XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
| Autor |
Zpráva |
|
XindlCZ
|
 Re: XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
varok píše: Tak tentokrát jsem si oči zakrývat nemusel a nějaké zlepšení tam je. Kiteček to zpraví.  Ty 5. dveře taky není nic co by plašilo. Udělal jsi to pěkně až na ty dva zelené fleky.  To o tom pokroku říkáš jen proto, že netušíš jak jsem tu kapotu s maskou natíral štětkou v podzemní garáži v Tescu  , protože ten den pršelo a já se potřeboval někam zašít  . Pohledy některých lidí přicházejících z nákupů bych si chtěl nechat zarámovat  . Ale děkuju za uznání, od tebe si toho cením  ... kufr pak prošel historicky mým prvním lakováním pistolí, takže to se ti bude určitě moc líbit  ... musím ty fotky pohledat, protože to fotil kamarád.
|
| 8.1.12, 02:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Bezpřezdívky
Registrován: 25.12.11, 23:45 Příspěvky: 61 Bydliště: Praha-východ
|
to nevypadá špatně, naopak, myslím, že i ten "tuzing" je celkem vkusný. Pokud to nepreplacas, mnohl by z toho byt zajimavy kousek. Jeste me napada, ze Silver line mi pripomina starsi subaru, nevim proc, udelej ten cerny pruh pres cely auto, dej tam zlaty kola a je to! 
_________________ Forman 94 BMM LXi s "křídlem"
|
| 8.1.12, 12:53 |
|
 |
|
Veteranista
Junior TW team
|
Heh zlatý kola, jako chápu jak to myslíš, když opominu jak je zlato měkký, tak by to bylo zajímavý mít například čtrnáctikarátový kola 
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
| 8.1.12, 13:14 |
|
 |
|
varok
|
Xindl: Nejši z Ostravy Třebovic, nebo okolí?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 10.1.12, 18:20 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Bezpřezdívky píše: to nevypadá špatně, naopak, myslím, že i ten "tuzing" je celkem vkusný. Pokud to nepreplacas, mnohl by z toho byt zajimavy kousek. Jeste me napada, ze Silver line mi pripomina starsi subaru, nevim proc, udelej ten cerny pruh pres cely auto, dej tam zlaty kola a je to!  Díky, snad se bude líbit časem i finální podoba  . Taky mě to připomíná Subaru... když se rozjíždím má to stejnej zvuk, ale to je asi tak všechno  . Kola asi nebudou, i když nějaký pěkný liťáčky z Feldy by nebyly k zahození  varok píše: Xindl: Nejši z Ostravy Třebovic, nebo okolí? Ne ne, Brno a okolí ... proč, chceš mě osobně nechat utratit? 
|
| 11.1.12, 01:27 |
|
 |
|
CrazyMan
|
klepnout hever tyčkou po gulách 
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 11.1.12, 10:05 |
|
 |
|
varok
|
Né, psal jsi že jsi to natíral v podzemní garáži pod tescem, já myslel že je to jen v ostravě. Zase budu o jednu informaci chytřejší. 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 11.1.12, 16:07 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Vražda v dílně, díl čtvrtý : Orgie s gumou  Začínám pomalu uvažovat, že si změním přezdívku na Dexter  ... protože poslední dobou se koukám, že i když operuju a operuju, většinou pak pitvám a pitvám...  . No, nebudeme to zdržovat, zase jsem se vyznamenal  . Nelibé kovové zvuky ozývající se z pod kapoty při rozjezdech vozidla již nějakou tu chvíli naznačovaly, že ne vše bude úplně v pořádku  . S velkou opatrností a strachem otvírám kapotu, a i s jením okem zakrytým vidím, že ten silentblok na vodní pumpě asi nebude úplně zdráv  . Jako pravý bojovník, jal jsem se tohoto úkolu se ctí a hrdostí  , nakoupil jsem díly v Auto Kelly a zamířil do dílny. Jak už jsem kdysi dávno zjistil na Felicii, oddělat vodní pumpu není úplně tak jednoduché jak se na první pohled může zdát... připravil jsem si na to jeřábek a s chutí se do toho pustil. Očesal jsem co stálo v cestě, a vědom si skutečnosti, že naproti pumpě je výztuha přes kterou to nepůjde ven, rozhodl jsem se agregát lehce nadzdvihnout. Docela překvapení bylo, když pumpa nešla z bloku odlepit  . Jak se říká, kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě hrubší  . Varoku, prosím tě, tohle ani nečti! Po tom co ani hrubší síla nepomohla, vzal jsem šroubovák a zatloukl ho mezi přírubu a pumpu  . Tušil jsem, že asi ta příruba nebude šťěstím bez sebe, ale zabralo to... alespoň na sílu šroubováku, který tam samozřejmě zůstal  . Ale jak už psal Hiro, je potřeba brát to s humorem... navíc, všechno śpatné je k něčemu dobré... ten šroubovák udělal místo na majzl!  Po několika chvatech karate se pumpa konečně uvolnila. Jaké to překvapení nastalo, že nešla vyndat ven z auta  . Sice jsem si to moc pěkně nadzdvihl, ale bylo to málo. Tak jsem odpojil svody od výfuku, který už se na to zvedání za motor taky netvářil dvakrát vesele a začal po kouskách zvedat, až jsem konečně dostal tu potforu ven. Koukám, koukám... tady není něco... kromě toho, že je auto ve vzduchu  , tak na obrázku je vidět jak vlastně ten silentblok vypadal... teda respektive nevypadal, páč už tam vlastně žádnej nebyl.  Pak už to šlo docela hladce, starý kroužek vyříznout, natlačit nový silentblok a hurá zpátky do auta.  A myslíte si, že to je všechno? Že stačí vyměnit gumu a bode to dobrý? Néééée, to neznáte Auto Kelly a jejich kvalitní náhradní díly  . Po cestě domů s hrudí vypnutou hrdostí až k volantu jsem přišel na to, že to má zádrhel  . To krásné ticho se těsně před domovem vyměnilo za drnčení, když jsem šlápnul pořádně na podlahu. Dlouhou dobu jsem nemohl přijít na to, co to způsobuje... kromě jiného jsem si všiml, že klíňák se vesele kroužlal o plech pod motorem  , ale to stále nebylo ono. Až po několika dnech jsem to našel. Ten silentblock je tak měkej, že při prudkém rozjezdu se hliníkový úchyt vodní pumpy opře o karosérii  . Takže, dávám si 10 z 10  . A teď, když už víte jak měním vodní pumpu já... jak se to mění doopravdy? 
|
| 12.1.12, 00:09 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
pozri či sa ti ten silent nepootočil, mne sa to raz stalo, ale menil som ho bez vyberania čerpadla, nechápem ako to niekomu nejde... zaistenie silentu proti pootočeniu som vyriešil takto...  ( haha, kukám že tam mám silent Gumokov  ) pozor na pracovnú polohu silentu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 12.1.12, 10:11 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Dával jsem si pozor, abych to trefil na značku. Ani teď se nikam nehnul, podle mě by neměl, protože jsem to tam musel narvat pod lisem... takže pokud to dokážeš vyměnit bez demontáže pumpy, tak máš asi sílu ukrutnou  . Nebo možná vymačkanou tu díru na pumpě, když se to otáčí. Každopádně ten šroubek je dobrej tunning  . Mě už si to zase pomalu lehlo dolů a zdá se, že je po problému... i když, už to není moc silent  , hlavně že to nemlátí do kastle 
|
| 12.1.12, 16:42 |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
michalkatka píše: ( haha, kukám že tam mám silent Gumokov  ) A co teprve ten dyzajn od Porsche. 
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 12.1.12, 17:26 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
no, a zabalený v plechovke Bertone design....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 12.1.12, 17:39 |
|
 |
|
varok
|
Xindl: a dal jsi tam silent z fáčka, ne z feldy? Ty jsou jinačí a nedělá to dobrotu. Nedávno jsem měnil celou pumpu. Taky jsem nevěděl a předtím jsem koupil pro feliny a ještě k tomu VIKA. Ti žlutí to lepí ty silenty bůhví z čeho. Silent byl z feldy a navíc měký jako žvýkačka. Teď mám novou pumpu z Auto Kelly zn. SKF tak snad to vydrží. Stála docela balík, zatím šlape slušně. Narozdíl od číňana, který po půl roce začal ječet a ložiska hin. Tak jsem ji po roce vyměnil.
|
| 12.1.12, 19:34 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Jóóóó, to já nevím co mě to dali za hajzl... žádal jsem sice o silentblok na Favorita, ale už několikrát mě dali něco jiného než jsem chtěl  , takže bych se vůbec nedivil kdyby to byl jinej než tam patří. Každopádně moje chyba, že jsem se nezajímal o značku... myslel jsem, že na kusu gumy není co zkazit, ale jak koukám ojebat se dá fakt všechno  .
|
| 13.1.12, 00:33 |
|
 |
|
varok
|
Právě proto jsem se na foru nedávno ptal, jak poznat že je to zn. Gumokov nebo Rubena. To jsou kvalitní gumové výrobky a něco vydrží. Když koupíš nějakou sračku od žlutých, je to měkké a po pár měsících můžeš měnit znovu.
|
| 13.1.12, 17:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |