ŠKODA techweb > Komentáře k článku: Jak se jezdí jinde, Egypt.
ŠKODA techweb [homepage]

Komentáře k článku: Jak se jezdí jinde, Egypt.

RE: RE: RE: 8 x 8
Datum: 31.01.2005, 23:20
Od: dazdo

velmi zaujmave nazory na slovencinu, vzdy som zavidel ludom z viacnarodnostnych rodin, ze plynulo ovladaju 2, pridadne 3 jazyky, ale vidim ze nie som na tom az tak zle, po cesky mi to prijde dokonale zrozumitelne, preto nechapem ako sa niekto rozculuje nad slovencinou... no ale co som xel: tento prispevok mi pripomenul jamaicu, to je peklo, a nikomu neodporucam tam skusat jazdit, po prve vlavo, a potom tu pravidla sice su, ale lepsie keby neboli, totiz do zakrut sa nebrzdi, ale trubi, cesty su vacsinou rozbite (komplet) polne cesty, aj tak tam chodia vsetci 100, je tam strasne vela zigulakov, a v podobnej dodavke ako pise autor nas islo asi 30km 21! neveril by som, keby som tam nesedel, ak niekto vidi v protismere predbiehat jedno auto druhe, len zajde autom napolku do dzungle a prida plyn, lebo kriky spomaluju a v popolniku sofera sedi joint jak centrofixka...


RE: RE: RE: RE: 8 x 8
Datum: 11.11.2002, 22:01
Od: jarab

Proc musej pořád někde otravovat tak ubohý lidi jako ses ty, pokud neco neumíš přečíst ve slovenštině tak to značí míru tvé inteligence a neschopnost vyjádřit se bez použití deseti sprostých slov ve vetě taktéž.


RE: RE: RE: 8 x 8
Datum: 19.03.2002, 20:17
Od: Samantus

Hlavne ze ty ses moc chytrej, ty idiote, kdyz neumis ani cesky psat (viz "neslisel") a buzerovat si tahni na jinam.


RE: RE: RE: 8 x 8
Datum: 1.12.2001, 10:50
Od: RAS

Když jsi tak omezený, že nezvládneš rozluštit slovenštinu, tak to nečti. A zkus si napsat něco ve slovenštině?


RE: RE: 8 x 8
Datum: 5.06.2001, 10:56
Od: SLOVAKUM END

S tim plne souhlasim Slovaci kdyz chtej neco u nas komentovat tak at to pisou cesky Horsi rec sem neslisel. Fujjjjjjjj!!!!! Fuck Slovaci!!!!!!!!!


RE: 8 x 8
Datum: 4.06.2001, 8:29
Od: noname

Kdyz chces neco psat na ceske stranky tak se nauc cesky kdo ti ma tu vasi slataninu rozumet slovaku!!!!!


ZNAM!
Datum: 26.04.2001, 18:14
Od: Viktor Sosenka

Jinak otec meho spoluzaka byl v Egypte take a asi na pul roku - ridicak se tam dela tak ze objedes na parkovisti kolecko doprava, kolecko doleva a slalom mezi sudama. Kdyz ridil a zastavil na cervenoum, kolega ktery tam sam byl uz ponekolikate ho hned zacal pobizet at kouka ject jinak do nej zezadu nekdo naboura...:D


JE TO TAK!
Datum: 22.04.2001, 23:57
Od: Viktor Sosenka

V Egypte jsem byl - je to tam fakt drsny - taxikar predjizdel a pak jel asi kilometr v protismeru - proste se uz nezaradil a normalne jako by nic!!! Ve meste taky dost husty - ty dodavky jsou normalni taxikari - stavej kazdymu a domlouvaj se za kolik kam koho vemou...


hehe
Datum: 20.04.2001, 9:09
Od: wal3k

tak tam musim zajet... :) mam starou 603 > s tim tam prorazim... ;)))


8 x 8
Datum: 17.04.2001, 12:12
Od: Pato Garzik

S Tatrou 8 x 8 je to v arabskom svete svata pravda. Fotrov kamarat v Alziri nieco staval a jazdil tam s vysokozdviznym zeriavom (kabina, dve napravy, dlho nic, dve napravy a koniec) Jeho dalsi kamarat, co robi v pristave mu to do toho zohnal lodnu trubu, a tato kombinacia = absolutna prednost v jazde. Problem ale bol kaed sa islo niekde dalej do puste. Za nim jedna cisterna s vodou a este jedna s naftou. Clovek nikdy nevie.


RE: RE: Super
Datum: 12.04.2001, 10:10
Od: Andrew
WWW: http://sweb.cz/bigandrew

Mě to stačilo loni v Maďarsku. Při rozjíždění na každé křižovatce bylo slyšet z několika míst hvízdání pneumatik. Zajímavé ale bylo, že za celý týden jsme neviděli jedinou bouračku - s výjimkou Němec x Slovák.


Salaam
Datum: 11.04.2001, 15:52
Od: evzen

Poznavam to a musim konstatovat ze jsem byl presne ve stejnym soku loni v Syrii a take, i kdyz o neco mene v Jordansku. Rici ze vsichni maji zelenou je naprosto presne, ale u nas by to neslo, nejsme na to cviceni. Chybi nam neco jako ohleduplnost. tam v tech zemich pouzivaji klaxon ve stylu "pozor lidickove, jedu!" zatimco u nas a vsude v nejblizsim okoli je to spis ve smyslu "uhnete kreteni, nemam cas se tady s vama zdrzovat!". A "starych znamych" je konkretne v Syrii vic nez dost, ale jsou tam i exoti typu forman sedan, či forman pickup. A nadstaveb na felicii pickup se sedackama a okynkama je tam taky nepocitane. To jsou oficialni dovezene varianty ot tusim firmy MTX. Nejvetsi delo byla ale byla S120 s maskou z medveda, zadnima svetlama z Opla record, listovejma zadnima perama, motorem z Nissanu,kterej byl umistenej VPREDU! To je panove tuning! ALe kdyz jsme v tom jeli (byl to totiz taxik) tak to byla vizuelne nefalsovana stara znama S120!!!


RE: Super
Datum: 11.04.2001, 15:31
Od: Komin

Souhlasím, jiný kraj - jiný mrav. Je až s podivem, jak se chování řidičů mění doslova na pár metrech. Loni jsem přejížděl z Rakouska do Itálie a hned za hranicí mě vytroubil a vyblika ital s UNEM, asi proto, že jsem jel s plně naloženým autem po úzké a špatné silnici 90 km/h. Po Rakousku docela šok. Bylo by docela fajn, podělit se o různé zkušenosti z provozem v zahraničí.


Super
Datum: 11.04.2001, 13:37
Od: Radek

To je fakt super. Co na říci?



© 1999-2018, Petr Váňa a Insidea Digital s.r.o.
Jakýkoliv výňatek či přetisk obsahu serveru Škoda TechWeb může být použit jinde pouze s písemným svolením provozovatelů serveru, jež jsou uvedeni výše.
Zásady ochrany osobních údajů