Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31.5.26, 17:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Felicia 1,3 BMM RV95 nejde na benzín 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Felicia 1,3 BMM RV95 nejde na benzín
To jsem si sice říkal taky,mám tam třípolový přepínač brc a dráty vedou do nějaké krabičky,podle čísla a modelu jsem zjištoval co je to za věc,na internetu bylo psáno že se má jednat o nějaký emulátor předstihu.
Jinak bych radši uvítal nějakou dobrou radu kde může být ten problém proč to nejede na benzín!!!!!
Zpět k tomu problému takže dopoledne jsem provedl výměnu čidla teploty na sání,Už mi to konečně nechcípe a nemusím našlapávat plynový pedál,na dvaceti metrech už normálně mohu popojíždět na benzín,tak jsem to jel projet na větší vzdálenost ,je to lepší akorát to nejde pořádně do tahu,takže ještě tu lamdu a čerpadlo benzínu.

18.3.12, 14:25
Příspěvek Reklama

Máš někde fotku té krabičky? Nebo odkaz kde by byla vidět? To slyšim prvně- emulátor předstihu..to se přiznám, i po 11 letech v LPG branži.. :shock:

18.3.12, 14:47

Pokud nepomůže výměna lamda sondy a čerpadla po té musím rozdělat palubku a znovu to vyndat a pak nafotím ,rozdělával jsem to minulý rok když to začalo dělat problémy to jsem měl před emisema a tam také tenkrát zjistil že mám vysoký obsah něčeho ,asi CO že v nádrži mám nejspíš vodu,Nádrž před emisema vyprázdněna a natankovan znovu ,možná je ten problém v sondě protože LPG emise bez problému to byla moje záchrana jinak bych asi neprošel

18.3.12, 15:02

Takže výměna lamda sondy,snímač otáček nepřineslo už nic nového stále stejné,chybí už jen to čerpadlo!Pak se podívám okolo těch věciček lpg.K čerpadlu už jsem se nedostal ,nemohl jsem sundat matky ze svodů a mezi katíkem totálně sežrané ,takže mě to hodně zdrželo.Největší pokrok udělala ta výměna čidla na sání,ale nemohu to stále dostat do tahu.Pokud máte někdo poznatky s tímto problémem přispějte prosím

18.3.12, 19:00

Snimac otacek a lambdu jsi mozna nemusel menit, spatnej snimac otacek zpusobi ze auto se zastavi uplne, i na plyn.Spatna lambda nebrani dosazeni plneho vykonu, jen to zere jako panskej vůl. ;) Ale zkus to cerpadlo a palivovej filtr..nic jineho ti asi uz nezbyde..

19.3.12, 11:42

Díky za radu ohledně snímače a lambdy,pro příště už na to šahat nebudu .do toho čerpadla se mi moc nechce ale je to poslední naděje,Jinak manželka má fábii a v benzínu to žere jako kráva,tak tam zkusím dát novou lamdu i když na forech psali že je to normální něco mezi 10l.
Pokud se dnes k tomu čerpadlu dostanu opět dám vědět jak to dopadlo

19.3.12, 15:53

Tak se to konečně podařilo,nechápu jak mohlo být to těsnění tak rozežrané,celé čerpadlo pokryté černým mazutem a kousky od té těsnící gumy,no hlavně že to fachá, jede jako fík a vše je ted OK
Tak snad to někomu pomůže.

19.3.12, 19:31

JO JIŽ Z PALIVOVÉHO FILTRU MI TEKL BENZÍT ČERNÝ JAKO UHEL S KOUSKY ČERNÉ GUMY CCA.1 MM3. TAK AŤ SLOUŽÍ VOZÍTKO :-)

19.3.12, 19:38

JO MŮŽEŠ SEM DÁT JEŠTĚ FOTO? DÍKY

19.3.12, 19:39

To myslíš ty mojí skořápky

19.3.12, 19:45

ano čerpadla a toho, jak dopadlo, ať ostatní vidí co může být v nádrži :-)

19.3.12, 19:49

Dobře přidám,mám ho vdílně na ponku takže zítra nafotím!
Myslel jsem tu mojí káru,shnilá teda není ,akorát to chce lak,jinak úpravy tam jsou,po koupi jsem rozdělal, udělal nerezové lemy a část prahu L-P tedy předek a zadek střed zachován,na předni stěně zesílená spodní výstuha na hever a nebo na tažení ,přední haupna předělaná na novou tvář ,a zadní hapna úprava žlábku kde to u všech aut hnije a to před 10 lety .Okoukal jsem tenkrát problém felici ta hniloba!!! můžu říct že se to tenkrát vyplatilo ,sice už mám něco kolem 230 000 najeto ,řekl jsem si že udělám 300 000
To jenom pro ty co na škodovky nadáváj ,já na ní nedám dopustit, prostě každá značka má něco Tak zatím

19.3.12, 20:16
Mistr mechanik

marvincem píše:
Tak se to konečně podařilo,nechápu jak mohlo být to těsnění tak rozežrané,celé čerpadlo pokryté černým mazutem a kousky od té těsnící gumy,no hlavně že to fachá, jede jako fík a vše je ted OK
Tak snad to někomu pomůže.

jsi šetřílek nejezdíš na benzín, starý benzín se změní na žíravinu a sežere tto těsnění v deklu ucpe filtr i čerpadlo, každý měsíc musíš vyjet benál a natočit za tři kila nový, starý benál sežere i hadičky, a i tu hadici u nádrže jak napouštíč benál že ti pak teče na zem :oops:

20.3.12, 07:48

Ano máš pravdu,jsem šetřílek každá kačka dobrá a při dnešních cenách!!! Tankuji každý týden a že to odešlo po osmi letech ,cena čerpadla do 800kč tak si myslím že se to vyplatilo ,až na tu práci ale to už neřeším ,koupím nové těsnění a čerpadlo do zásoby.Díky za radu to jsem opravdu nevěděl že se benzín takhle chová.

20.3.12, 16:29

Milosi presne jsi to popsal.A proto je u toho benzinostart..Dusledne pouzivani benzinostartu nejaky ten ubytek benzinu zaruci a donuti tu a tam ten benzin koupit a takova obmena benzint staci na to aby se nestal ziravinou. :) Svedci to i vstrikovaci, kdyz je kazdodenne alespon na par vterin v cinnosti a navlhcenej benzinem :)

20.3.12, 16:34
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další