Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 15:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Palubní deska Felicia 1,6Mpi 
Autor Zpráva

Příspěvek Palubní deska Felicia 1,6Mpi
Zdravím, možná špatně hledám,tak bych byl vděčný za odkaz.Na stahování 200 MB příručky nemám připojení.Potřebuji vymontovat pal. desku a vyměnit mj i žárovky.Vím,že to není prča,ale jak na to? Díky za rady.

13.12.11, 10:11
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
A abys napsal pár přiblblých slovíček do googlu, na to připojení máš?

13.12.11, 12:04

Příspěvek Re: Palubní deska Felicia 1,6Mpi
pokud máš volant s bagem tak je potřeba oddělat spodní kryt volantovej tyče a tu tyč povolit aby se kousek snížila dolu jinak rveš plasty budíků po plastech kolem volantu, pro uplně nejsnadnější práci na budíkách je nejlepší celej volant sundat ale pokud máš pytel tak to radši nesundávej, no a pak vyloupat pravej půlměsíc vedle vypínání parkovaček a hlavních světel, potom nad tím hnedka ten kryt kde bejvá palubní PC, potom na pravé straně jak jsou středové výdechy topení tak mezi nima vyloupnout krytku jejich otevírání a pak oba dva krajní půlměsíce středních vypínačů mlhovek výstražných atd. Pod tímhle vším máš šroubky který povolíš, zahejbeš s celým panelem jestli je uvolněnej, pokud ano tak pod obouma budíkama (tachometr - otáčkoměr) v jejich středu lehce zatlačíš dolu na ten černej plast těsně u plexi budíků, chápeš? jestli ne tak si představ že ručičky budíků jsou zcela svisle dolu tak přímo v jejich směru zatlač na ten plast (jak si na něj každej dává žvejkačky, brejle, cigarety, kondomy, peníze, zapalovače atd a pak viděj ho**o jestli se jim nerozsvěcí nějaká kontrolka :-D ) směrem dolu těsně u plexi, no pak to celé trochu popotáhni tak aby jsi se dostal na všechny konektory vypínačů a až je odpojíš tak to zase jede kousek povytáhnout že na pravé straně vznikne kolem budíků škvíra kterou prostrčíš ruku nahmatáš náhon a ten odjistíš zmáčknutím dvou znatelných výstupků a jen zatáhneš, už se nešroubuje. No a pak už ti to pujde dost vytáhnout aby jsi na budíkách odjistil horní klipsny a odpadne ti celej ten okolní plast, budíky vytáhneš odpojíš tři konektory, žlutej černej bílej a máš je venku. Zpět je stejnej postup jen ty dvě místa pod budíkama co jsi vymáčknul musíš právě naopak zamáčknout zpět dlouhým šroubovákem prostrčeným kolem volantovej tyče zespod, ono se totiž dost často stávalo že když se to člověk snažil vytáhnout celý tak ty spodní hlavičky uletěj, proto bylo lepší sundat volant.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

13.12.11, 18:04

Příspěvek Re: Palubní deska Felicia 1,6Mpi
Děkuju Kristensenovi, vyzkouším.Jistě , že nejsem takový v.l co nezná Googlovat, šlo mi o Vaše praktické zkušenosti, ty jsou někdy více jak hromada návodů.Já např. našel toto: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=810&t=812064 , tak to mám teď s čím porovnávat, abych potom nečuměl jak telátko, co s tím.A i ten příspěvek co poslal odkaz gokralik jsem si prohlédl.( v našich končinách jde jen připojení CDMA a s mizerným limitem i signálem,proto raději chci jít na jisto,já kabelovku, wifinu ani jiné vymoženosti nemám,je to daň za klid a za to, že se nemusím hádat se sousedy.Nejbližší je 3km vzdušnou čarou.Tož asi tak.)

13.12.11, 19:25
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]