| Autor |
Zpráva |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Nepér píše: No já nevim... ale když to porovnám s logem virtu... je to úplně někde jinde, bohužel.  Každý rádek jiným fontem... to vypadá amatérsky 
nie je problem, pokial mi date navrhy... nemal som tendenciu robit to "profesionlne"
kazdy riadok inym fontom.... podla teba by vyzeralo lepsie keby bolo techweb a www.skoda.panda.cz tym istym pismom???? podla mna nie, vyzeralo by to ako jedna veta...
dajte navrh. mne sa pacilo to logo v rohu stranky tak som ho len poupravil. pokial sa vam nepaci a chcete nieco uplne ine, tak prosim 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 3.6.07, 20:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Matthes píše: Sem myslel ze bych neco zkusil a moc dobre to nedopadlo no
Fakt to vypadá dobře, až na ten divokej font se mi to líbí víc než to předtím, akorát že je pravda, že na felicii/fábii už by tahle stará verze okřídlenýho šípu možná vypadala trochu nepatřičně...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 3.6.07, 20:21 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Nepér píše: No já nevim... ale když to porovnám s logem virtu... je to úplně někde jinde, bohužel.  Každý rádek jiným fontem... to vypadá amatérsky 
maj tam chybu už je to skoda.stable.cz 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.6.07, 20:21 |
|
 |
|
roman heller
|
dajte navrh. mne sa pacilo to logo v rohu stranky tak som ho len poupravil. pokial sa vam nepaci a chcete nieco uplne ine, tak prosim  [/quote]
Tak já nevím,,třeba mě se osobně líbil ten návrh od tebe č 10....stím logem techwebu.....nebo i od matthese to se mi líbilo.... 
| 3.6.07, 20:24 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
roman heller píše: dajte navrh. mne sa pacilo to logo v rohu stranky tak som ho len poupravil. pokial sa vam nepaci a chcete nieco uplne ine, tak prosim  Tak já nevím,,třeba mě se osobně líbil ten návrh od tebe č 10....stím logem techwebu.....nebo i od matthese to se mi líbilo....  [/quote]
no, skusim to nejako skombinovat s tym matthesovym ked sa nenahneva 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 3.6.07, 20:25 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Me je to sumak, prenecham ti autorsky prava  Njn, jenom malovani ...
Ale nesmi to byt na fobii  a uz vubec ne HTP 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.6.07, 20:27 |
|
 |
|
roman heller
|
Fakt to vypadá dobře, až na ten divokej font se mi to líbí víc než to předtím, akorát že je pravda, že na felicii/fábii už by tahle stará verze okřídlenýho šípu možná vypadala trochu nepatřičně...[/quote]
Ale vem si že na tomto techwebu se řeší z 90% problémi se 120tkami,Fávami,Feldami........ty Fóbie a Oktávi se tu moc neřeší....
A Felda je stejně jen převlečený Favorit.... 
| 3.6.07, 20:30 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak som to sklbil, este robim na dalsich verziach

|
| 3.6.07, 20:45 |
|
 |
|
roman heller
|
deekay píše: tak som to sklbil, este robim na dalsich verziach  
Tak za to ti dávám jedničku s hvězdičkou....tu beru... je to super...... 
| 3.6.07, 20:47 |
|
 |
|
Waclav
|
roman heller píše: deekay píše: tak som to sklbil, este robim na dalsich verziach   Tak za to ti dávám jedničku s hvězdičkou....tu beru... je to super...... 
Tak se mi to líbí 
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
| 3.6.07, 20:51 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
|
| 3.6.07, 20:52 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
 ....
jo tak je to super nedaval bych tam zadny auto to by jsme se opicily
|
| 3.6.07, 20:54 |
|
 |
|
ventYl
|
deekay píše: tak som to sklbil, este robim na dalsich verziach :) 
akurat by sa zislo, aby ten okraj na logu bol poriadne odtracovany ;) si nainstaluj The GIMP a nerob to v skicari ;)) a vystup ukladaj do PNG, nie JPG, jednoliate plochy v tom logu (ako mozes sam vidiet) sa moc nemaju rady s DCT ;)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 3.6.07, 20:58 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
ventYl píše: akurat by sa zislo, aby ten okraj na logu bol poriadne odtracovany  si nainstaluj The GIMP a nerob to v skicari  ) a vystup ukladaj do PNG, nie JPG, jednoliate plochy v tom logu (ako mozes sam vidiet) sa moc nemaju rady s DCT 
dik, nie som blby  aj tak to musim este raz prerobit vo photoshope lebo v takomto rozliseni to nema zmysel, je to len aby si ludia vedeli predstavit ako to zhruba bude vyzerat, aky by malo zmysle sa kaslat s kazdym jednym navrhom uplne precizne ked aj tak pouzijem len jeden....
a ked tak pozeram tak mas dost skillu a vedomosti, mozes to spravit ty, ja sa hnevat nebudem
moje vedomosti z vektorovej grafiky su len velmi zakladne
|
| 3.6.07, 21:03 |
|
 |
|
ventYl
|
deekay píše: ventYl píše: akurat by sa zislo, aby ten okraj na logu bol poriadne odtracovany ;) si nainstaluj The GIMP a nerob to v skicari ;)) a vystup ukladaj do PNG, nie JPG, jednoliate plochy v tom logu (ako mozes sam vidiet) sa moc nemaju rady s DCT ;) dik, nie som blby :) aj tak to musim este raz prerobit vo photoshope lebo v takomto rozliseni to nema zmysel, je to len aby si ludia vedeli predstavit ako to zhruba bude vyzerat, aky by malo zmysle sa kaslat s kazdym jednym navrhom uplne precizne ked aj tak pouzijem len jeden.... a ked tak pozeram tak mas dost skillu a vedomosti, mozes to spravit ty, ja sa hnevat nebudem :wink: moje vedomosti z vektorovej grafiky su len velmi zakladne
aj by som sa na to vrhol, ale moja sada cca 15tich fontov standardne dodavanych s X.org a 433 MHz procesor mi v tom brania ;) a desktop je v pochybnom poloneiducom stave so zhnitymi windowsami.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 3.6.07, 21:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |