| Autor |
Zpráva |
|
Prasík
Registrován: 8.2.11, 15:01 Příspěvky: 153 Bydliště: Frýdek-Místek
|
 Prasik- Felicie BMM
Tak jsem se po dvou letech používání tohoto fora rozhodl, že sem taky přidám svého plecháče. Koupil jsem ji na vrakovišti před třemi lety za slušné peníze v hrozném stavu. Na technické mě vyhodili nejen kvuli korozi, ale i vůli v ramenech, netěsnících brzdových trubek, palivových trubek.......... Prostě bylo třeba zapracovat. Pul roku jsem jí měl v garáží a řízl do ní. Přišly nové podběhy, vyvařil jsem děravé místa, kufr, prahy, blatníky.... Poté jsou vyměněny palivové trubky za měděné, které mi byly koupene v nějaké prodejně s vodovodním potrubím  . Vyměněny brzdové trubky, ramena, čepy, pneumatiky. Poté se brousilo, plničovalo a stříkalo. Když už auto vypadalo původně začaly mě lákat lehké úpravy  Na vrakovišti jsem sehnal stabilizítory, před týdnem pokovené okna (bohužel jen boční), na zadní jsem lepil folie. Skrátil jsem řadičku asi o 3 centimetry, nasadil loketní opěrku (zakoupenou od lukasse tady v bazaru). Neodolal jsem také 3 bodovým pásum OMP ze speedpra  . Muj klukovsky sen. Dale jsem na vrakovišti sehnal lité kola, opravil, nastříkal na bílo. Místo banánového volantu přišel 4 ramenný volant s airbagem, spolujezdcuv airbag, jednotka a samozřejmě pásy s patronama. Na motoru jsem leštil sací svody. Snížil hlavu o 0,4mm, vyleštil sací a výfukové kanály, vyměnil gufela a zalebrousil ventily. Prostě tak abych měl pocit že to krásně funguje. Zavařil jsem znak škodovky, vepředu i v zadu. Včera jsem nastříkal a nahodil naraznik skoda Kit car... prostě abych měl pocit že mám v autě kousek své duše. Doufám že se bude líbit. Snažil jsem se udělat hezkou feilici aniž by šlo o TUZING Fotky zde http://grimbo.rajce.idnes.cz/Felina
_________________ Felicie 1,3 BMM Combi
|
| 27.5.12, 13:15 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CrazyMan
|
 Re: Prasik- Felicie BMM
hoď aji tu prdel do barvy... takhle to vypadá divně jak cyp
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 27.5.12, 13:37 |
|
 |
|
Prasík
|
Na všechno snad dojde  Bojím se ten plast nastříkat, aby se mi potom neloupal. Vím že existujou zaklady na plast, ale ale... 
|
| 27.5.12, 13:38 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
me ten predni naraznik tak nejak nesedi a neni to tim stylem spis jestli neni z faceliftu nejak to odstava u blatniku a svetel
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 27.5.12, 13:45 |
|
 |
|
PJDefort
|
Pěkný  u těch airbagů jsi měnil i volantovou tyč za deformovatelnou co se dávala u bagů s tim "husím" krkem?
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
| 27.5.12, 15:50 |
|
 |
|
Prasík
|
Je pravda že ten naraznil na levem kraji lehce odstává. Jo tyč je měněna taky  neseděla mi ani naba a ani delka. 
|
| 28.5.12, 11:38 |
|
 |
|
Prasík
|
Jinak tento tyden probíhá poslední vyvyřování blatníků. Zítra snad bude počasí na nastříkání. Doufam že bude zase na nějaky rok od rzi klid 
|
| 1.6.12, 17:53 |
|
 |
|
Prasík
|
Tak nově vyvařená i podlaha a práh. Rezonátor, místo středového tlumiče Lyžina pod převodovku a olejovou vanu. Nově natřená celá podlaha Fotky jsem přidal do fotoalba viz hore 
|
| 24.6.12, 17:28 |
|
 |
|
varok
|
A co? Cítíš ten nárust 10 koní po přidání toho rezonátoru? 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 24.6.12, 18:03 |
|
 |
|
Prasík
|
Minimálně dobrý pocit.. 10 koni navíc citím po vyvaření spodku. dalších 5 přibylo po natření 
|
| 24.6.12, 18:07 |
|
 |
|
BJdudo
|
Tohle je tedy pěkná práce... zrození z popela.... palec nahoru ..
|
| 27.6.12, 10:14 |
|
 |
|
varok
|
Já mám taky takové lidi v oblibě, kteří umí oživit i auto zralé na šroťák. Nesnáším lidi, kteří si každé 2 roky kupují nové auto, staré dojebou a koupí nové. Potom chodí a frajeří, ostatním pořád tlačí, ať tu starou plečku vyhodí.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 27.6.12, 12:28 |
|
 |
|
Prasík
|
Děkuju  . No je fakt že tohle bylo auto z vrakoviště. Ale vzhledem k tomu, že jsem v 18 mohl mít auto, volba byla jasna, spravit to. Po dvou letech to začíná vypadat zase jako pěkne auto. Teda pro mě to nejlepší. Hodně muziky za malo peněz (při opravach)
|
| 27.6.12, 21:58 |
|
 |
|
varok
|
Tak pokud jsi šikovný, tak není problém do toho dát minimum financí.
|
| 28.6.12, 14:50 |
|
 |
|
Prasík
|
Dneska mi před barákem ukradli světla pro denní svícení... nešlo by tak o ty světla jako o to že mi to ty HOVADA vyravly i s mym milovanym narazníkem a mám v něm ted díry.... Svět spěje fakt po prd...... tohle mě po ránu neskutečně vytočilo http://grimbo.rajce.idnes.cz/nastenka#F ... ie0111.jpg
|
| 11.8.12, 12:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|