| Autor |
Zpráva |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
 Re: Varok- fávo Solitaire 94
MHD  tatka jezdi s felkou k plynarovi skoro 40 km 
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 24.1.12, 16:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Tak to máte asi podobně jako já. Nejblíže je ten Szotek. Když mi to montovali nové, byl jsem velice spokojen. Sice jsem zaplatil majlant, ale krásně mi to seřídili, s montáží jsem byl spokojený. Teď když jsem potřeboval opravu, tak mi to tak hrozně odflákli za takový ranec, no prostě nejsem s nimi už spokojen. Dobrý je právě prý ten voznička, jak mi tady někdo radil. Strejda Google mi našel více firem, ale nemám s tím zkušenosti. Kdysy ještě dělali LPG v suché u 9. května, tam si nechával dělat systém strejda do š105 co jsem po něm potom měl a tatík do starého fáčka. Byli docela šikovní a levní, ale už to tam zrušili. Škoda.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 24.1.12, 18:00 |
|
 |
|
varok
|
Ještě bych se vrátil k tomu problému. Když ten Szotek tvrdí, že už mají 10 let praxi a nezjistí, jestli je špatná ŘJ plynu nebo servo na hadici? Má tam diagnostiku. Za opravu jsem dal 2840,- kč. Skoro nic mi tam neudělali, za materiál tam bylo napsané myslím 1500,- kč nebo tak nějak. Z toho mi dali nové jen to víčko s tryskou na plnění, původní bylo prý našroubované přes závit. Potom kousek měděné trubky, asi 20 cm, nějakou spojku z 6tihranu a ten škrtící šroub. Takové prkotiny jsou tak drahé? Určitě nějaké náhradní serva na hadici má, tak to mohl vyzkoušet, ne? Teď mám finanční krizi, jsem na nemocenské a bůhví, jestli si mě nechají v práci. Jsem tam jen chvíli, koncem tohoto měsíce mi končí smlouva, tak uvidím. Za to, že někdo uklouzne a dojebe si nohu a záda nikdo nemůže, ne?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 24.1.12, 18:16 |
|
 |
|
varok
|
Ježíš, mě se teď přes ty mrazy sere. Začalo mi zase naopak něco mlátit vzadu na levé straně. Pružina prasklá není, tlumiče tam mám nové Sachs. Já blbec jsem tam nechal staré uložení, že by byly v háji ty gumy?
|
| 31.1.12, 19:57 |
|
 |
|
XindlCZ
|
varok píše: Ježíš, mě se teď přes ty mrazy sere. Začalo mi zase naopak něco mlátit... ...že by byly v háji ty gumy? Že by to byl Favorit? Já ti nachvilku půjčim moje a pak budeš to svoje auti líbat a hladit  . Jinak právě nedávno to samé na moji Feldě, tlumiče ok, uložení nápravy taky ok... ale koukám on ten tlumič nahoře naprosto volnej 
|
| 1.2.12, 00:34 |
|
 |
|
varok
|
Asi jo, zkusím vyměnit horní uložení, samozřejmě na obou stranách a uvidím. Udělal jsem chybu a nechal tam staré uložení, zdálo se mi ještě dobré, ale asi není. Ano je to favorit. Není už v nejlepším stavu, ale chci si ho nechat a poopravovat, jenže pořád nějak nejsou peníze. Nedávno jsem koupil předraženou garáž, tak mám na několik let plno splátek. Člověk v práci dře za pár korun, skoro minimální mzda, ale nedá se nic dělat, práce tady moc není, tak jsem rád, že mám alespoň nějakou.
|
| 1.2.12, 09:21 |
|
 |
|
varok
|
Nejde mi otevřít dveře za řidičem. Zevnitř jdou, ale zvenku ne. Mohl by to mít na svědomí centrál, nebo je ulomený ten plastový kloub na táhlu? Mám origo centrál Brano i se servy. Čudlík na dveřích se normálně vysune na všech dveřích, ale ty levé zadní jdou otevřít jen zevnitř. Kdyby to bylo šprajclé servo, tak by to nešlo asi ani zevnitř, že?
|
| 1.2.12, 09:53 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
jestli klika nemá odpor tak je ruplý to táhlo...každopádně tapec dolů, mráz je svině...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 1.2.12, 10:13 |
|
 |
|
varok
|
Ano, klika jde volně. Mě jdou ale všechny kliky krásně volně, až ke konci to krásně povolí. U starého fáčka jsem měl ještě ten starší typ venkovních klik, ty co jsou jako u š120 a tam to šlo hnusně ztuha. Nevím, asi to nechám až bude tepleji. V tomto mrazu mám zkušenosti, že ty všechny plasty rády praskají a lámou se. Navíc ty klouby, ty se rády lámou i když je teplo.
|
| 1.2.12, 11:36 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
nejvic rupou v mraze. Jinak u fagota se ty stary a novy kliky liši jenom tim venkovnim plastem.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 1.2.12, 11:38 |
|
 |
|
varok
|
Tak asi to bylo u toho starého fáčka jinak nastavené, nebo nevím co. Tam jsem potáhl za venkovní kliku a šlo to více ztuha. Tady u toho to jde krásně lehce.
|
| 1.2.12, 12:24 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Stačilo promazat.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 1.2.12, 13:38 |
|
 |
|
varok
|
Dnes jsem někde byl a i čudlík u těch levých zadních dveří se trošičku méně vysouvá. Snad to není rajblé servem, to by mě mrdlo.
|
| 1.2.12, 19:05 |
|
 |
|
XindlCZ
|
varok píše: Asi jo, zkusím vyměnit horní uložení, samozřejmě na obou stranách a uvidím. Udělal jsem chybu a nechal tam staré uložení, zdálo se mi ještě dobré, ale asi není. Ano je to favorit. Není už v nejlepším stavu, ale chci si ho nechat a poopravovat, jenže pořád nějak nejsou peníze. Nedávno jsem koupil předraženou garáž, tak mám na několik let plno splátek. Člověk v práci dře za pár korun, skoro minimální mzda, ale nedá se nic dělat, práce tady moc není, tak jsem rád, že mám alespoň nějakou. Uvidíš jak to rozděláš, každopádně koupit kvalitní gumu... ne jako já, že jsem se na to vysral a koupil první co přišlo pod ruku. Jinak se obávám, že s těma penězma nás tu bude víc... "milionářů" 
|
| 1.2.12, 22:39 |
|
 |
|
varok
|
Aha, jak pročítám téma Kurňa, zase bič na staré křápy, nebo jak to je, tak jsem si myslel, že jsou tady všichni podnikatelé a bohači. 
|
| 3.2.12, 09:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |