| Autor |
Zpráva |
|
Šemik
|
Štastní to lidé 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 6.6.07, 15:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Chovani MSIE vs. Techweb
michalkatka píše: Kikan píše: Tak já takové problémy nemám. Kliknu na stránku, automaticky jsem přihlášený a nové příspěvky mám červeně. takto mi to funguje na mojom počítači doma (akurát všetky neprečítané si musim pozrieť v tom okne, lebo ak zavriem to okno a otvorím nové tak to neoznačí) a v robote sa prihlasujem manuálne a v podstate to funguje tak isto...
Pokusim se nekterym kolegum osvetlit, jak pracuje TW s MSIE.
Kdyz se prihlasite, vase prihlaseni je jakoby propojeno ne s pocitacem, ale s oknem prohlizece.
Otevrenim dalsiho okna prohlizece z nabidky start, nebo tak podobne vytvorite dalsi "id" noveho okna, ktere samozrejme na TW vytvori jakoby nove prihlaseni, tedy v tom novem okne se vam zobrazuji jenom prispevky odeslane po prihlaseni v prvnim okne.
Pokud se pro otevreni odkazu pouzije volba "Otevrit odkaz v novem okne" nebo v menu MSIE Soubor/Novy objekt/Okno (Ctrl+N), ma nove okno stejne ID jako puvodni protoze je tzv. "potomek".
Jak je to s FF/Mozilla bohuzel nevim.
Nejasnosti? Dotazy?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 7.6.07, 07:58 |
|
 |
|
Bukaj
|
 Re: Chovani MSIE vs. Techweb
Viky píše: michalkatka píše: Kikan píše: Tak já takové problémy nemám. Kliknu na stránku, automaticky jsem přihlášený a nové příspěvky mám červeně. takto mi to funguje na mojom počítači doma (akurát všetky neprečítané si musim pozrieť v tom okne, lebo ak zavriem to okno a otvorím nové tak to neoznačí) a v robote sa prihlasujem manuálne a v podstate to funguje tak isto... Pokusim se nekterym kolegum osvetlit, jak pracuje TW s MSIE. Kdyz se prihlasite, vase prihlaseni je jakoby propojeno ne s pocitacem, ale s oknem prohlizece. Otevrenim dalsiho okna prohlizece z nabidky start, nebo tak podobne vytvorite dalsi "id" noveho okna, ktere samozrejme na TW vytvori jakoby nove prihlaseni, tedy v tom novem okne se vam zobrazuji jenom prispevky odeslane po prihlaseni v prvnim okne. Pokud se pro otevreni odkazu pouzije volba "Otevrit odkaz v novem okne" nebo v menu MSIE Soubor/Novy objekt/Okno (Ctrl+N), ma nove okno stejne ID jako puvodni protoze je tzv. "potomek". Jak je to s FF/Mozilla bohuzel nevim. Nejasnosti? Dotazy?
Tohle je jasné, ale někteří z nás mají takový problém, že když se chtějí přihlásit, vyplní jméno a heslo a odentrujou, tak je to přihlásí a ihned odhlásí a hodí zpět do přihlašovacího okna, kde musí znovu vyplnit heslo pro přihlášení. Tím pádem se nepřečtené příspěvky odznačí a po úspěšném přihlášení "na druhý pokus" se nezobrazují červeně, neboť uživatel byl mezitím přihlášen, byť třeba jen jednu sekundu...
Je to napsáno srozumitelně? 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 7.6.07, 08:13 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Bukaj píše: Viky píše: michalkatka píše: Kikan píše: Tak já takové problémy nemám. Kliknu na stránku, automaticky jsem přihlášený a nové příspěvky mám červeně. takto mi to funguje na mojom počítači doma (akurát všetky neprečítané si musim pozrieť v tom okne, lebo ak zavriem to okno a otvorím nové tak to neoznačí) a v robote sa prihlasujem manuálne a v podstate to funguje tak isto... Pokusim se nekterym kolegum osvetlit, jak pracuje TW s MSIE. Kdyz se prihlasite, vase prihlaseni je jakoby propojeno ne s pocitacem, ale s oknem prohlizece. Otevrenim dalsiho okna prohlizece z nabidky start, nebo tak podobne vytvorite dalsi "id" noveho okna, ktere samozrejme na TW vytvori jakoby nove prihlaseni, tedy v tom novem okne se vam zobrazuji jenom prispevky odeslane po prihlaseni v prvnim okne. Pokud se pro otevreni odkazu pouzije volba "Otevrit odkaz v novem okne" nebo v menu MSIE Soubor/Novy objekt/Okno (Ctrl+N), ma nove okno stejne ID jako puvodni protoze je tzv. "potomek". Jak je to s FF/Mozilla bohuzel nevim. Nejasnosti? Dotazy? Tohle je jasné, ale někteří z nás mají takový problém, že když se chtějí přihlásit, vyplní jméno a heslo a odentrujou, tak je to přihlásí a ihned odhlásí a hodí zpět do přihlašovacího okna, kde musí znovu vyplnit heslo pro přihlášení. Tím pádem se nepřečtené příspěvky odznačí a po úspěšném přihlášení "na druhý pokus" se nezobrazují červeně, neboť uživatel byl mezitím přihlášen, byť třeba jen jednu sekundu...  Je to napsáno srozumitelně? 
Prihlasit trvale na PC. Jinak nevim co by mohlo bejt za problem, mne se tohle jeste nikdy nestalo. Odhadoval bych to na problem treba nekde na proxy serveru nebo tak...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
|
| 7.6.07, 08:19 |
|
 |
|
Bukaj
|
No, ale začalo to dělat více lidem ve stejnou dobu... 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 7.6.07, 08:27 |
|
 |
|
Šemik
|
A třeba mě by nevyhovovalo, být trvale přihlášen. Na TW chodím z několika počítačů, většinu kterýchž užívají i jiné osoby než já (třeba ve škole) a jistě chápete, že nemám zrovna zájem aby sem někdo jiný koho neznám psal jakékoli věci pod mým jménem... 
|
| 7.6.07, 10:10 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Bukaj píše: No, ale začalo to dělat více lidem ve stejnou dobu... 
Nebojte se, jako admin tu mohu zodpovedne prohlasit, ze neni v celym TW tymu machra, ktery by to dokazal resit.
Sorry. 
|
| 7.6.07, 14:46 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Viky píše: Kdyz se prihlasite, vase prihlaseni je jakoby propojeno ne s pocitacem, ale s oknem prohlizece. Otevrenim dalsiho okna prohlizece z nabidky start, nebo tak podobne vytvorite dalsi "id" noveho okna, ktere samozrejme na TW vytvori jakoby nove prihlaseni, tedy v tom novem okne se vam zobrazuji jenom prispevky odeslane po prihlaseni v prvnim okne
Me se to zda nejaky divny, pac kdyz otevru 10 oken mrkvosoft exploreru, tak na foru je porad min lidi jak 10  Tak nevim no. Ohniva liska to samy 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 7.6.07, 20:35 |
|
 |
|
Šemik
|
|
| 13.6.07, 13:55 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
me to vali v pohode a porad. Pouzivam ciste Mozillu (ne lisku ale dinosaura (omlouvam se neznalym za mateni jejich hlav)) Taky tam mam automaticke prihlaseni, protoze nikde jinde na net nechodim. Spis chodi vsichni ke me  Ale napadlo me jestli to nemuze byt sdilenou IP adresou. Nevim jak ale mozne to treba je.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 13.6.07, 16:24 |
|
 |
|
Šemik
|
|
| 19.6.07, 14:19 |
|
 |
|
Martin
|
Tak to je věru velmi zajímavé.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 19.6.07, 15:11 |
|
 |
|
Šemik
|
Ha, a přišel jsem na ještě jednu věc - neboť mě TW stále blbne a nepřihlašuje mě na poprvé  ani když klikam na tlaítko přihlášení, tak to jde tak, že místo toho abych vypňoval jméno a heslo nahoru do těch políček tak tačí dát "post reply" na cokoli, ono se to zeptá na jmého a heslo, to člověk vyplní, je přihlášen napoprvé a pak už mu jen stačí aby se pomocí šipky zpět dostal na obsah fóra přičemž zůstane přihlášený 
|
| 14.7.07, 13:18 |
|
 |
|
Šemik
|
|
| 16.7.07, 09:15 |
|
 |
|
Bukaj
|
S editama nemám problémy, jen občas, když něco odešlu, všimnu si mé chyby, dám edit, opravím a odešlu, tak mi to napíše něco ve smyslu "Nemůžete změnit Vaši zprávu tak brzy po odeslání zprávy"...
...ale to je normální technologická prodleva 
|
| 16.7.07, 09:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |