Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 11:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 lukas.pce - Škoda Favorit 136L LPG 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek Re: lukas.pce - Škoda Favorit 136L LPG
těsnění vypadá dobře ale je vymačkaný takže je silně pravděpodobný že ti tam bude zatékat i nadále
ps: kolik chcou na vraku za sklo ?

25.10.12, 23:54
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

No ja to mel zadara (znamy) ale je trochu skrably (ale ne od steracu, mozna prepravou se to skrablo :/) a pak je kousek odlomeny na hrane.. tak doufam ze to neprdne :mrgreen: )

Moc se mi to tesneni kupovat novy nechce, uvidime no, treba pomohlo to vybrouseni, v nejhorsim tam zkusim nacpat jeste silikon, Tece tam pres spoj karoserie/guma nebo pres guma/sklo? jak to zjistit? :/

25.10.12, 23:58

Příspěvek 
Jednoduše... pohledem.

Obrázek

Tady najdeš řešení tvého problému. Nejčastěji to teče mezi gumou a kastlí. Silikon od toho drž dál, nic tím nevyřešíš a navíc to pak budeš muset od něj celé čistit.

26.10.12, 15:55

nějaký fotky :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

26.10.12, 21:23

Takze vymeneno i zadni sklo (sice netonovany ale vyhrivaji se vsechny pruhy) :) Nicmene meli jste pravdu, tece mi tam porad, tentokrat ale tece mezi tesnenim a celnim sklem v levym dolnim rohu (nijak extra) a v zadnim okne taky.. No menit se mi to znova nechce, asi to tak necham popr pod to zkusim neco narvat, nejakou vazelinu pod to dostat?

Co nevidet tam prijde i feldi pristrojovka (elektriku uz mam predelanou, chybi mi akorat ten feldovskej nahon a pak bych rad sehnal druhou pristrojovku), tahle je z 1.6ky a nema zeleny pole otáčkoměru + stupnici na teploměru. Vzhledove se mi teda libi vic ta fackovska ale ta feldi je proste promakanejsi

- brzdene rucicky (nemeli by tolik kmitat)
- kontrolka blinkru na voziku
- modernejsi vzhled kontrolek (sviti jenom symboly)
- digi hodiny
- nulovani denniho pocitadla pouze stisknutim knofliku, (snad uz by ani nemelo vadit za jizdy??)
- zmizne ta blba mezera mezi pristrojovkou a palubkou + hlavne to tam pujde lepe pridelat takze o par pazvuku mene
- nevyhody jsou akorat ten nudnej sedej vzhled podkladu budiku a pak tacho cejchovany od 20...

A o svoje slovo se i prihlasila pojistkovka... V posledni dobe mi nejako blbnuli levy tlumeny/dalkovy svetla, nekdy to svitilo nekdy ne, pomahalo bouchnuti do pojistkovky.. nejak jsem to moc neresil. Ale v brne mi to z nicehonic najednou chciplo, po otoceni klicku se nic nedelo (zadny kontrolky, cvaknuti nic..) nefungovali ani vystrazny, hlavne ze hralo radio, hodiny a svetla... :D Samozrejme kolona jak prase, tak jsme to odtlacili na parkoviště kde jsem začal kontrolovat ukostření motoru, baterky apod ****, na pojistky jsem samozrejme koukal a vsechny v pohode... Jenze pojistka č1 se teplem jak jsem topil rozehrala a protoze nebyla keramicka tak se ten plast trochu ohnul a prestalo to mit kontakt... Pritom pohledove uplne ok.. Takze je to jasny, vymena za novej pojistkovej panel je nutností..

2.11.12, 23:18

Ty fackovsky zrcatka jsou nemozny.. :roll: Pred pul rokem jsem je promazal a dal trochu do kupy.. samozrejme ze to stelovani i tak nefungovalo uplne 100% ale dejme tomu.. Na to ze nesli sklapet jsem si zvyknul, bohuzel se mi leve zrcatko nejako uvolnilo a sklapet uz jde.. jenze tam jaksi nefunguje zadna aretace takze staci o to trochu zavadit a hned je to rozstelovany, navic se to hybalo i za jizdy...
Vysledkem je feldi zrcatko. Vzhledove se tam moc nehodi ale jinak ma samy plusy nehlede na to kdyz se casem podari sehnat vyhrivany popr i el ovladany.. Je teda potreba prevrtat diry (moc se mi to nelibi ted je to provrtany jak reseto ale co nadelam..) a zvenku to tam nedoliha na 100% nicmene da se, poresim to asi upravou toho plastu na zrcatku.

Jo a vnitřní kryty tam pasují jak z fava tak z feldy (je třeba je trochu upravit a znovu vyvrtat novou diru :? ) ty jsou ale lepsi, jsou trochu objemenejsi a hlavně zakrývaji kompletně dveře takže už nikde nekouká kov.

Mimochodem je v tom zrcatku o hodne vic videt a i to blby serizovani konecne funguje pouzitelne. Na levy se vrhnu jen co sezenu nejaky poradny bez ulamanejch uchytu na srouby

6.11.12, 23:19

Příspěvek 
...Mimochodem je v tom zrcatku o hodne vic videt...

To jako v tom Feldím mikrozrcátku je vidět víc než ve Favoriťácké lopatě? :roll:

7.11.12, 19:22

jo je videt vic, asi je asfericky nebo nevim :/

7.11.12, 20:38

Příspěvek 
Já teda jezdím i s Feldou a oproti Fávu mi to přijde jako velká bída. Leda by jich bylo více typů.

7.11.12, 22:26

toz prisla zima a dopadlo to takhle... pravotociva zatacka (nanestesti jeste klopena smerem ven..), 15let stary zimaky matador (sice s dobrym vzorkem ale k cemu to bylo kdyz pod vrstvou snehu byl totalni led..) a 20km/h rychlost... Pichnul jsem to 20cm od stromku, autu se kupodivu nic nestalo, skoro jsem to vyjel i bez pomoci ale precejenom traktor musel prijet, i s predkem mel celkem problem a akorat hrabal.. Bohuzel me v to chvili nenapadlo zatahnout rucku a dat plnej.. ale asi by to nepomohlo a kdovijestli bych to pak neprevratil..

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jo jinak mam problem s pojistkovkou a elektrikou celkove, a cim vic to resim tim vic se to sere.. :?

6.12.12, 22:02

V Sobotu jedu Brno- Svitavy na zabíjačku, doufám, že mě tohle nepotká , zimáky mám pětiletý Matador Silika :D

6.12.12, 22:13
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
ručka nic neřeší... tohle by podle mého nevyjelo, ale dobře že se nic nestalo.. pojistkovku proletuj a měl by být klid

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

6.12.12, 22:18
Profil ICQ

No malem to slo pres strechu.. ono se to nezda na tech fotkach uz jsem trochu popojel dopredu, vzadu to bylo prikrejsi a halvne se to auto postavilo na dve kola... fakt o par stupnu vic a je to na boku minimalne :D Aspon jsem se poucil... v lete sem tu zatacku daval v pohode 50-60, myslel jsem si ze jedu jen po cistym neujezdenym snehu... Ono je blby ze je to z kopce.. kdyz chytis nedotacivej na rovince/do kopce tak staci vetsinou ubrat plyn a je to v pohode.. ale co delat z kopce? :/

Tu ručku jsem myslel už v té zatáčce když to nezatáčelo..

Jinak pojistkovku jsem menil za jinou proletovanou, jenze mi to ted pali pojistky (predtim tam nejaky blbec dal misto 15A 25A, jenze evidentne je tam spatne zapojena elektrika (kdyz vyhori jedna strana parkovacek tak to stejne porad sviti, zapalovani je napojeny na pojistku c1, zapalovac neni pod pojistkou..)

Naposledy upravil lukas.pce dne 8.12.12, 12:05, celkově upraveno 1

6.12.12, 22:18

lukas.pce píše:
jo je videt vic, asi je asfericky nebo nevim :/

Chceš povedať,že favo ho sférické nemá?

7.12.12, 17:57
Profil Zobrazit autorovy stránky

pravy jo ale levy sem teda nemel..

7.12.12, 18:42
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další