ŠKODA techweb > Komentáře k článku: Máme holé za...
ŠKODA techweb [homepage]

Komentáře k článku: Máme holé za...

RE: Mame hole dvere
Datum: 26.03.2006, 11:52
Od: jirka

zalezi na tom jak si vyberes.budto mas dalkove ovladani,vetsinou na zadnim skle,to ti pak otevre pomoci odskoku dvere ridice,nebo si nezavaris dvere ridice a budes otevirat ostatni dvere zevnitr.jestli ti muzu doporucit,tak si zavar vsechny dvere a k ridici si dej odskok.ja to mam a docela pohoda.ma to vyhodu,nemusim to auto zamykat.:)


Otevírání pátýh dveří z místa řidiče
Datum: 1.09.2004, 15:22
Od: FilipK
WWW: http://www.profoto.tk

Ahoj škodovkáři, nevíte někdo, jak šikovně udělat otevírání pátých dveří z místa řidiče, tak, jak jej nabízela Škoda jako mimořádnou výbavu pro Favorit? Kolik to asi stojí? Díky moc. Škodovkám zdar.


Otevírání pátýh dveří z místa řidiče
Datum: 1.09.2004, 15:21
Od: FilipK
WWW: http://www.profoto.tk

Ahoj škodovkáři, nevíte někdo, jak šikovně udělat otevírání pátých dveří z místa řidiče, tak, jak jej nabízela Škoda jako mimořádnou výbavu? Kolik to asi stojí? Díky moc. Škodovkám zdar.


RE: Favorit,nevim
Datum: 29.02.2004, 22:24
Od: MEK

vcera sem dodělal otvírání s elektrmagnetem a je to fakt dobrý.mám to na fanoušovi z 90roku a je napohodu.stačí koupit magnet.nový zámek na páté dveře a součástku do kufru pod tu zápatku.tři hoďky práce trocha úprav a je to.tak at se vede...MEK


Favorit,nevim
Datum: 27.02.2004, 18:18
Od: Robin
WWW: http://movies.sexcrews.com/tickling_videos.html

V posledních dvou článcích se tady někdo ptal jak táhnout lanko na otvírání zadního kufru u starších favoritů. Já to na fávu nemám ale řekl bych že okolo kabelů u levého prahu, potom levým sloupkem. Pak je potřeba vyvrtat dvě díry, na 5.dveře a do zadní části střechy(podobně jako u novějších favoritů kabely elektriky 5.dveří). Já si myslím, že je lepší elektrické otvírání pomocí el.magnetu. Taky to plánuju na svého favorita. Lepší však bude když vám poradí někdo, kdo s tím má zkušenosti.


nevim
Datum: 22.02.2004, 21:35
Od: ales

Prosim o radu jak udelat otvirani zadnch dveri u skody favorit 89. Jak mam tahnou to lanko k sedacce ridici.


favorit
Datum: 8.01.2004, 6:39
Od: Vlado Ivan

Poprosil by som niekoho, keby rozpisal postup, ako sa riesi otvaranie kufra po zahladeni na favorite starsi typ. Nemam packu na otvaranie od vodica.Da sa dorobit? Dakujem


Mame hole i ............
Datum: 26.06.2002, 10:04
Od: Tom

Jen toliko, kdyz si sundam predni a zadni naraznik na S120, je to proti vyhlasce nebo ne? Ridicak mam, ale ve vyhlasce jsem to nenasel. Ale chlupaty jsou nejaky nervozni a staveli mne nejak casteji:o( Jinak skodkam zdar a at vam to tu frci:-) P.S.Kdyby nekdo mel zajem o nejaky fotky tuningu alias Californie, kde se muzu vse, rad poridim a zaslu:o)


holé zadky a § (NUTNÉ)
Datum: 16.06.2002, 12:07
Od: kolas

Lidičky nevíte někdo jak to s tou SPZkou doopravdy je?Je to zakázany nebo není?


holé zadky a policie
Datum: 16.06.2002, 0:06
Od: Kolas

Nazdárek.Mám SPZ namontovanou na nárazníku Š120,osvětlenou,a místní příslušníci mi dělají problémi,že prý je to zásah do konstrukce vozidla a tím pádem zakázané.Tak se chci zeptat jestli je to pravda a je to někde napsáno že tak SPZ nesmí být.Dík za odpověď.


Mame hole dvere
Datum: 26.03.2002, 22:59
Od: Samantus

Zdar, chlapi uz hodnekrat sem videl na fotkach tuningovanych skodovek hole dvere tj. zavarene kliky. Prosim vas vysvetlete me jak se ty dvere oteviraj a zamykaj. Dalkove? Predem diky.


RE: nárazníky Š 100
Datum: 14.03.2002, 14:53
Od: Pavel Z.

Někde ve vyhlášce jsem četl, že "motorové vozidlo bez nárazníků zabraňujících vzniku škody na vozidle při nárazu rychlostí do 5 km/hod., není způsobilé k provozu na pozemních komunikacích". O úpravách se tam naštěstí nic nepíše. :-)


nárazníky Š 100
Datum: 23.02.2002, 10:03
Od: Jarda P.

Mám Š 100,a chtěl bych sundat nárazníky.Jak se na to tváří chlupatý?Nebo jsem viděl místo nárazníku jen ty gumy přišrobovaný na kastli(po ořezání do správného tvaru)


RE: \"Hole zadky\" & TK?
Datum: 23.11.2001, 10:49
Od: SpeedlineS
WWW: bude

Ted upravuju zadek a tim mi vznikl stejnej problem - osviceni spz. V HobbyCaru v zabehlicich prodavaj takove osvetleni, ze to vypada jako zarovka obalena chrom. plechem ve stejnem tvaru s vyrezem na jednu stranu (tim otvorem prochazi svetlo). Cena je umerna vzhledu, tj. 1ks stoji 150kc a dva kousky jsou urcite potreba. Skodovkam zdar.


Holý zadek - Favorit
Datum: 11.06.2001, 22:25
Od: Fantomas

Nevíte někdo která firma vyrábí hladký plast mezi zadní světla na Favorita?Prosím podělte se.Moc dík.Tunigu a hlavně Škůdkám zdar.


Subj.nazor!
Datum: 12.05.2001, 9:35
Od: O.E.Samstr

Vazeni a mili.Nejsem zrovna profik stran jakychkoliv uprav na vozidlech,ale estet.citeni snad mam dobre vyvinute,a tak tedy jen malinkou poznamku.Jsem patriot a mam rad vozy znacky SKODA-vzdyt jsem cech,byt "zijici na Morave".Nikterak mne nepohorsuje "odstraneni" znaku skody z jakekoliv casti vozidla.Naopak,muze to vtisknout autu osobity a nenapodobitelny vzhled.Ja osobne bych ale ponechal alespon malinky znacek vyrobce vozu treba ve forme samolepky napriklad nad prednimi narazniky,ci u dolni hrany dveri.Velikost 3x3 cm by byla,rekneme,vhodna.Toliko moje neprofesionalni upravy. S pozdravem "at se Vam dari" Vas O.E.Samstr


rovny zadok u feliny
Datum: 23.03.2001, 15:40
Od: krt

ako narovny zadok u felicie


RE: Spoilery na 130 atd.
Datum: 20.02.2001, 10:59
Od: Chipmen

No popravde receno si myslim ze vetsina 98% spoileru na skodovky od 120 po Fabii co se bezne prodavaji (kosa, Ellri, jkdesign,janko atd atd). Nikdy nevideli vzduchovej tunel ani zdaleka. Maximalne tak budou nejaky zadni strisky delany lehce v edc (na pc) tak aby se tam moc netocil vzduch a nesvinil zadni okno jinak... Jedina firma ktera dela zkousky spoileru ve vzduchovem tunelu je Skoda a.a.s. s WRC a pochybuju ze tyhle spoilery jsou bezne k dostani. Ono taky se nelze divit spoilery vyrabene v serii nikdy nemuzou mit parametry pro ktere se pouzivaji na zavodnich vozech.


Spoilery na 130 atd.
Datum: 19.02.2001, 7:33
Od: Honza - Plzeň

Určitě se nechaj sehnat krásný spoilery, který zvednou estetickou hodnotu auta, ale mimo toho, že to je "hezký", by to taky a především mělo být FUNKČNÍ. Funkční myslím z hlediska aerodynamiky. Nejsem totiž přesvědčeney, že auto s motorem vzadu potřebuje vzadu křídlo na přítlak. A taky nejsem přesvědčeney, že ospoilerovat zadek auta až k zemi, je nějak moc rozumný. Opět postádám důvod. Právě ospoilerováním předku a boků a otevřením zadku, lze pod autem vytvořit podtlak a tím dosáhnout lepší přilnavosti. Byl bych rád, kdyby se na téma aerodyamiky objevil článek. Možná, když si někteří kolegové škodovkáři přečtou, tak zjistí, že mají na autě pár kilo laminátu navíc, který je stojí každých 100 km nějakou tu decku benzínu a ještě k tomu, že jejich auto vypadá pro lidi co tomu rozumí směšně, sundají si ze svých miláčků zbytečné spoilery. To co je občas na silnici k vidění, to je opravdu skvost lidové tvořivosti.


RE: \"Hole zadky\" & TK?
Datum: 15.02.2001, 6:33
Od: Luky

Pokud chceš sehnat nějaké to světýlko, tak ti můžu vřele doporučit nějaké autovrakoviště a nemusíš vybírat pouze ze škodováckých. V tvém případě (stějně jako to hodlám udělat já) bych pro osvětlení zvolil světýlka původní (teda aspoň u favorita jdou vyndat a počítám, že i bez větších problémů napasovat do již zmíněného nárazníku). Nabízí se dvě základní varianty jak to umístit. Viděl jsem v několika případech SPZ pouze přišroubovanou na nárazníku a po jejích stranách uchycené původní osvětlení, ale to nepovažuji za příliš vzhlednou variantu. Druhým řešením je SPZ zapustit a buďto osvětlení umístit opět po stranách (tady už bude hezky uklizené) nebo podle původního, tj. podle fáva cca ve 2 a 4/5 SPZ. Domnívám se, že i sehnání jiných svítidel na SPZ by neměl být až zase takový problém (i když někdy to chce dost trpělivosti v tomhle oboru shánění)


RE: Kridlo na SKODU!!!NUTNE!!!
Datum: 14.02.2001, 22:03
Od: U-Geen
WWW: http://skoda.virt.cz

No bejva k videni v Melnice.


"Hole zadky" & TK?
Datum: 14.02.2001, 19:09
Od: David OTÁHAL

Vážení a milý "tuneři zadků" S Vaším názorem, že holý zadek je úplná bomba, mi nezbývá než souhlasit. Já si před 4 roky koupil novou Felicii a od počátku toužil po uvedené úpravě. Z hlediska provedení do není příliš složité, spíše ta psychická stránka věci - nové auto a na něm neco vařit a kitovat a brousit a lakovat..... Ovšem hl. problém je, že u nás, v okrese Šumperk je spousta přiblblých "příslušníků VB", kteří když vidí neosvětlenou SPZ (navíc ještě kdesi dole na nárazníku), tak hned pokutují !!! Do dnešního dne jsem nesehnal malé a alespoň trochu svítící světlo na SPZ. Dokázal by mi někdo z Vás poradit, z čeho by to mohlo pasovat nebo kde takové světílko sehnat, popř. jaké bylo Vaše řešení? Fakt Vám moc děkuji za odpověd. Axel David


Jiná varianta holého za...
Datum: 14.02.2001, 10:40
Od: Luky

Při renovaci svého favorita (r.v. 92) jsem se taky zaobíral otázkou, co se zadní partií vozu. Rozhodl jsem se dobudoucna (vzhledem nedostatku časových dispozic) umístit SPZ do nárazníku (i s osvětlením) a její původní plochu jaksi zakrytovat. Moc se mi ovládání pátých dveří z místa řidiče nezamlouvá a tak jsem zvolil variantu zakrytování s vykrojením pro ovládání táhla. V současné době se buduje hrubý základ pro toto řešení, až to dodělám umístím někam foto a dám vědět. Samozřejmě, že zadní plocha nebude zcela holá, ale každý máme své představy.


Kridlo na SKODU!!!NUTNE!!!
Datum: 13.02.2001, 12:36
Od: J Chlebec

Zdravim, nevite nekdo, kde se da sehnat to krasny kridylko, jak je na ty fotce na ty bily eMce? Je to uz ponekolikaty, co ho vidim, ale nikde jsem ho nenasel k "prodeji". Je to fakt nutny, diky moc... Napiste na e-mail j.chlebec@usa.net. Diky moc!!! Jirka


RE: spoiler na \"Emko\"
Datum: 13.02.2001, 11:42
Od: u-geen
WWW: http://skoda.virt.cz

newim kterej myslis, ale vetsina jich asi bude od ELLRI, http://www.ellri.cz


spoiler na "Emko"
Datum: 13.02.2001, 11:09
Od: tom

zajimalo by me kde a za kolik se da sehnat takovej peknej spojler jakej je zbrazen v clanku diky za odpoved.


RE: Poradte!!§! ako na tie prelisy
Datum: 12.02.2001, 13:06
Od: cartwright

zabudol som, ze ak pouzijes plech, je dobre aspon priblizne ho vytvarovat = menej gitovania.


RE: Poradte!!§! ako na tie prelisy
Datum: 12.02.2001, 13:02
Od: Cartwright

Neviem presne ako to FILCKA na tych zadnych dverach ma, ale mas asi dve moznosti. vystrihnes plech o velkositi prelisu a privaris ho. samozrejme tak aby ti neodstaval.je dobre do medzery, ktora vznikne, vlozit nejaku vyztuhu. Je sice mala pravdepodobnost, ze sa to pokrivi, ale nahoda je blbec. zvysnu nerovnost vygitujes. alebo druha moznost - laminat. cely prelis prelaminujes, pricom sa nemusis obmedzit len na prelis, ale aj na cast dveri. mozes im pekne prisposobit tvar. dobre vybrusis, pregitujes. nevyhoda laminatu je ze moze na nom popukat lak. ale ak to poctivo spravis, a dobre pregitujes, (odporucam aj plniaci zaklad, alebo spricgit) malo by to byt OK.


Poradte!!§! ako na tie prelisy
Datum: 12.02.2001, 6:19
Od: Johny

Caute. Je jeden fakt. Ze OCTAVIA sa Skodovke skutocne podarila. Je to super auticko. A to upravene, no proste parada. Videl som uz mnoho uprav OCTAVII, ale tato je vyborna, zadne vystrednosti, ale uplna jednoduchost. Je to BOMBA. Ja mam doma FILCKU. Mam na nej tiez nejake tie plasty. Celkom sa mi paci uprava zadnych dvery odstranenim plastov a prelisu na SPZ. LEN MI PROSIM PORADTE ako na ten prelis ist ako to zarovnat. Plasty by som vedel odriapat dole ale co s tym hlbokym prelisom. Je to asi narocnejsia praca pre autoklampiara. Myslim si. ALEBO nie??????


RE: RE: Octavia
Datum: 10.02.2001, 22:11
Od: Chipmen

Ja bych otvirani kufru resil servem, extra na DO (jsou dvou i ctyrpovelove DO) proste jenom prijdes zmacknes tlacitko a ...


RE: RE: Octavia
Datum: 10.02.2001, 12:31
Od: Radek

Fakt dobrý, skoda toho víka, melo by se to nečim doladit. Jinak moc good.


RE: Octavia
Datum: 10.02.2001, 0:11
Od: Honzíček

Oktafka vypada fakticky dobre, ale jak kua otevres kufr? Ale vazne je to bomba - alespon na pohled...


Octavia
Datum: 9.02.2001, 16:36
Od: Engi

Ta oktavka vypada fakt sqele !!! S tou bych se rozhodne nestydel jezdit po silnicich ( nechci tim rict ze se me obycejna oktavka nelibi) :-) Engi



© 1999-2018, Petr Váňa a Insidea Digital s.r.o.
Jakýkoliv výňatek či přetisk obsahu serveru Škoda TechWeb může být použit jinde pouze s písemným svolením provozovatelů serveru, jež jsou uvedeni výše.
Zásady ochrany osobních údajů