Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.6.26, 10:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Zadní repro Felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak tuhle situaci u svého nového kombíka taky řeším...... chtěl jsem tam dát místo těch origo zadních repráků normálně ty větší oválné, ale to je bez šance, aby se to tam vešlo a to i na hloubku. No a plato si kvůli tomu mrvit nechci. Takže potřebuju sehnat nějaké oválné repráčky trochu větší nebo stejně velké než ty origo, ale kvalitní, aby to hrálo dobře a ne jako ty origo šunty co tam sou. Věděl by někdo o nějakých takových?

19.7.07, 18:44
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
jen pro info...originál příprava pro zadní repro ve feldě je pod těma plastama u řidiče a spolujezdce, co sou na vnější straně u noh, jednoduše řečeno vedle otevírání kapoty vlevo a vedle pojistkové skříně vpravo

4.12.07, 15:15

Příspěvek 
hany píše:
jen pro info...originál příprava pro zadní repro ve feldě je pod těma plastama u řidiče a spolujezdce, co sou na vnější straně u noh, jednoduše řečeno vedle otevírání kapoty vlevo a vedle pojistkové skříně vpravo

Prosíííím help, mohl by mi s tím někdo pomoct? Mám krátkou feldu, repro vzadu nikdy nebylo a chci to dodělat... jenže netuším kde najdu ty kabely :-( V ISO konektoru ty kablíky jsou ale netuším kam vedou... u řidiče když sundám ten plast tak jsou tam nějaké svorkovnice z nich jedna neosazená, myslím že kablíky černohnědy a černomodrý (s černý proužkem) je to ono????? Každopádně na straně spolujezdce žádná taková svorkonice není? :-( Tak jak to tedy je?

18.3.08, 19:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
já bych je pípnul multimetrem... a hned by bylo jasno jestli to vede z/do iso konektoru

18.3.08, 19:30
Profil ICQ

Příspěvek 
jj to udělám samozřejmě... abych si nepřivedl na repráky 12V kdoví z čeho :-D

Mate mě ale ta strana u spolujezdce protože tam nic není... tak že by v přípravě byl jen konektor pro pravý zadní reproduktor? To je nějaká pitomina ne?

18.3.08, 19:40
Hluchoň

Příspěvek 
to určitě pitomina je

18.3.08, 19:43
Profil ICQ

Příspěvek 
:D
no jo ale kde ten konec hledat že :-( se mi nechce stříhat ten origo konektor u rádia a tahat kabely pod přístrojovkou a tam všude :-(

jestli nebyla jednodušší šáde :-D drát jsem připájel napevno k rádiu, drát dal pod gumový kobereček, pak pod zadní sedačku a už byl u repráku :-) u tý feldy je to nějaké složité všude kvanta kabelů a co pak já s tím :-(

18.3.08, 19:50
Hluchoň

Příspěvek 
tak vlez za rádio a jdi od rádia po drátech... jeslti máš funkční oči, nebo aspoň jedno, tak prostě uvidíš kam dráty vedou

18.3.08, 21:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
tak vlez za rádio a jdi od rádia po drátech... jeslti máš funkční oči, nebo aspoň jedno, tak prostě uvidíš kam dráty vedou

tak tak, mrkni na to, je blbost aby to bylo jen na jedné straně. Třeba je to někde stočené. a myslím že už je jedno, jestli táhnout drát od rádia nebo od dveří, užiješ si to tak jako tak, až je budeš táhnout dozadu :D to zmákneš

19.3.08, 09:18

Příspěvek 
no jako než jít od konektoru u rádia a hledat v tom svazku kudy všude možně to jde je už jednodušší to ustřihnout a dát tam nový kabel...

si to užiju jo??? V čem je pak problém? Musí se toho hodně rozdělat abych to dostal pod ty plasty kolem prahu atd?

19.3.08, 19:55

Příspěvek 
žádný problém, jde to v pohodě, jen ten kabel všude pěkně schovat .

20.3.08, 10:39

Příspěvek 
žádný problém, jde to v pohodě, jen ten kabel všude pěkně schovat.

20.3.08, 10:39

Příspěvek 
Citace:
Prosíííím help, mohl by mi s tím někdo pomoct? Mám krátkou feldu, repro vzadu nikdy nebylo a chci to dodělat... jenže netuším kde najdu ty kabely :-( V ISO konektoru ty kablíky jsou ale netuším kam vedou... u řidiče když sundám ten plast tak jsou tam nějaké svorkovnice z nich jedna neosazená, myslím že kablíky černohnědy a černomodrý (s černý proužkem) je to ono????? Každopádně na straně spolujezdce žádná taková svorkonice není? :-( Tak jak to tedy je?

Měli by podle schematu končit nekde u A Sloupku ve 2jte svorkovnici na kazde strane od jednohu repra

23.3.08, 14:55

Příspěvek 
Přesně takhle je to ve shematech

T2m -svorkovnice, 2-pólová, na sloupku A vpravo - 1.pin šedo-černý kabel, 2.pin zeleno-černý

T2p -svorkovnice, 2-pólová, na sloupku A vlevo - 1.Pin modro-černý kabel, 2.pin hnědo-černý kabel

23.3.08, 15:03

Příspěvek Re: Zadní repro Felicie
wallach píše:
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde končí kabely k zadním reproduktorům ve Felicii ? ? ? V ISO konektoru kabely jsou zapojeny a nechce se mi rozebírat celou palubovku kam vedou . . .

Wallach: Taky jsem to hledal asi půl hodiny prošel jsem koberce v kufr, rozebral sedačky a nic. nakonec jsem stratil nervy lehnul jsem si na podlahu k řidiči pod volantem jsem hledal kudy procházejí kabely. Nakonec jsem ty konce (konektor) k zadním reprákům našel za plastem, kterej je hned vedle spojky, o kterej si opíráš nohu když zrovna nepoužíváš spojku. Stačí, když si tam natáhneš ruku a za tím plastem zalovíš dlaní a stoprocentně ho najdeš ;)

25.11.12, 14:37
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další