Re: Jacob-Škoda Favorit GLXi SilverLine
Ospravedľnujem sa za dlhšiu nečinnosť ale nechodím v poslednej dobe často na internet

Všimol som si že sa tu rozbehla diskusia či je to silver line alebo nie. Pravdupovediac,tiež som sa to sam seba pytal pretože niektore prvky v aute tomu odpovedali a niektore nie.
Ta metalíza...auto bolo cele lakované takže preto nemusí sedieť tá farba a mám pocit že sa aj niečo robilo s predkom (menšia havarka). A preto tam možno chybaju aj tie hmlovky ala silverline pretože si to odniesol predny narazník. Predný narazník,ako som už spomenul,som dal iny z favorita LX ktorý mal aj ostrekovače. Z výbavy ktorú niekto opísal par príspevkov nadomnou ja mám,
Central
zapalovač
akusticku signalizaciu pri otvorených dverách
dymové zadné svetlá
autoradio som tam nemal,ale v predu su reproduktory blaupunkt
stredovú konzolu
koženu manžetu riadiacej páky
skrinku spolujazdca na kľúč
Čierny polep na Stlpiku dverí
otváranie kufru z miesta vodiča
Netuším čo znamená "strieška na piatych dverách",možno spoiler ?
Mimochodom,je na favorite bežné že jakmile otočím kľučom na štart a pri zapnutom motore, vypne sa osvetlenie interieru ?
Z toho že je to verzia silverline vychádzam len zo slov bývalého majteľa ktorý tvrdil že tie nalepky tam kedysi boli ale dal ich dole,a taktiež v technickom mam napísane "Šedá metalíza tmavá" tak neviem či sa to dávalo aj k normalnim favoritom alebo len silverline.