takže upravená ECU s náhradní lambdasondou funguje zbývá: dodělat detaily interiéru (madla dverí - nemůžu najít kam jsem uskladnil šroubky ) namontovat nárazníky namontovat zadní mlhovku dodělat origo-look vejfuk s katem (udělat držáčky a na kat navařit vstupní a výstupní trubku) udělat levej plech k motoru (asi z pozink plechu)
dneska dodělán tlumič výfuku a tady je plánek podle kterýho jsem to dělal (díky uživateli RSvancara z Virtu)
jo a cesta spalin je asi o 50% delší než v běžnym Š105-136 výfuku, tzn. mohlo by to bejt drobet tišší ze vstupní komory jde trubkou do komory na druhym konci vejfuku, odtud krátkou trubkou do vedlejší komory a odtud trubkou na kterou navazuje děrovana trubka do poslední komory a přes druhou děrovanou trubku ven... delší cesta v tomhle vejfuku snad nejde ani vymyslet
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
5.11.11, 13:48
Carlos
Mistr mechanik
Re: URU - Š135GLi
Hezký.... ale ty zadní světla půjdou origo, že jo?
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
Jasně, chápu. Já jen že tohle auto by byla škoda prznit něčím evidentně novodobým.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
6.11.11, 15:30
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
Některé díly by chtělo zachránit až bude auto pro příležitostná setkání nemyslíte ?
Já si tam zatim dám jenom náky ty druhovýrobní srandy pro případ bouračky -čelo srovnám nebo vyrobim, ale světla už ne. Toť můj názor pro záchranu věcí...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
svetiel by som sa nebal, tych sa vsade valaju mraky, takze s prehladom ide dat nejake starsie originalne, ktore su este celkom ok. bal by som sa ale o hrnce v takom pripade.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
aha, tak zadne neviem. ja som cca na prelome jar/leto dal hirsche a dnes co som pozeral, uz asi zacinaju sisovat do zlta. kazdopadne ja som na vyber nemal, pretoze koncove svetla made in CS uz pomaly ani v noci nebolo vidno na viac ako 20 metrov... lenze pride mi to tak, ze im konkretne ani tak nevadi slnko, ako teplo od motora...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
přední světla mam luxusní od Carlose zadní hirsch nechci, právě kvůli rychlýmu šisování... horší je že v dohledný době jiný než právě hirsch asi neseženu
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
6.11.11, 20:41
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
kdyz uz svetla druhovyroby tak jedine na auto ktere je garazovane jinac jdou do sra*ek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků