Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 13:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
 SENCOR 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jizíček píše:
s radiem znacky sencor nemam dobre zkusenosti, mam toto radio http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... cd-3354-mr
mam ho pres rok, tehdy stalo 2000, ted se da sehnat tak za 1600, blbne mi kolecko hlasitosti, nekdy kdyz zmacku 1 skoci mi tam 2, kdyz chci zmacknout 2 skoci 3 a tak dale (myslim treba ulozene stanice) , nebo mi kolikrat ani nenacte cd kdyz ho zapnu, musim vyndat a zandat cd, takhle treba nekolikrat, ale vyhodou sencor je ze ma hodne vystupu na zesilovac ...
jinak fotr moji stary ma tenhle typ http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... d-7105-bmr a prej se mu taky docela hralo. a nedavno mu odesel asi vystup na repra, protoze radio normalne bezelo ale z repra vychazelo akorat sumeni ...
ja bych si sencor asi uz nekoupil ....

To prvni radio co tu pises si koupili 2 kamosi (jeden do 120 a druhy do felicie) Oboum dvoum to radi po tydnu stani vybilo baterku. Takze jeden ho uz vyhodil do popelnice a druhymu ho nastesti ukradli takze vlastne zadna skoda (teda jo rozbite okno)

26.9.07, 15:11
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
DRYVER píše:
jizíček píše:
s radiem znacky sencor nemam dobre zkusenosti, mam toto radio http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... cd-3354-mr
mam ho pres rok, tehdy stalo 2000, ted se da sehnat tak za 1600, blbne mi kolecko hlasitosti, nekdy kdyz zmacku 1 skoci mi tam 2, kdyz chci zmacknout 2 skoci 3 a tak dale (myslim treba ulozene stanice) , nebo mi kolikrat ani nenacte cd kdyz ho zapnu, musim vyndat a zandat cd, takhle treba nekolikrat, ale vyhodou sencor je ze ma hodne vystupu na zesilovac ...
jinak fotr moji stary ma tenhle typ http://www.sporilek.cz/audio/autoradia/ ... d-7105-bmr a prej se mu taky docela hralo. a nedavno mu odesel asi vystup na repra, protoze radio normalne bezelo ale z repra vychazelo akorat sumeni ...
ja bych si sencor asi uz nekoupil ....

To prvni radio co tu pises si koupili 2 kamosi (jeden do 120 a druhy do felicie) Oboum dvoum to radi po tydnu stani vybilo baterku. Takze jeden ho uz vyhodil do popelnice a druhymu ho nastesti ukradli takze vlastne zadna skoda (teda jo rozbite okno)

ja to mam udelany pres vypinac (misto klicku), ale nez jsem to tak mel udelany tak mi to baterku nevybilo, ale je fakt ze auto kazdy den jelo, ze delsi dobu nestalo

Škoda 742 Forever Team

26.9.07, 17:58
Profil ICQ

Příspěvek 
jizíček píše:

no tak to bylo nejspíš tím, že měl přehozený kabely od rádia. . . to znamená, že měl paměť a napájení napojený natvrdo na baterku . . . takže to rádio se chovalo stejně ve vypnutým stavu jako při zapnutym . . . stačí přehodit v pojistkový skříňce 2 kabely a baterku by mu to nevybíjelo . . .

27.9.07, 14:44

Příspěvek 
wallach píše:
jizíček píše:

no tak to bylo nejspíš tím, že měl přehozený kabely od rádia. . . to znamená, že měl paměť a napájení napojený natvrdo na baterku . . . takže to rádio se chovalo stejně ve vypnutým stavu jako při zapnutym . . . stačí přehodit v pojistkový skříňce 2 kabely a baterku by mu to nevybíjelo . . .

No samozrejme tak to chteli namontovat tak sem jim to tak udelal. Ja mam Kenwooda a mam to udelany stejne. A ani treba po mesici se baterka nevybyje.

27.9.07, 16:53

Příspěvek 
Já mám teď novší rádio a když nechám připojené oba dráty, tak si to vezme 60mA, na samotnou paměť 6mA, tak to chystám na vypínač.

27.9.07, 19:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ja sem zatim mel v rapidu vsechny radia zapojene takze pamet a + bylo sletovane a napojene na pojistku c.1 nikdy se me nestalo za by me to vymlatilo baterku...ted mam Kenwood na cd a taky ani naznak...navic je tak ohleduplne ze se vypne pri startovani a pak se zase rozjede. Ale schvalne ten odber zmerim.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

27.9.07, 20:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Radic píše:
ja sem zatim mel v rapidu vsechny radia zapojene takze pamet a + bylo sletovane a napojene na pojistku c.1 nikdy se me nestalo za by me to vymlatilo baterku...ted mam Kenwood na cd a taky ani naznak...navic je tak ohleduplne ze se vypne pri startovani a pak se zase rozjede. Ale schvalne ten odber zmerim.

Aaaaaano ten muj Kenwood se taky pri startovani vypne

27.9.07, 20:03

Příspěvek 
DRYVER píše:

to robí aj mne JVC je to spôsobené poklesom napätia...

27.9.07, 20:06

Příspěvek 
michalkatka píše:
DRYVER píše:

to robí aj mne JVC je to spôsobené poklesom napätia...

presne tak...chtre rejdyjou to proste pozna 8)

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

27.9.07, 20:17
Profil ICQ

Příspěvek 
No neřekl bych, že je to chytrým rádiem. Prostě jen poklesne napětí natolik, že se nemá z čeho utáhnout. A baterku mně vybíjí jen alarm. Rádio mi jede i bez klíčku. Což mi plně vyhovuje.

30.10.07, 14:16

Příspěvek Re: SENCOR
SENCOR urcite nekupovat! Je to obycajne šumítko. Mam model SCD-3154MR 4x40W, Mp3, atd. Po namontovani kvalitnych repro+vyskovych repro, su pocut rozne pazvuky pri prehravani CD/Mp3 (hlavne v tichsich pasazach a medzi pesnickami) a vo vyskovych reproduktoroch je pekne pocut jeho dost hlasity sum. Basy su nic moc aj po zapnuti funkcie LOUDNESS (zvyraznenie basov) . V porovnani s inymi o trocha drahsimi znackami je zvuk nic moc. A teraz najnovsie mi zacalo blbnut (tesne po skonceni zarucnej doby :( ) . Pri prehravani CD/MP3 sa mi autoradio same od seba uplne vypne a ked ho zapnem je uplne zresetovane. Musim nanovo nahadzovat rozhl. stanice + vsetky dalsie nadstavenie (vysky, basy, atd) !!!

Ondras83 píše:
co si myslíte, nebo jakou máte zkušenost s těmito rádii ?? sehnal sem jedno, který normálně stojí asi 3200,- no a já ho sehnal za 1874,- na CD MP3, USB, Pamětovky no a nevim jestli ho mám koupit, aby to nebyla nějaká shitka :D

18.1.08, 17:46

Příspěvek 
Sencora mám v autě skoro tři roky a je v pohodě. je pravda že se dost hřeje. Koupil jsem dětem sencora rádio s mp3 do pokojíku a během roku je podruhý na reklamačce. Znovu bych do téhle značky nešel.

19.1.08, 09:12

Příspěvek 
Mám Sencor SCD-5255MR. Přehraje to CD MP3 USB Pamětová karta. A nemužu si stěžovat stálo mě kolem 1700 Kč je dost možný že myslíš to co mám já. :D

3.8.08, 16:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Taky jsem starý do feldy koupil sencora,hrát to hraje,ale stačí abych zapojil svého panasonica s fáčka a rozdíl v kvalitě zvuku je nesrovnatelný.Takže pokud má někdo seriové repra tak bych to moc neřešil,ale pokud už někdo investoval do lepších repro,tak bych sencora vůbec nebral.

škoda Felicia 1,3 MPi
http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html
http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html

3.8.08, 21:26

Příspěvek 
Ladin píše:
Taky jsem starý do feldy koupil sencora,hrát to hraje,ale stačí abych zapojil svého panasonica s fáčka a rozdíl v kvalitě zvuku je nesrovnatelný.Takže pokud má někdo seriové repra tak bych to moc neřešil,ale pokud už někdo investoval do lepších repro,tak bych sencora vůbec nebral.

asi tak ...
v rapidu mám magnaty... koupil jsem rádio watson(myslímže jsou tak se sencor srovnatelný), hrůza šum... lituji koupě
ted jdu do Sonky:)

8.9.08, 23:17
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další