Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Re: nová koktávka 1,2 TSI
jsem docela rád, že jsem tenkrát tátu na tu 1,6 turbo do coupe nepřesvědčil..
Martin: na to, že ty motory mají mít konstrukci výhradně od BMW a ještě se tím francouzi chlubí si myslím,, že toto je poměrně vážný nedostatek
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
2.2.13, 12:15
Reklama
Reklama
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
Re: nová koktávka 1,2 TSI
Kdo ví...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
Kamarát robí v Peugeot servise a podľa jeho vyjadrení by si auto s tým motorom od BMW nikdy nekúpil...vraj hrozná plečka, žerú olej, po pár tisíc km zožratá vačka a podobné srandy...proste neodporúča...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků