| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já to tak dělal leta rozházel jsem to auto celé, vyházel i motor a elektroinstalaci a udělal nové auto a byl klid miloš
|
| 6.3.10, 20:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Aha, já to Sádra špatně pochopil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 6.3.10, 20:32 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Lakoval jsem jenom díly co se opravovaly. Miloši jasně, ale já se taky tím neživím, dneska už bych tolik nespěchal, ale tehdy mě tlačil čas a nakonec jsem to stejně nestihl, takže pár věcí bych měl dnes mnohem hezčích. Taky jsem si ještě chtěl vyhrát s mnoha detaily, když jsem to měl rozebrané, což mě celkem mrzí, ale prostě nebyl čas a jezdit jsem potřeboval. S tím lakováním nejsem až tak spokojený, ale mou prioritou bylo, aby to bylo červené, takže mi to stačí.  Holt to byla moje první zkušenost se stříkací pistolí, tak snad při příští vyvářce to dopadne líp. 
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 6.3.10, 20:58 |
|
 |
|
john simple
|
gokralik píše: Tak tady máš aspoň fotodokumentaci. Vyvařoval to kámoš, takže jsem platil jenom drát a plyn. Ale zas já měnil ještě půlku jiných dílů, jinak by se to pod 10tkč vlezlo v pohodě. Není to žádný zázrak, ale jezdí to a není na tom koroze. 
tak jsem to projel a koukam, že jste si dost mákli.
akorát nevím proč jste ty prahy a výztuhy nevyřízli celé?
na Fáčku to nejde jako na 120tce ?
|
| 6.3.10, 21:32 |
|
 |
|
gokralik
|
No právě jsme to rozřezali až moc.  Pak se není čeho chytnout a je nejlepší nechat co nejvíc původních plechů než to pak nastavovat těmi novými turky a taiwanci. Taky se blbě řežou bodové svary, takže je lepší řezat vedle a nechat tam z původního plechu takový lem.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 6.3.10, 22:18 |
|
 |
|
john simple
|
zaleží na stavu auta, já to tak zdokumentované nemám, ale taky s tím bylo dost práce.
práh i výztuha šly ven celé
|
| 6.3.10, 23:10 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gokralik píše: Lakoval jsem jenom díly co se opravovaly. Miloši jasně, ale já se taky tím neživím, dneska už bych tolik nespěchal, ale tehdy mě tlačil čas a nakonec jsem to stejně nestihl, takže pár věcí bych měl dnes mnohem hezčích. Taky jsem si ještě chtěl vyhrát s mnoha detaily, když jsem to měl rozebrané, což mě celkem mrzí, ale prostě nebyl čas a jezdit jsem potřeboval. S tím lakováním nejsem až tak spokojený, ale mou prioritou bylo, aby to bylo červené, takže mi to stačí.  Holt to byla moje první zkušenost se stříkací pistolí, tak snad při příští vyvářce to dopadne líp. 
já to jen dávám budoucím lakýrníkům
ě když jsem lakoval taky jsem to nevěděl, před pár lety mně míchali lak a měl jsem čas číst o těch vadách laku pak jsem přeel i na 3M když rpostě něco pokazáš leštěním spravíš neber to jako kritiku miloš
|
| 7.3.10, 14:23 |
|
 |
|
varok
|
No, já bydlím v paneláku tak všechno dělám po firmách kde pracuji. Staré fáčko jsem vyvařoval ve firmě, kde jsem pracoval předtím. Docela se povedlo. Jen jsem věděl že jde auto pryč, tak jsem to jen tak narychlo polátal a nastříkal sprejem. Výsledek byl ale docela pěkný. Teď mám novší fáčko, ale taky začíná strašnou rychlostí kvést. Tak ho chci dát dohromady, ale někdy o dovolené, nebo tak. Hlavně někde v klidu. Nemám rád, když na mě čumí 10 lidí a každý plno blbých keců. Chci si s tím pohrát, ale jak psal Gokralík, tak vždycky se něco zkomplikuje a není moc času nazbyt. Všem mockrát děkuji za názory. Plechy teda min 10 000 a zbytek za tmely, barvy apod. Budu si to dělat sám, takže práci neberu v penězích.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.3.10, 16:10 |
|
 |
|
Mig315
|
Kup veci s horky nad moravou a mas klid. Firma autodemont cenu dilu bych videl na max 4000 plus nejaka ta tabule plechu no
|
| 12.3.10, 01:23 |
|
 |
|
varok
|
Plechy čmajznu zbytky z práce. Naštěstí děláme s plechy 0,7- asi 4mm, takže něco vyberu. Já bral tu cenu jen tak od oka. Podle Gokralíka asi kolem desítky. navíc bydlí asi kousek ode mně, takže ceny budou podobné 
|
| 12.3.10, 18:01 |
|
 |
|
gokralik
|
No deset tisíc bylo ale za všechno...i s barvami, lakem a ještě jsem kupoval plno kravin, co jsem vyměnil když bylo auto na boku. Ale určitě se k této částce přiblížíš, to jo...ještě bych doporučil začít s nákupem plechů už teď a postupně kupovat další...je to menší zátěž na rozpočet. Taky už nemají v mototechnách všechno. Doporučuju v Karviné na Třídě osvobození, tam si vybereš, tam je toho ještě dost.
|
| 12.3.10, 18:29 |
|
 |
|
varok
|
Aha, já myslel deset tisíc jen za plechařinu. Tak s barvami, tmely apod. to už vypadá lépe. Já mám docela dobré zkušenosti s obchodem ve Vítkovicích. Je to obchod přímo na škodovky a mají tam taky docela dost dílů i na fáčka. Ta ženská je docela slušná a předem mi řekne, že je to české nebo dovoz. Mám to po cestě z práce, tak se tam občas zastavím pro nějaké díly. Jo, asi budu kupovat díly postupně. Teď hlavně sháním nějaké prostory. Mám půjčenou malou garáž v práci. Teď mě vyhodili z pokoje a asi za měsíc mi vemou garáž. V havířově je dost problém sehnat garáž. To ale asi všude, že?
|
| 13.3.10, 18:24 |
|
 |
|
gokralik
|
Ve Vítkovicích to je na Místecké? Kousek od AAA? Tam jezdím každý den dvakrát, ale zastavit se tam nemůžu.
Prostory jsem neřešil, kámoš má garáž na 4 auta.
|
| 13.3.10, 19:44 |
|
 |
|
erik_1
|
Ahojte chalpi, nechcel som zakladat novu temu:
O co ide...zakvitli mi zadne blatniki na felicii (stara maska),je chyteni cely lem blatnika nikde vyssie. Otazka je...videl som predavat diel Lem zadneho blatnika taky nizky a potom taky vysoky --ktory potrebujem ked hrzda je len presne na tom leme,nezasahuje nejako vysoko do blatnika.
Druha vec...ked som tak prezeral nasiel som este nejaky lem vnutorneho blatnika...bude aj toto treba majstrovi ked bude menit ten vonkajsi lem??
A este co znamena : LEM BLAT.FEL.ZL-KATAF ....ten KATAF ???
Dakujem
_________________ Skoda Felicia 1.3 Lx 40kW @51kW (by Cimbu Autosport) r.v. 12/96
|
| 15.3.10, 15:52 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
záleží jak vysoko máš rez a jestli už byli měněný  a to KATAF je kataforéza tj ochranej nátěr 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.3.10, 16:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |