Re: Komár 1981 - Škoda GarPid 136 KE
Tyjo, tady jsem ale ukrutne dlouho nebyl.
Husty retro, cist tu diskuzi. Takze jak je to ted?
I presto, ze je rodinka a na ceste je druhy clen dalsi generace komaru [tentokrat princezna],
tak GarPid zije dal. Sice nejni uz tak lestenkovity jako zpocatku, nicmene, stale drzi pohromade
a aktualne se spis pracuje na docileni uspokojiveho technickeho stavu.
Takze za ty leta ma novy brzdy a vedeni, akumulator, presklena okna do novych testneni, nove sedacky v interieru [fialove], bovden k tachaci, komplet spojku vc. hydrauliky. Postupne se vymenily kryty na blikacich napr. jak ty puvodne nove uz vybledly a zazloutly, takze ano, stale to ma ty strasny zadni svetla, ktery nemate radi a ja je miluju.

]]]
A male bych zapomnel, ze jsem vymenil loukote v dost hodne predrenovacnim stavu za hliniky Meteor II, ktery se vsem opet libej uplne nejmin ze vsech skodovackych kol, ale ja je miluju.

]
Ted se chytam na vymenu vodni pumpy [uz holka obcas trpi inkontinenci], asik nahradit nebo poradne osetrit uz letity vyfuk, premluvit elektriku, aby nestavkovala, s tim souvisi upgrade projistkove skrine na novy supermodel s nozovymi pojistkami atp. atp. a to vse ve vyru starani se o rodinku. Jde to pomalu, ale jde to. Auto je spolehlive [doufam, ze jsem to prave nezakriknul

] a mame ho radi [teda ja s prckem, manzelka by to hodila asik ze skaly

].
Vzhledem k tomu, ze to nejaky patek parkuje na ulici, ta uz lak neresim, to se neda, navic jsem si ho pred lety svoji blbosti poskodil. A ted se jestre pridalo loupani laku na predni kapote, kdy nechapu jak je to mozny, ale proste se lak odfoukne a pod tim je kapota v kataforeze. :\ Nicmene, to je druhotna vec, ted mi jde hlavne o techniku, aby me to nekde nenechalo s navigatorem [4,5 roku] a vzdy jsme dojeli tam i zpet [a pokud mozno skodovkou ne vlakem

]
Nejaky slinty stale pisu na
www.skodovka.info, fotek auta moooc neni, uz neni co moc fotit. Posledni takovy pekny fotky mi udelal kolega z prace, jeho vysledek je jak kdyz fotej modelku do casaku, sice to neupravil ve fotoshopu, ale sam jsem mu rikal, at mi sezene majitele toho zanovniho bouraku z obrazku.

Jo kdyz ma nekdo dobry voko, vyfoti i pixlu jak do katalogu AZNP.