vozidla
ŠKODA techweb [homepage]

Komentáře k článku: Zprovoznění motoru a převodovky zaplaveného vozidla

RE: ?
Datum: 14.10.2002, 14:47
Od: milan

rozhodne se mi nejedná o reklamu jedné značky, záměrně jsem z článku vymazal výroce, i když jak jsem zjistil moc se mi to nepodařilo, Rozhodně je možno použít výrobky, které jsou na trhu a to např. i CRC ood fa. ELIT, či Bardal nebo CYCLO fa. Meteor a jiných tento postup jsem zpracoval jako odborný komentář k zprovoznění vozidla které bylo pod dohledem pracovníka UVMV a Česany z Ml. Bol. zprovozněno, osobně jsem při povodních na MOravě zprovoznil s celým týmem asi 40 vozidel a v jiných servisech vím asi o 50 vozidlech, nechci nadsazovat počet spíše ubírám. Správci webu jsem zaslal fotografie, které byly zhotoveny Výzkumným ústavem motorových vozidel po roce, kdy byl automobil rozebrán - pohonná jednotka a zkontrolován stav motoru. Stav motoru byl hodnovcen jako velmi dobrý s tím, že nebyly nalezeny žádné negativní stopy po tomto způsobu čištění. Pokud je mi známo, toto bylo poprvé, kdy významná instituce v automobilové technice provedla takovéto ohodnocení a kdy ji byla představena účinnost automobilové chemie. Jak uvádím výše nejedná se o reklamu jednoho výrobce, který se stejně na tomto nepodílel. Osobně jsem toho názoru, že kdo prodává chemii musi znát její účinnost a možnosti použití, případně umět "namíchat to správné" co v konkrétně řeší problém motoru i z několika výrobků.


?
Datum: 9.10.2002, 8:22
Od: JenyK
WWW: http://crx.cz

Tak nevim...., trochu mi ten clanek pripada jako chvalozpevny letak Herbalife. Cimz samozrejme nechci hodnotit ani odsuzovat vyrobky jedne firmy. Ten postup, co je popsan byl aplikovany na konkretnim vozidle ? S jakym vysledkem ?



© 1999-2018, Petr Váňa a Insidea Digital s.r.o.
Jakýkoliv výňatek či přetisk obsahu serveru Škoda TechWeb může být použit jinde pouze s písemným svolením provozovatelů serveru, jež jsou uvedeni výše.
Zásady ochrany osobních údajů