ŠKODA techweb > Komentáře k článku: Vnější zrcátka pro Škodu 105-136 po několikáté
ŠKODA techweb [homepage]

Komentáře k článku: Vnější zrcátka pro Škodu 105-136 po několikáté

RE: CO ŘÍKAJÍ NA TO NA STK???
Datum: 30.05.2002, 0:33
Od: Charlie

Na technicke nerikali nic. 15. kvetna jsem uspesne prosel STK a ani se nad nimi nepozastavili, takze muzu zase dva roky bezstarostne jezdit s vetrem o zavod. :-)))


CO ŘÍKAJÍ NA TO NA STK???
Datum: 27.05.2002, 20:37
Od: Radek L.

Vypadá to bobře,i když kulatější(Favorit,Felicie) by tam seděli líp,co? Ale hlavně by mě zajímalo no na STK? Nevadí, že tam chybí kus skla?A tím zhoršený výhled?(i když to je blbost?)Favorit, Felicie a další vozi to tam přece mají. prosim odepište. dik.


RE: RE: Je to celkem dobrý
Datum: 7.11.2001, 7:49
Od: mipr
WWW: http://www.bbazar.host.sk

Jo, a jeste sem zapomnel e-mail na mne...


RE: Je to celkem dobrý
Datum: 7.11.2001, 7:46
Od: mipr

Mam Š 130 GL a mam tam tiež take iste zrkadla z olcita, nie som s nimi vsak velmi spokojny - su velmi zlej kvality, co sa tyka spracovania - Rumunsko je Rumunsko. Taktiez, ak ste do videli vo vnutry - je to hruza, casom sa vam ten hlinik s ockom v ktorom je ta tycka, ulomi a mozte to cele vyhodit, mne sa to stalo a videl som viacero takychto pripadov. Takze som sa trochu porozhliadol na vrakaci a nasiel som lepsiu alternativu - zrkadla z Talbot Horizon, montaz je podobna ako u olcitovych, s tym rozdielom, ze nemusite z nich nic rezat!!! upevnite is dvoma srobami k takemu istemu plechu ako je odfoteny v clanku. Na zrkadlach su uz zavity takze staci do plechu navrtat 2 diery a je hotovo. Zrkadla su elektricky nastavitelne, idu z nic 4 draty - kto chce moze sa aj s tym pohrat. Ja som to zatial neriesil - zrkadla idu krasne nastelovat - steluje sa len samotne zrkadlo, nie cele spetne /podobne som to mal na Ford Taunus 1.6 GL/. A vizera to neporovnatelne lepsie ako tie olcitove. Takiez stalost nastavenia je prakticky sto procent. P.S. Pujcim si digital a blysnu to. Zatim cau,bratri.....


RE: smysl
Datum: 11.10.2001, 19:34
Od: Morrison
WWW: http://www.ssakhk.cz/home/zdenek

Omlouvam se za posledni bod. Spatne jsem to prohlid, samozrejme, ze to trojuhelnickovy okynko neni cely nepruhledny.


RE: smysl
Datum: 11.10.2001, 11:47
Od: U-Geen
WWW: http://skoda.virt.cz

No nejhezci sou samozrejme origanl kapky (Beskyd Sport) zrcatka, ktery bohuzel nemuzu sehnat :-(


Reakce na clanek
Datum: 11.10.2001, 0:50
Od: Charlie
WWW: http://www.volny.cz/uzicek

Vazeni, Dekuji Vam za reakce na vyse uvedeny text. Pri jeho psani jsem netusil jak rozporuplne ohlasy zpusobi a to je jedine dobre :-)) Uznavam, ze vkus je jedna vec a prakticnost vec druha. Me osobne plne vyhovuji. Jak tu nekdo z Vas pochyboval o jejich chovani pri vyssich rychlostech, nemel jsem s nimi zadne problemy na voze drzeji jak pribity. Samozdrejme bych radsi zrcatka ktery budou stavitelny ze vnitr. Nicmene, jsem je nemel k dispozici. take jsem nechtel, aspon zatim delat nevratne upravy na karoserii vozu. Jen tak pro zajimavost byly na voze instalovany "sportovni" zrcatka zn. Botari a ty se pri prejezdu prez nerovnosti pekne rozstelovavali, a po zime mi na nich zpuchrely kryci vlnovce z gumy.


smysl
Datum: 10.10.2001, 19:48
Od: Morrison
WWW: http://www.ssakhk.cz/home/zdenek

To, ze se mi tahle zrcatka na skudce nesedi (ostatne jako jakekoliv jine, original je naprosto supr. Zpusob uchyceni je dnes jiz pomerne neobvykly a o to vic elegantni. Me se tenhle zpusob montaze dost libi napriklad na Audine), nema smysl rozebirat, protoze je to jen muj subjektivni nazor, ale argument, ze original vibruji odmitam. Pokud se opravdu zavrtny srouby, kterejma jsou chyceny do kastle (dost neprakticky reseni, ne?), vyzvejkaji a zrcatka jsou pak volny, neni nic snadnejsiho nez je nahradit sroubama s normalnim zavitem a matkou, dotahnout na fest a drzi to jak privareny. Vnitrni stelovani me nelaka, jedine tak elektricky. Jo a u tohohle predelavani na to trojuhlenickovy sklo se mi dost nelibi, jak je pak celej ten trojuhelnicek nepruhlednej, to neni zrovna nejhezci.


Je to celkem dobrý
Datum: 10.10.2001, 19:28
Od: Mirus

Mě se to líbí,ty zrcátka se tam hoděj,ale já bych si tam akorát dal ty z novějšího Oltcita. Jo a Oltcit je náhodou celkem fajn auto.


RE: RE: Hmm
Datum: 10.10.2001, 11:16
Od: Lobo

Dobre, dejme tomu ze to vypada lip jak standart,ale neni trochu zbytecny, delat kuli nim tak rozsahly upravy,kdyz nemaj ani stelovani zevnitr. Kazdopadne ocenuji autorovu snahu o neco noveho.


RE: RE: Hmm
Datum: 10.10.2001, 11:13
Od: Lobo

Dobre, dejme tomu ze to vypada lip jak standart,ale neni trochu zbytecny, delat kuli nim tak rozsahly upravy,kdyz nemaj ani stelovani zevnitr. Kazdopadne ocenuji autorovu snahu o neco noveho.


kritizovat umi kazdej
Datum: 10.10.2001, 11:08
Od: JUC

Myslim si, ze rict ze je to hnusny umi kazdej, ale na to aby jste neco vymysleli a natoz napsali jste kratky. Ani jeden z panu kritiku zadnej clanek asi nenapsal, protoze nema o cem. Takhle za chvili nikdo prispivat nebude.


RE: No to je zas vynález
Datum: 10.10.2001, 9:59
Od: Netopýr
WWW: http://plivnik.cz

jsou ty Olcitovsky zrcatka sklopitelny bez rozstelovani(jako Favo/Felina)? jinak Fávo/Felina zrcátka bych si tam nedal, skoro porad jezdim formanem a musim říct, že když prší, nebo je venku zima, tak je to pohoda, ale když si chci fakt seřídit zrcátka, tak musim stáhnout okýnko, jelikož těma bofdenama to nikdy neni tak přesný. Navic se mi tyhle zrcatka libej vic, nez kdyz tam jsou z Escorta.


No a !
Datum: 10.10.2001, 9:33
Od: Max

Náhodou ta úprava není zase tak nejhorší a svý přednosti taky má.Osobně kdybych to dělal já tak si pořídím zrcátka s vnitřním štelováním ale to je věc každého.No a vzhledově si to může podat ruce s originálama.Škodě zdar.


RE: Je to fakt škaredý
Datum: 10.10.2001, 9:13
Od: tief

skoda 105 teda auto je hehe :)))) myslim ze o nic viac ako oltcit


Je to fakt škaredý
Datum: 10.10.2001, 0:43
Od: Honza

No taky jsem to nějak nepochopil..na to abych takhle přirouboval na auto zrcátka nepotřebuju návod..Ani není důvod tam cpát takový obludy,navíc z něčeho co ani není auto..Když už tak s vnitřím ovládáním ať to k něčemu je..u toho bych si rád přečetl o skušenostech s úpravou okýnka a podobně..ale tohle ja fakt,ale fakt hnusný..origoš zrcátka náhodou vypadají dobře..ale to je opravdu jenom věc vkusu..tak si to tam klidně dejte :o))


No to je zas vynález
Datum: 9.10.2001, 22:16
Od: tajan

Ta úprava je podle mě k ničemu. Mnohem lepší jsou kulatá zrcátka z favoritů nebo felicíí. Vypadaj mnohem líp a navíc když se udělaj tak se daj štelovat i zevnitř. Já myslím že efekt je u olciťáckejuch zrcátek nulovej. Zdar všem škodovkářům!


RE: Hmm
Datum: 9.10.2001, 21:13
Od: Ondra_m

Me to prijde dobry, je to levny funkcni reseni a rozhodne to vypada lip nez standart, ale je to asi stejne vec osobniho vkusu.


Hmm
Datum: 9.10.2001, 20:06
Od: Lobo

No to sorry,ale vypadaj dost zbesile.Ja tam mam obycejny plastovy a nevibrujou mi ani ve 130km/h,takze tvoje uprava mi pripada dost zbytecna


Fakt nadherny
Datum: 9.10.2001, 15:27
Od: X

.


Fakt nadherny
Datum: 9.10.2001, 15:27
Od: X

.



© 1999-2018, Petr Váňa a Insidea Digital s.r.o.
Jakýkoliv výňatek či přetisk obsahu serveru Škoda TechWeb může být použit jinde pouze s písemným svolením provozovatelů serveru, jež jsou uvedeni výše.
Zásady ochrany osobních údajů