|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
slovacek.milos píše: Massy píše: Tak koukám,že nejsem tady sám. Tak já se pokusím vyměnit palivový filtr a pak zkusím vyměnit čidlo teploty motoru,třeba dává blbý signál (hlásí se jako když je motor teplý). No uvidím no a máš určitě r.v.96 Mpi se dělali od 8/97, ikdyž jsem už měl MPi 95 z telekomu, tam převaření čísla nehrozilo, to čidlo si změř musí mít žlutý kroužek a asi 400 ohmů a méně. jak vyměníš ten filtřík tak bys měl měřit tlak paliva 2.6-3 atm a taky někdy benzín rozpustí těsnění příruby čerpadla a chytne se to na sítku čerpadla v nádrži a je podobný problém zo už poznáš že filtr paliva ne nepropusný a teče z něho černý benál miloš
Taky už jsem viděl 96ku s MPi...dotahnutá z Německa, asi se dělaly pro vývoz na západ. Ale to byla teda jakási divná Felicie, taková ta "co dílna dala", Papírově 136ka LX, motor 135, 2x airbag, ABS ale neměla centrál....
|
| 28.9.07, 19:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
Muj nazor je ze se to studene prave hlti benzinem.... take sem to resil... spatna lambda....byl to favorit 94 jednobod
|
| 28.9.07, 19:39 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: Muj nazor je ze se to studene prave hlti benzinem.... take sem to resil... spatna lambda....byl to favorit 94 jednobod
jo ale to poznáš i na místě že tomu dáš na volnoběh plný a hulí se ti z výfuku, že ti lambáda hlásí trvale chudou směs a taky to má problémy s volnoběhem, to je u lambády průvodní znak miloš
|
| 28.9.07, 19:55 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
jeste mi tohle prave dela za studena jeden motor v me skodovce ale tam lambda neni... je odpojena stejny problem... za studena se to hlti a kouri to..... za tepla normalni chod a jede to normalne... ale bez te lambdy nevim na jaky rezim to jede ... zase takhle do toho nevidim....
|
| 28.9.07, 20:32 |
|
 |
|
Massy
|
Volnoběh mám v pohodě
|
| 28.9.07, 20:34 |
|
 |
|
Jiri
|
no vetsinou se to uz na volnobeh dusi... pokud tam jde moc benzinu.... ono tezko rict to by chtelo slyset.....co to dela...
|
| 28.9.07, 20:36 |
|
 |
|