Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 20:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Jaká je nejlepší ochrana?? 
Autor Zpráva
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Serifus píše:
kwiko píše:
Martin 007 píše:
Šemik píše:
To je princip diskuse :)

Dobrá :D

Hlavne si nemusel zmazat tvoj celkom inteligeny prispevok o 21. storoci, a ze preto doporucujes vosk. :lol:

Sherifus: Ja by som to umyl od prachu a 2-3x prestriekal voskom ML v spreji a uz sa nestaral. Olej by som nepouzival, v lete moze zacat vytekat alebo smrdiet (+ochrana zivotneho prostredia)

Právě. To bude vytékat a smrdět. Zaparkuju na dvoře a budu tam mít fleky od voleje... Toho se obávám... :D

Vyjetej olej je kyselej? Co to je za nesmysl? Jak by se asi okyselil? To jsem v životě neslyšel. Schválně si koupím lakmusový papírky a zkusim to. Dle mě blbost.

Tak jsem se konečně dostal k těm lakmusoovejm papírkům... Namočil jsem jeden do vyjetýho oleje a hádejte co? Byl černej! Bohužel taková barva na stupnici kyselosti neni. :cry: Zkusil jsem počkat, jestli to nějak nevybledne. A ono ne. Je furt černej. Tudíž padá snaha dokázat, jak to s tím olejem je. Faktem zůstává, že se kyselost olejů měří trošku jinou metodou... :lol: A taky, že vyjeté oleje skutečně vesměs obsahují kyseliny. Stačí si to přečíst v sekci Komentáře odborníků na www.oleje.cz Otázkou je, jestli kyselost skutečně podporuje korozi... :D

Obrázek

25.7.09, 15:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Serifus píše:
Serifus píše:
kwiko píše:
Martin 007 píše:
Šemik píše:
To je princip diskuse :)

Dobrá :D

Hlavne si nemusel zmazat tvoj celkom inteligeny prispevok o 21. storoci, a ze preto doporucujes vosk. :lol:

Sherifus: Ja by som to umyl od prachu a 2-3x prestriekal voskom ML v spreji a uz sa nestaral. Olej by som nepouzival, v lete moze zacat vytekat alebo smrdiet (+ochrana zivotneho prostredia)

Právě. To bude vytékat a smrdět. Zaparkuju na dvoře a budu tam mít fleky od voleje... Toho se obávám... :D

Vyjetej olej je kyselej? Co to je za nesmysl? Jak by se asi okyselil? To jsem v životě neslyšel. Schválně si koupím lakmusový papírky a zkusim to. Dle mě blbost.

Vyjetý olej je kyselý,protože obsahuje hodně síry,která vzniká při spalování benzínu...Nebo se pletu???

Tak jsem se konečně dostal k těm lakmusoovejm papírkům... Namočil jsem jeden do vyjetýho oleje a hádejte co? Byl černej! Bohužel taková barva na stupnici kyselosti neni. :cry: Zkusil jsem počkat, jestli to nějak nevybledne. A ono ne. Je furt černej. Tudíž padá snaha dokázat, jak to s tím olejem je. Faktem zůstává, že se kyselost olejů měří trošku jinou metodou... :lol: A taky, že vyjeté oleje skutečně vesměs obsahují kyseliny. Stačí si to přečíst v sekci Komentáře odborníků na www.oleje.cz Otázkou je, jestli kyselost skutečně podporuje korozi... :D
:wink:

25.7.09, 17:24
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
nešlo by to nějak naředit destilkou ? :D

25.7.09, 18:41
Profil ICQ

Příspěvek 
když je řeč o tlumexu tak jaký k čemu je ?

co vím tak je Plast a Special

23.10.09, 21:43

Příspěvek 
Tak jsem se konečně dostal k těm lakmusoovejm papírkům... Namočil jsem jeden do vyjetýho oleje a hádejte co? Byl černej! Bohužel taková barva na stupnici kyselosti neni. :cry: Zkusil jsem počkat, jestli to nějak nevybledne. A ono ne. Je furt černej. Tudíž padá snaha dokázat, jak to s tím olejem je. Faktem zůstává, že se kyselost olejů měří trošku jinou metodou... :lol: A taky, že vyjeté oleje skutečně vesměs obsahují kyseliny. Stačí si to přečíst v sekci Komentáře odborníků na www.oleje.cz Otázkou je, jestli kyselost skutečně podporuje korozi... :D[/quote]
To si asi děláš srandu,ne?Pochybuješ nad tím,jestli kyselost podporuje korozi? :shock: Nalej si jakoukoliv kyselinu do kufru a uvidíš!!!

15.2.10, 22:20

Příspěvek Re:
KrejciBenjamin píše:
V létě se chystám udělat nový nátěr spodku na rapidu a chtěl jsem se poradit. Je tam původní plastizol, který je například na koncích podběhů lehce odchlíplý přetíraný konkoren 500. Bude nejlepší na celém spodku oškrábat plastizol na plech, odmastit, základovka a Tlumex? Děkuji

NOVON píše:
Oškrábej jen to co se odlupuje,pak základ a min 3 vrstvy Tlumexu..

NOVON píše:
KrejciBenjamin píše:
a nebude nejlepší alespoň u podběhů, sundat ten plastizol? Alespoň bych viděl jake to je pod tím.

No pokud se ti chce,tak to udělej:-)..,ale jak říkám,pokud se to neodlupuje,tak je to zbytečná dřina...ale na to příjdeš:-)..PLASTISOL-stříkáná plastická směs za horka...

Mám ten istý problém.... plastizol sa mi už úplne odlupuje. To čo je povolené sa dá odlupnúť rukou ale jak dať dole to čo ešte drží ? s flexou a kartáčom je to oničom a ešte som bol aj biely jak murár :D poradte nejakú dobrú fintu jak dat ten plastizol dole. Díky :wink:

25.8.12, 13:12
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Jaká je nejlepší ochrana??
horkovzdušná pistole + špachtle (ale musíš dobře větrat, smrdi to jak bolavá noha)

25.8.12, 14:00

CROWACK píše:
horkovzdušná pistole + špachtle (ale musíš dobře větrat, smrdi to jak bolavá noha)

Díky moc :)

25.8.12, 14:14

Takže konečne som zohnal tú horkovzdušnú pištol, ale napadla ma jedna vec..... budem dávat dole plastizol aj z vnútra zadného blatníka (tam sa mi to najviac odlupuje :( ). Chcem sa spýtať či nieje nebezpečné pracovať popri hrdle nádrže a pri benzínovom potrubí (stále sa bavíme o motorovom priestore). Nechcem aby mi celá shade j*bla :D díky
PS: ospravedlnujem sa za debilnú otázku...

28.8.12, 21:49
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5