|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
OndraM
Registrován: 11.3.07, 20:53 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha-západ
|
 Anténa kaput!
Zdarec lidi, někdo mi na mojí feldě utrhnul anténí prut, nééé vyšrouboval, ale surově utrhnul  prostě tam nejni závit. A já bych potřeboval vědět, jak se ta věc, co je na střeše napevno, sundavá. Jestli je tam nějakej šroubek, co nevidim, nebo se to nejak šokovně vypáčí???....poraďte. Díky
|
| 5.11.07, 16:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10611 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Re: Anténa kaput!
zespoda je matka tusim na 17ku klic, tu povolis a spodek vytahnes horem..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 5.11.07, 16:46 |
|
 |
|
OndraM
Registrován: 11.3.07, 20:53 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha-západ
|
kachnis píše: zespoda je matka tusim na 17ku klic, tu povolis a spodek vytahnes horem..
počkej, počkej! Na mě nesmíš tak zhurta, já sem technicky málo vyvinutej, pokud si pamatuju, tak zespoda je strop  a tam je jenom šedivý polstrování, jak ho dám dolu? (mam kobika)
|
| 5.11.07, 16:49 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10611 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
nevim, mam skodovku  a tuhle antenu mam u blatniku 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 5.11.07, 17:05 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
OndraM píše: kachnis píše: zespoda je matka tusim na 17ku klic, tu povolis a spodek vytahnes horem.. počkej, počkej! Na mě nesmíš tak zhurta, já sem technicky málo vyvinutej, pokud si pamatuju, tak zespoda je strop  a tam je jenom šedivý polstrování, jak ho dám dolu? (mam kobika)
sranda to rozhodně nebude..myslim že je nějak přilepenej...nebo já už fakt nevim....já ho nesundával a ani to sundávat nechci....je to docela prácička....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 5.11.07, 17:11 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
na sundávání stropu se vybodni, píšeš, že jsi technicky málo vyvinutej, tak na to nesahej, jak ho nešikovně ohneš, zlomíš ho a navždy ti v něm zůstane ošklivá vlnka, není to prdel, je to jen hadrem potažený něco jako papír... je jednoduchý ho zničit... nech si to udělat, když ti ho zkurví servis, tak ti ho taky vymění na jejich účet, jde to sundat bez zničení
|
| 5.11.07, 18:04 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Jo to co pise Vit je pravda - asi se jedna o felicii a tam ten neni strop jako ve skodarne nebo favoritu. Nejspis bys ho ohl a tim padem i zlomil. Novej nevim kolik stoji, ale bude pekna palka (uz sem ten strop videl i za 20 000kc - ale na felinu)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 5.11.07, 18:23 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
OndraM píše: Zdarec lidi, někdo mi na mojí feldě utrhnul anténí prut, nééé vyšrouboval, ale surově utrhnul  prostě tam nejni závit. A já bych potřeboval vědět, jak se ta věc, co je na střeše napevno, sundavá. Jestli je tam nějakej šroubek, co nevidim, nebo se to nejak šokovně vypáčí???....poraďte. Díky co takhle koupit druhou rozkuchat jí a to vytrhnutý tam lepnout tekutým železem??
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 5.11.07, 19:15 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
škodař píše: OndraM píše: Zdarec lidi, někdo mi na mojí feldě utrhnul anténí prut, nééé vyšrouboval, ale surově utrhnul  prostě tam nejni závit. A já bych potřeboval vědět, jak se ta věc, co je na střeše napevno, sundavá. Jestli je tam nějakej šroubek, co nevidim, nebo se to nejak šokovně vypáčí???....poraďte. Díky co takhle koupit druhou rozkuchat jí a to vytrhnutý tam lepnout tekutým železem??
to sa neoplatí opravovať, ja ich mám asi 4, nájdi si niekoho v okolí alebo na vrakáč....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 5.11.07, 22:44 |
|
 |
|
fux.dggn
|
zdarec, kolik stojí ta obímka, nebo co to je??? Já sem si jí zničil o polootevřená vrata u garáře, ale já musel srovnat i střechu  Nebejt tam ta anténa, tak sem se i vešel 
|
| 6.11.07, 11:56 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
fux.dggn píše: zdarec, kolik stojí ta obímka, nebo co to je??? Já sem si jí zničil o polootevřená vrata u garáře, ale já musel srovnat i střechu  Nebejt tam ta anténa, tak sem se i vešel 
ini sú to dva základné kusy jedno máš taký tanierik ktorý tvorí koncoku káblu, a potom tá vrchná časť do čoho sa zasúva a prichytáva ten kĺb antény, do toho sa montuje samotný prút.
ale celé antény do 200czk, neviem nad čím špekuluješ
http://www.autodilykrc.cz/eshop/prislusenstvi/prislusenstvi?eshophledej=antena
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 6.11.07, 13:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|