| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Heh....fakt že jo - jeden kámoš každé auto které si kdy koupil (už 3 za sebou) pokaždé první věc co udělal tak byla ta že vzal pilku na železo a uříznul řadící páku. Nikdy jsem to nechápal ale teď je mi to jasné 
|
| 25.9.07, 21:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ales M
|
ale ne abys jí šlehnul u podlahy!!!!! stačí se sedačkama!!! 
|
| 25.9.07, 21:53 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
cyz píše: Vít Široký píše: mě kdyby baba vlezla na kapotu, tak se dočká sexu jedině v poloze heverem do hlave Tak když je to anorektická modelka tak se nic nestane, ale anorektická modelka o škodovkáře zase nezavadí  taky bych nezavadil o anorektickou modelku, nelíbí se mě to, byla by dobrá akorát kvůli nízký hmotonosti, u těch našich slabých popelnic je při jízdě znát každý kilo váhy 
|
| 25.9.07, 22:00 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
o tohle tady nejde, ale pán musí mít auto v co nejlepším stavu, vzpomeń si jak jsem vymrzoval, když jsi mi prodával ty výplně  ale nakonec jsou super a jsem rád, že jsi je měl, až seženeš další takhle exkluzivní zboží, dej vědět, dohodneme se
|
| 25.9.07, 22:02 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
| 25.9.07, 22:14 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Tak když je to anorektická modelka tak se nic nestane, ale anorektická modelka o škodovkáře zase nezavadí  [/quote]
anorekticaka modelka ti poskrabe haubnu kostma 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 26.9.07, 12:42 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
kachnis píše: Tak když je to anorektická modelka tak se nic nestane, ale anorektická modelka o škodovkáře zase nezavadí  anorekticaka modelka ti poskrabe haubnu kostma  [/quote]
Taky možnost....je fakt že by to bylo asi něco podobného jako mlátit do té kapoty kladivem 
|
| 26.9.07, 12:52 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
cyz píše: Matthes píše: cyz píše: Tak kupovat si transita to ne  no fakt že při kdybych tam navařil nějaké výztuhy mohla by při havárce kapota vletět dovnitř...asi se na to vykašlu  Transit je dobry auto, nejlip 2,4TDDCi nebo jak tomu ted rikaj, 125koni, rychlejsi nez forman  Vetsi, vic uveze ...  No já bych si vzhledem ke svým finančním prostředkům mohl dovolit tak maximálně "dvanáctsettrojku" 
neřikej dvakrát, mám jednu krásnou  , vyvařenou, motor 30tkm po GO, no akorát brzdí jen jedno přední kolo, ale když to prošlápneš tak možná obě, jo a má hustej laďák
foto zde

_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 26.9.07, 14:51 |
|
 |
|
cyz
|
Ondras83 píše: cyz píše: Matthes píše: cyz píše: Tak kupovat si transita to ne  no fakt že při kdybych tam navařil nějaké výztuhy mohla by při havárce kapota vletět dovnitř...asi se na to vykašlu  Transit je dobry auto, nejlip 2,4TDDCi nebo jak tomu ted rikaj, 125koni, rychlejsi nez forman  Vetsi, vic uveze ...  No já bych si vzhledem ke svým finančním prostředkům mohl dovolit tak maximálně "dvanáctsettrojku"  neřikej dvakrát, mám jednu krásnou  , vyvařenou, motor 30tkm po GO, no akorát brzdí jen jedno přední kolo, ale když to prošlápneš tak možná obě, jo a má hustej laďák  foto zde  
Ale je bez papírů....nebo jsou jenom značky v depozitu?
|
| 26.9.07, 14:53 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Vít Široký píše: mě kdyby baba vlezla na kapotu, tak se dočká sexu jedině v poloze heverem do hlave
Jo to si kazdej musi hned na zatku ty priotrity vyrikat. na prvnim miste auto a pak az nejaky dobrodruzstvi a spojovat dobrodruzstvi s realizaci na aute to vazne dohromady nejde.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 26.9.07, 15:23 |
|
 |
|
DRYVER
|
A pokud jde o tu dvanacetrojku tak vim o jedne - je to valnik a je k ni dokonce i cervena plachta - bylo by to dokonale intymco  Technickou sem na ni delal ted o prazdninach 
O II kombi Look RS
|
| 26.9.07, 15:26 |
|
 |
|
cyz
|
DRYVER píše: A pokud jde o tu dvanacetrojku tak vim o jedne - je to valnik a je k ni dokonce i cervena plachta - bylo by to dokonale intymco  Technickou sem na ni delal ted o prazdninach 
Dej pokoj...pod plachtou na plechové korbě? To už je snad lepší "na blbečka" (v keři) 
|
| 28.9.07, 19:05 |
|
 |
|
DRYVER
|
cyz píše: DRYVER píše: A pokud jde o tu dvanacetrojku tak vim o jedne - je to valnik a je k ni dokonce i cervena plachta - bylo by to dokonale intymco  Technickou sem na ni delal ted o prazdninach  Dej pokoj...pod plachtou na plechové korbě? To už je snad lepší "na blbečka" (v keři) 
Dal bys dozadu madracky nebo koupil nafukovaci madracku co je k vode a je po probemu. Korbu bys mohl natrit novou barvou a razem by z toho bylo DE LUXE 
O II kombi Look RS
|
| 28.9.07, 20:39 |
|
 |
|
jindra
Registrován: 13.1.07, 00:34 Příspěvky: 478 Bydliště: hodonínsko,zarazice
|
DRYVER píše: A pokud jde o tu dvanacetrojku tak vim o jedne - je to valnik a je k ni dokonce i cervena plachta - bylo by to dokonale intymco  Technickou sem na ni delal ted o prazdninach  a kolik za ni chceš 
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
| 28.9.07, 20:53 |
|
 |
|
DRYVER
|
jindra píše: DRYVER píše: A pokud jde o tu dvanacetrojku tak vim o jedne - je to valnik a je k ni dokonce i cervena plachta - bylo by to dokonale intymco  Technickou sem na ni delal ted o prazdninach  a kolik za ni chceš 
Ale ze by tady byl nejaky dalsi romatik?????  No moje neni, je strycova a ten ju celorocne vyuziva k tomu aby mu blokovala parkovaci misto. Mam se poptat nebo to je vtip?
O II kombi Look RS
|
| 28.9.07, 21:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |