| Autor |
Zpráva |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
jizíček píše: s radiem znacky sencor nemam dobre zkusenosti, mam toto radio http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... cd-3354-mrmam ho pres rok, tehdy stalo 2000, ted se da sehnat tak za 1600, blbne mi kolecko hlasitosti, nekdy kdyz zmacku 1 skoci mi tam 2, kdyz chci zmacknout 2 skoci 3 a tak dale (myslim treba ulozene stanice) , nebo mi kolikrat ani nenacte cd kdyz ho zapnu, musim vyndat a zandat cd, takhle treba nekolikrat, ale vyhodou sencor je ze ma hodne vystupu na zesilovac ... jinak fotr moji stary ma tenhle typ http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... d-7105-bmr a prej se mu taky docela hralo. a nedavno mu odesel asi vystup na repra, protoze radio normalne bezelo ale z repra vychazelo akorat sumeni ... ja bych si sencor asi uz nekoupil ....
To prvni radio co tu pises si koupili 2 kamosi (jeden do 120 a druhy do felicie) Oboum dvoum to radi po tydnu stani vybilo baterku. Takze jeden ho uz vyhodil do popelnice a druhymu ho nastesti ukradli takze vlastne zadna skoda (teda jo rozbite okno)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 26.9.07, 15:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
jizíček
Registrován: 10.8.06, 22:50 Příspěvky: 926 Bydliště: Malé Březno,Most
|
DRYVER píše: jizíček píše: s radiem znacky sencor nemam dobre zkusenosti, mam toto radio http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... cd-3354-mrmam ho pres rok, tehdy stalo 2000, ted se da sehnat tak za 1600, blbne mi kolecko hlasitosti, nekdy kdyz zmacku 1 skoci mi tam 2, kdyz chci zmacknout 2 skoci 3 a tak dale (myslim treba ulozene stanice) , nebo mi kolikrat ani nenacte cd kdyz ho zapnu, musim vyndat a zandat cd, takhle treba nekolikrat, ale vyhodou sencor je ze ma hodne vystupu na zesilovac ... jinak fotr moji stary ma tenhle typ http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... d-7105-bmr a prej se mu taky docela hralo. a nedavno mu odesel asi vystup na repra, protoze radio normalne bezelo ale z repra vychazelo akorat sumeni ... ja bych si sencor asi uz nekoupil .... To prvni radio co tu pises si koupili 2 kamosi (jeden do 120 a druhy do felicie) Oboum dvoum to radi po tydnu stani vybilo baterku. Takze jeden ho uz vyhodil do popelnice a druhymu ho nastesti ukradli takze vlastne zadna skoda (teda jo rozbite okno)
ja to mam udelany pres vypinac (misto klicku), ale nez jsem to tak mel udelany tak mi to baterku nevybilo, ale je fakt ze auto kazdy den jelo, ze delsi dobu nestalo
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
| 26.9.07, 17:58 |
|
 |
|
wallach
|
jizíček píše: To prvni radio co tu pises si koupili 2 kamosi (jeden do 120 a druhy do felicie) Oboum dvoum to radi po tydnu stani vybilo baterku. Takze jeden ho uz vyhodil do popelnice a druhymu ho nastesti ukradli takze vlastne zadna skoda (teda jo rozbite okno)
no tak to bylo nejspíš tím, že měl přehozený kabely od rádia. . . to znamená, že měl paměť a napájení napojený natvrdo na baterku . . . takže to rádio se chovalo stejně ve vypnutým stavu jako při zapnutym . . . stačí přehodit v pojistkový skříňce 2 kabely a baterku by mu to nevybíjelo . . .
_________________ Moji miláčkové :
Opel Astra F 1.4i Caravan r.v. 94
Škoda Felicie 1.3 r.v. 94
|
| 27.9.07, 14:44 |
|
 |
|
DRYVER
|
wallach píše: jizíček píše: To prvni radio co tu pises si koupili 2 kamosi (jeden do 120 a druhy do felicie) Oboum dvoum to radi po tydnu stani vybilo baterku. Takze jeden ho uz vyhodil do popelnice a druhymu ho nastesti ukradli takze vlastne zadna skoda (teda jo rozbite okno) no tak to bylo nejspíš tím, že měl přehozený kabely od rádia. . . to znamená, že měl paměť a napájení napojený natvrdo na baterku . . . takže to rádio se chovalo stejně ve vypnutým stavu jako při zapnutym . . . stačí přehodit v pojistkový skříňce 2 kabely a baterku by mu to nevybíjelo . . .
No samozrejme tak to chteli namontovat tak sem jim to tak udelal. Ja mam Kenwooda a mam to udelany stejne. A ani treba po mesici se baterka nevybyje.
O II kombi Look RS
|
| 27.9.07, 16:53 |
|
 |
|
Martin
|
Já mám teď novší rádio a když nechám připojené oba dráty, tak si to vezme 60mA, na samotnou paměť 6mA, tak to chystám na vypínač.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 27.9.07, 19:51 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
ja sem zatim mel v rapidu vsechny radia zapojene takze pamet a + bylo sletovane a napojene na pojistku c.1 nikdy se me nestalo za by me to vymlatilo baterku...ted mam Kenwood na cd a taky ani naznak...navic je tak ohleduplne ze se vypne pri startovani a pak se zase rozjede. Ale schvalne ten odber zmerim.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 27.9.07, 20:00 |
|
 |
|
DRYVER
|
Radic píše: ja sem zatim mel v rapidu vsechny radia zapojene takze pamet a + bylo sletovane a napojene na pojistku c.1 nikdy se me nestalo za by me to vymlatilo baterku...ted mam Kenwood na cd a taky ani naznak...navic je tak ohleduplne ze se vypne pri startovani a pak se zase rozjede. Ale schvalne ten odber zmerim.
Aaaaaano ten muj Kenwood se taky pri startovani vypne
O II kombi Look RS
|
| 27.9.07, 20:03 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
DRYVER píše: Aaaaaano ten muj Kenwood se taky pri startovani vypne
to robí aj mne JVC je to spôsobené poklesom napätia...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 27.9.07, 20:06 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
michalkatka píše: DRYVER píše: Aaaaaano ten muj Kenwood se taky pri startovani vypne to robí aj mne JVC je to spôsobené poklesom napätia...
presne tak...chtre rejdyjou to proste pozna 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 27.9.07, 20:17 |
|
 |
|
Rovano
|
No neřekl bych, že je to chytrým rádiem. Prostě jen poklesne napětí natolik, že se nemá z čeho utáhnout. A baterku mně vybíjí jen alarm. Rádio mi jede i bez klíčku. Což mi plně vyhovuje.
_________________ Škoda Felicie 1.3L GLX 50kW 94'
|
| 30.10.07, 14:16 |
|
 |
|
DENIEL
|
 Re: SENCOR
SENCOR urcite nekupovat! Je to obycajne šumítko. Mam model SCD-3154MR 4x40W, Mp3, atd. Po namontovani kvalitnych repro+vyskovych repro, su pocut rozne pazvuky pri prehravani CD/Mp3 (hlavne v tichsich pasazach a medzi pesnickami) a vo vyskovych reproduktoroch je pekne pocut jeho dost hlasity sum. Basy su nic moc aj po zapnuti funkcie LOUDNESS (zvyraznenie basov) . V porovnani s inymi o trocha drahsimi znackami je zvuk nic moc. A teraz najnovsie mi zacalo blbnut (tesne po skonceni zarucnej doby  ) . Pri prehravani CD/MP3 sa mi autoradio same od seba uplne vypne a ked ho zapnem je uplne zresetovane. Musim nanovo nahadzovat rozhl. stanice + vsetky dalsie nadstavenie (vysky, basy, atd) !!!
Ondras83 píše: co si myslíte, nebo jakou máte zkušenost s těmito rádii ?? sehnal sem jedno, který normálně stojí asi 3200,- no a já ho sehnal za 1874,- na CD MP3, USB, Pamětovky no a nevim jestli ho mám koupit, aby to nebyla nějaká shitka 
|
| 18.1.08, 17:46 |
|
 |
|
FerdikF
|
Sencora mám v autě skoro tři roky a je v pohodě. je pravda že se dost hřeje. Koupil jsem dětem sencora rádio s mp3 do pokojíku a během roku je podruhý na reklamačce. Znovu bych do téhle značky nešel.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 19.1.08, 09:12 |
|
 |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
Mám Sencor SCD-5255MR. Přehraje to CD MP3 USB Pamětová karta. A nemužu si stěžovat stálo mě kolem 1700 Kč je dost možný že myslíš to co mám já. 
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 3.8.08, 16:05 |
|
 |
|
Ladin
|
Taky jsem starý do feldy koupil sencora,hrát to hraje,ale stačí abych zapojil svého panasonica s fáčka a rozdíl v kvalitě zvuku je nesrovnatelný.Takže pokud má někdo seriové repra tak bych to moc neřešil,ale pokud už někdo investoval do lepších repro,tak bych sencora vůbec nebral.
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
| 3.8.08, 21:26 |
|
 |
|
tic.file
|
Ladin píše: Taky jsem starý do feldy koupil sencora,hrát to hraje,ale stačí abych zapojil svého panasonica s fáčka a rozdíl v kvalitě zvuku je nesrovnatelný.Takže pokud má někdo seriové repra tak bych to moc neřešil,ale pokud už někdo investoval do lepších repro,tak bych sencora vůbec nebral.
asi tak ...
v rapidu mám magnaty... koupil jsem rádio watson(myslímže jsou tak se sencor srovnatelný), hrůza šum... lituji koupě
ted jdu do Sonky:)
|
| 8.9.08, 23:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|