|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Čím dál více double příspěvků
| Autor |
Zpráva |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 Čím dál více double příspěvků
začíná se na TW množit čím dál víc tématů, který už sou řešený...viz pylový filtr, kapání z výfuku atd...nechcete to řešit ?? vim že to je těžký, ale co třeba trestat nějak ??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 28.11.07, 21:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
 Re: Čím dál více double příspěvků
Ondras83 píše: začíná se na TW množit čím dál víc tématů, který už sou řešený...viz pylový filtr, kapání z výfuku atd...nechcete to řešit ?? vim že to je těžký, ale co třeba trestat nějak ??
Trestat ze se nekdo zepta? To asi ne hele 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 28.11.07, 21:54 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Matthes píše: Ondras83 píše: začíná se na TW množit čím dál víc tématů, který už sou řešený...viz pylový filtr, kapání z výfuku atd...nechcete to řešit ?? vim že to je těžký, ale co třeba trestat nějak ?? Trestat ze se nekdo zepta? To asi ne hele 
Je vidět že MAtthes jako Moderátor je člověk na správném místě...
For Ondras83: Jsme verejne forum, takze tu nejsme jenom my, ti kteri jiz maji vse vyresene nebo si umi poradit sami... a zaroven proto tu jsme abychom radili ostatnim...
Vim ze je blby kdyz se ve dvou tydnech na to sami zeptaj 3 lidi a topici sejdou dolu...nejsou videt kdyz nejsou aktualni a jedinec si zalozi novy topic...
Z toho plyne ze to tu casem dopracujem k solidnimu stereotypu...ja se porad snazim prijit na neco co my nemame co ma virt a co nema nikdo - co by bylo stalu aktualni a zajimalo by vsechny a i bavilo...ale na nic neprichazim.. 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 28.11.07, 22:21 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin 007 píše: Je vidět že MAtthes jako Moderátor je člověk na správném místě... Jj  Martin 007 píše: For Ondras83: Jsme verejne forum, takze tu nejsme jenom my, ti kteri jiz maji vse vyresene nebo si umi poradit sami... a zaroven proto tu jsme abychom radili ostatnim... Vim ze je blby kdyz se ve dvou tydnech na to sami zeptaj 3 lidi a topici sejdou dolu...nejsou videt kdyz nejsou aktualni a jedinec si zalozi novy topic... Z toho plyne ze to tu casem dopracujem k solidnimu stereotypu...ja se porad snazim prijit na neco co my nemame co ma virt a co nema nikdo - co by bylo stalu aktualni a zajimalo by vsechny a i bavilo...ale na nic neprichazim.. 
ANO  Souhlas
|
| 28.11.07, 22:25 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
dobře, dobře, ale jako psát 3 krát tejdně porád to samý...nuda jako sviň, nehledě na to, že už přesně vim, na co se ten člověk zeptá a vypisovat 3 to samý to je fakt hrozný, nehledě na to, že ve 3 topicích sou úplně stejný a obsáhlý informace, takže se mi to zdá zbytečný, no a když je dané téma trošku objemnější, tak to prostě nejde (třeba jeden příspěvek je na půl obrazovky, no a takhle 3 do tejdne....  to je brutal no)....prostě mě nebaví psát porád dokola to samý a když toho je hodně, tak mě to nebaví tuplem no...asi jen můj názor, ale nově příchozí ani neprojdou co se kde řešilo a hned zakládaj nový topici...to mě sere no...ale asi to je jen můj názor a můj postřeh no....tak sorry 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 29.11.07, 18:42 |
|
 |
|
Šemik
|
Tak to napiš jednou a do duplicitního topicu hoď jen link na ten topic, kde jsi to vysvětlil dopodrobna 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 29.11.07, 18:44 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
a nebo tu duplicitu prostě ignoruj...
|
| 29.11.07, 22:53 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Nebo ať to moderátor klíďo zamkne a na konec hodí link na ten správnej thread... (já jsem vlastně taky moderátor co?  )
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 29.11.07, 22:58 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nepér píše: Nebo ať to moderátor klíďo zamkne a na konec hodí link na ten správnej thread... (já jsem vlastně taky moderátor co?  )
 No jo na spinavou praci sme tu my ...  Pak me zas nekdo voprca ze vse zamknu co 
|
| 29.11.07, 23:04 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Samozřejmě, čím míň zásahů shora, tím líp.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 29.11.07, 23:13 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
tak tak, nepér zdá se prosazuje zákon padajícího hovna 
|
| 29.11.07, 23:14 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Ondras83 píše: dobře, dobře, ale jako psát 3 krát tejdně porád to samý...nuda jako sviň, nehledě na to, že už přesně vim, na co se ten člověk zeptá a vypisovat 3 to samý to je fakt hrozný, nehledě na to, že ve 3 topicích sou úplně stejný a obsáhlý informace, takže se mi to zdá zbytečný, no a když je dané téma trošku objemnější, tak to prostě nejde (třeba jeden příspěvek je na půl obrazovky, no a takhle 3 do tejdne....  to je brutal no)....prostě mě nebaví psát porád dokola to samý a když toho je hodně, tak mě to nebaví tuplem no...asi jen můj názor, ale nově příchozí ani neprojdou co se kde řešilo a hned zakládaj nový topici...to mě sere no...ale asi to je jen můj názor a můj postřeh no....tak sorry 
no hlavně nesklouznout k odpovědím typu utfg a rtfm 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 29.11.07, 23:25 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Buďte rádi, vždyť by jsme za chvíli neměli o čem psát
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 30.11.07, 16:04 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
|
| 30.11.07, 16:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |