Bedýnky z PC do autíčka...
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já kupoval starší model (výkon stejnej akorát jinak vypadaj) před rokem za 2800,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 13.1.08, 10:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Sadra17 píše: já kupoval starší model (výkon stejnej akorát jinak vypadaj) před rokem za 2800,-
našel sem na netu za 1600  :D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 13.1.08, 11:34 |
|
 |
|
party_boy
|
 Re: Bedýnky z PC do autíčka...
Serifus píše: Zdravím! Uvažuji o těhle bedýnkách do mojí Škodovinky... co myslíte??
Blbost, mně se toto řešení nelíbí. Raději kupuju to, co do auta patří.
|
| 14.1.08, 19:06 |
|
 |
|
Dyno
Registrován: 27.7.07, 20:48 Příspěvky: 447 Bydliště: Valbys u Rožnova p.Radhoštěm
|
Já mám v autě 5.1 Creativ už přes půl roku a nemůžu si ji vynachválit. Jako klidně bych zvládl i větší výkon,ale stačí... Pěkný,čistý,živý zvuk za solidní peníze (1100) a hlavně skoro bez práce!! Protože když se totiž podíváš na nějakou takovou reprosoustavu, tak zjistíš že za trafem je stejně cca do 18V (zaleží podle typu,výrobce a výkonu).Zase sem jich tolik neviděl,ale většina to tak bude mít...(Chce si to zjistit).
Takže stáčí do toho konektoru do kterého se normálně strká trafo,připojit 12V z auta,rozmístit,upevnit a už to hraje...Já jsem třeba nemusel nic ani prodlužovat,prostě to akorát vyšlo!
A z toho trafa si můžete udělat třeba nabíječku na baterku,má na to solidní napětí a proud... Teda aspoň z té mojí reprosoustavy. A když mě to nasere,tak si to hodím k PC,kde to patří 
|
| 14.1.08, 23:28 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
No nedalo mě to tak jsem vlezl pod stůl a koukám na trafo a fakt tam je INPUT: 230V a OUTPUT 12V no držte mě někdo nebo já to pujdu zkusit do auta.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.1.08, 17:04 |
|
 |
|
Drak
|
Jak ty bedny mají subwoofer, tak to hraje pěkně, 2 sem montoval do avie a 5 do iveca, zatím jim to hraje supr a bez problémů 
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 16.1.08, 19:30 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Drak píše: Jak ty bedny mají subwoofer, tak to hraje pěkně, 2 sem montoval do avie a 5 do iveca, zatím jim to hraje supr a bez problémů 
Jako ty z PC? a kam jsi je zapojil na rádiu? Na nějakej z výstupů na repro nebo na ty velký konektory myslím že je červenej a bílej pro subwoofer nebo pro co.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.1.08, 19:36 |
|
 |
|
Drak
|
Na cinch Line-Out, to už má dnes kdejaký rádio od vietkongu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 16.1.08, 19:43 |
|
 |
|
MATTESS
|
bedínky na PC používat na PC, repro do auta patří do auta. Mam v jednom autě (v Rapidu) Sinusy a protože jsem nechtěl nic nikam vrtat, řezat atak, mam udělaný bedny pod sedačkou a hraje to hodně solidně. kdokoliv to slyšel (i "hifíci") byl překvapen. Ve spotřebáku mam Helixi a jde to.
|
| 16.1.08, 21:18 |
|
 |
|
Drak
|
Celej fígl je v tom, že na důkladný vykreslení muziky je zapotřebí středovýškový pásmo, což ty satelity od PC splňujou dokonale a podkreslení od subwooferu je taky plně vyhovující a nějak se mi nechce věřit tomu, že laik pozná při provozu v autě vyrobeným řekněmě před rokem 95 rozdíl mezi bedýnkama od PC a špičkovou reprosoustavou, je tam při jízdě tolik rušivých elementů, že sebelepší soustava je degradovaná.
|
| 16.1.08, 21:29 |
|
 |
|
party_boy
|
MATTESS píše: bedínky na PC používat na PC, repro do auta patří do auta. Mam v jednom autě (v Rapidu) Sinusy a protože jsem nechtěl nic nikam vrtat, řezat atak, mam udělaný bedny pod sedačkou a hraje to hodně solidně. kdokoliv to slyšel (i "hifíci") byl překvapen. Ve spotřebáku mam Helixi a jde to.
To s tebou souhlasim, je to o hodně lepší než když se to píchne jen tak do dveří.
|
| 16.1.08, 23:22 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
iba tak, to ano, ale ked sa to spravi poriadne (MDF podlozka, asfalt dovnutra, zatesnit tappajomatom montazne diery) tak to je o inom a PC bednicky sa nehrabu, samozrejme financne a namahou sa to neda porovnat 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 16.1.08, 23:24 |
|
 |
|
Dyno
Registrován: 27.7.07, 20:48 Příspěvky: 447 Bydliště: Valbys u Rožnova p.Radhoštěm
|
MATTESS píše: bedínky na PC používat na PC, repro do auta patří do auta. Mam v jednom autě (v Rapidu) Sinusy a protože jsem nechtěl nic nikam vrtat, řezat atak, mam udělaný bedny pod sedačkou a hraje to hodně solidně. kdokoliv to slyšel (i "hifíci") byl překvapen. Ve spotřebáku mam Helixi a jde to.
Někdy i jednoduchá věc zac míň peněz a málo práce,tě může potěšit víc,než věc za 3000 a víc. Samo že MŮŽE být na lepší úrovni,ale záleží taky na tom jak to UDĚLÁŠ...  UDĚLÁŠ!!
|
| 17.1.08, 15:46 |
|
 |
|
Marra
|
tomuto nápadu fandím, touto sestavou genius jsem naprosto skvěle ozvučil jeden kulturní sál na maškarní bál, takže o výkonu a kvalitě hudby nepochybuji. Subwoofer má vlastní ozvučnici se zesilovačem, satelity se dají šupnout do dveří, tam není ozvučnice až tak důležitá  a myslím, že výsledek musí být excelentní pro bežně poslouchání.
|
| 1.3.08, 18:20 |
|
 |
|
party_boy
|
Marra píše: tomuto nápadu fandím, touto sestavou genius jsem naprosto skvěle ozvučil jeden kulturní sál na maškarní bál
To je sice hezký, ale to že to ozvučilo sál neznamená, že to bude hrát dobře v autě. Jsou to reproduktory do místnosti a auto není místnost.
|
| 1.3.08, 19:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |