| Autor |
Zpráva |
|
fatal
rejpal
|
 Re: těšte se na stk
Ta buzerace se jim dlouhodobě taky nevyplatí. Byl jsem jednou svědkem toho, jak vyrazili dědu s Felicií za špatnou barvu zadního světla, prý nebyla správně červená. Byl jsem v řadě za tou Feldou, takže jsem to světlo viděl, naprosto normální červená barva, nic divného. Už mě tam nikdy neviděli. A dědu snad taky ne. (Šenov, kdyby to někoho zajímalo.)
|
| 22.12.20, 00:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6415 Bydliště: Snina a okolie
|
Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ http://www.sptech.sk/
|
| 22.12.20, 00:55 |
|
 |
|
varok
|
Fatal, myslíš jak je STK naproti mlýnům Šenov?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 22.12.20, 01:09 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Lamač píše: Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém? Nikdy při měření emisí mi předstih neměřili. Ani u karbu ani u stříkačky. varok píše: Fatal, myslíš jak je STK naproti mlýnům Šenov? Tam někde to bylo. Je to už nějaký ten rok, takže se situace mohla změnit.
|
| 22.12.20, 01:50 |
|
 |
|
varok
|
Já tam zatím nebyl, jen se ptám. Jezdil jsem k rondelu, ale jsou tam hrozné k...y, tak jsem byl minule u 9. května a spokojenost.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 22.12.20, 02:02 |
|
 |
|
darklord
|
Lamač píše: Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém? A realne ti predstih aj merali? Lebo "masina" sama od seba to nezmera, je k nej pripojeny stroboskop, ktory technik musi nastavit "na rysku" a masina uz si z toho spocita ze kolko je predstih a tie ostatne blbosti co si bezne technici od buka strielaju do protokolu. Realne som toto videl az vtedy, ked som technika poprosil ze ci to moze zmerat tak, ako to ma byt pre moju informaciu - inak vsade daju "cuchnut" k vyfuku a zbytok si napisu halabala ako ich napadne.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 22.12.20, 10:07 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Lamač píše: Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém? píchne sondu na VN kabel a baterku  a pak nějaký zázrak  stejně jako u nafty změří otáčky pouhým připojením na baterku 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 22.12.20, 11:33 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a pak nějaký zázrak,
žádný zázrak ani evropská unie ani brusel, všude kde je nějaká překážka a dá se vymyslet jak to neudělat se jen vybírají peníze úplatky, , občan nemá čas bojovat s blbcem, nedávno správní řázení ve středu za 50.000 kč, když to nedám do pátku do pořádku, tak prej platit 50.000 kč, letím hned na úřad, ve čtvetek a oni tam mají roušky, zákaz, úřední dny jen pondělí středa,
a ted výsledek, když si zrušíš živnost systém to umí, pokud chodíš do práce tak to neumí a správní řízení 50,000 kč
|
| 24.12.20, 17:03 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hoši exekutor je tomu deset let na mě který nikdy nic nikomu nedlužil nastoupil exekutor, obestavený účet. pohroma, týden v piči, vylučovací žaloba, měl jsem ještě jeden barák který sem prostě i kvůli tomu prodal, no a zas další exekuce, účet zas blokovaný, jakýžsi slováček prej v kyjově nezaplatil 150,000 za skřidlice, a ty stavebniny nevystavili fakturu a dali to k exekuci, exekutor si na netu našel moji adresu, obestavil mi účet, a si neplatič, zablokovaný účet, na tom ůčtu mívám běžně víc jak milion korun a su neplatič, roušku už si na tlamu nedám, končím 
|
| 24.12.20, 17:33 |
|
 |
|
varok
|
Dají se i teď dělat zvlášť emise a STK jako předtím když už je jenom jedna známka? Jako že zajedu na emise a za týden na STK.
|
| 2.1.21, 21:50 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Jasně. A můžeš dělat emise jinde než technickou. Jen je tam nějaká lhůta, nepamatuji si přesně, ale snad do 30 dní to musíš stihnout. Na emisích dostaneš protokol, ten pak předložíš na technické. (A je třeba na emisích zdůraznit že chceš jen emise a na technické že už emise máš, protože tak to dělá málokdo.) Taky jsem tak dělal technickou, psal jsem to tuším pár stránek zpět, máš tam i mé tipy na stanice.
|
| 2.1.21, 22:45 |
|
 |
|
varok
|
No já zkusím tu moji osvědčenou na 9. Květnu v Suché, tam jsou taky docela v pohodě. To se tedy musím zeptat, ale uvidím. Děkuji za info
|
| 3.1.21, 14:52 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
hoši, prostitutka, těšte se na emise... nové předpisy, nové přístroje, všechny data z obd online rovnou na servery ministerstva, včetně dat ze senzorů spalin... podle informací insiderů klidně neprojde 5 let starej diesel co má 80 000 najeto, auta na LPG, to je totální pasé... normálně neřešitelny problem hoši. Oni nás do tech elektrických mixérů naženou násilím...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 7.2.22, 20:21 |
|
 |
|
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6415 Bydliště: Snina a okolie
|
Chcel by som vidieť, ako zapoja obd do auta s karburátorom... Mimochodom, zapojenie a kontrola cez obd u nových áut je už predsa normálna nejaký ten rok. A cez ten readliness kód. Pokiaľ je tam chyba (okrem klímy) systém to ďalej ani nepustí...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ http://www.sptech.sk/
|
| 7.2.22, 20:25 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
tak kdo dneska jezdí karbecovým autem daily... to že máš v garáži uloženku, je hezký, ale pro praktický život se moc nehodí...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 7.2.22, 20:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|