|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Vít
Hluchoň
|
takhle seřízený ventily, to musí být hotový orchestr 
|
| 2.1.08, 11:45 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Vít Široký píše: takhle seřízený ventily, to musí být hotový orchestr 
taky si myslim....to bych mu radši nechal ty měrky, co sem našel u dědy v traktoru..... 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 2.1.08, 14:06 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ondras83 píše: Vít Široký píše: takhle seřízený ventily, to musí být hotový orchestr  taky si myslim....to bych mu radši nechal ty měrky, co sem našel u dědy v traktoru..... 
Aaaaaale dyk 0,3 je prece ta tjuningova hodnota ne? O ktery se pise v knize ... ale nici se pak vahadla.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 2.1.08, 14:22 |
|
 |
|
cmelak
|
 stare motory
taky jsem bral takovy motor,sel podivne lehce,tak jsem to risknul (byl za sliovicovou menu),jiz prvni nastartovani me prekvapilo a utvrdilo v tom ze sliovice nebyla skoda.Motor jezdil az do smrti kastle.Ten motor byl ve vraku ,ktery 2 roky nejezdil.Pred prvnim startem jsem vse vycistil zkontroloval ventily a predstih a dal novy olej.To kvuli tomu aby se neco nepo.... kvuli pulhodine prace,kdyz uz mi cely den zabrala demontaz a montaz
|
| 5.1.08, 18:45 |
|
 |
|