|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
jak opravit drobne kosmeticke vady na karoserii?
| Autor |
Zpráva |
|
lukyn06
|
 jak opravit drobne kosmeticke vady na karoserii?
ahoj vsichni  mam dotaz , jak mam opravit drobne puklikny na karoserii ? jde o feldu , na pravem blatniku se mi udelaly nad blikačem takove bublinky , tak sem je vybrousil a zastriknul origo autolakem , a do 14 dnu se mě ta barva znovu nadzvedla , a je to horši než předtim  poradi mi nekdo ??? Dalsi věc , co na vyšisovanou barvu od slunička ??, použivate nekdo nakou lestici pastu ?? poradte jakou , .. diky moc ':)
|
| 4.7.12, 13:36 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
 Re: jak opravit drobne kosmeticke vady na karoserii?
Je to vyhnilé zevnitř, v tom místě je totiž výztuha, která se hýbe, rozškrábe to, pak to rezne. Tam ti pomůže jen výměna blatníku nebo to zrezlé vyřezat a zavařit novým plechem. Přestříkání je na nic.
|
| 4.7.12, 13:47 |
|
 |
|
MATTESS
|
Ses těžce netrefil do správné sekce. A kdyby ses do té správné sekce podíval, tak podobná témata jsou třeba tady: viewtopic.php?f=8&t=29571viewtopic.php?f=8&t=27227  Edit: přesun, hurá 
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 4.7.12, 13:59 |
|
 |
|
lukyn06
|
dikes  ono to nemam presne kolem blikny ale vlastně uplně nad bliknou , je to vtech mistech na hore tam kde se dovira kapota , no nic skusim to jeste poradne vybrousit atd ,, a pak to budu řesit novym blatnikem , diky za odpověd , jo a sorry  , přistě se pořadne kouknu do temat 
|
| 4.7.12, 21:11 |
|
 |
|
vanillai
|
S tou barvou, kup si nějakou leštěnku s brusnými částicemi přejeď celý auto, hadrem jí po zaschnutí sundat a na to ještě leštěnku bez brusných částí třeba bezbarvou nebo podle barvy auta. Já mám tuhle a je supr http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-tekuty-vosk-s-teflonem-obsah-baleni-s29720679Tetka měla brutálně vyšisovaný auto (kapota) tak jsem to přejel leštěnkou s brusnými částicemi a pak ještě vosk na doladění a vypadalo to o 1000% líp. Jinak auto leštím každej měsíc jen voskem a před a po zimě s leštěnkou s brusnými částicemi. Když je auto špinavé tak ho opláchnu jen vapkou a usuším, bordel krásně sleze sám........
_________________ Škoda forman 135 LXi, 1993, 40 KW Škoda favorit 136 L, 1989, 46 KW
|
| 5.7.12, 19:07 |
|
 |
|
lukyn06
|
supr  diky moc za odkaz .. určite ten pripravek skusim , jinak kamoš mě dal takovou pastu jmenuje se to TEMPO a taky docela dobry 
|
| 7.7.12, 19:54 |
|
 |
|
varok
|
Tempo je stará osvědčená kvalita, ale upadnou u toho ruce a málo to vydrží.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.7.12, 22:45 |
|
 |
|
MATTESS
|
stará osvědčená kvalita a málo vydrží? To jde nějak proti sobě...
|
| 7.7.12, 23:32 |
|
 |
|
varok
|
Ne, myslel jsem, jako že to opravdu pomůže oživit vyšisovaný lak, který se potom i leskne, ale vydrží to jen krátkou dobu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 8.7.12, 08:08 |
|
 |
|
lukyn06
|
stim mas pravdu , stim leskem ale to je pravě on !! mmoc to nevydrží jednou zaprši  a už to neni ono nejhorší jsou pak ty komaři přilepeny ve předu na narazniku ,, svině se blbě mejou 
|
| 8.7.12, 12:27 |
|
 |
|
MATTESS
|
varok píše: Ne, myslel jsem, jako že to opravdu pomůže oživit vyšisovaný lak, který se potom i leskne, ale vydrží to jen krátkou dobu. Kvalitní si teda představuju hlavně v tom, že ten lesk pak vydrží...
|
| 8.7.12, 12:33 |
|
 |
|
varok
|
Já myslel zase kvalitní, jako že opravdu pomůže ten starý vyšisovaný lak oživit.
|
| 8.7.12, 20:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |