Bukaj: Ipu zatim nevim, asi zkusim první sezonu bez ní, doplnit se dá vždycky Paži: bazva je ta kterou to mělo když to vyrobili (= origo) a jak jede 135 s krátkou převodovkou? tak že jede, muj Rapid by neměl moc velkou šanci, leda na 5ku při otáčkách 5500 a vyšších (omezovač) jenže muj Rapid taky nejni zrovna drak Carlos: kabelovej svazek je takhle origo, pak si dá ještě looping kolem tankovacího hrdla a hurá do motorovýho prostoru
ale modra kamenna (ci kamenna sed?) je pekna farba, akurat to nenastrojene auto posobilo ponuro. ja s nou nemam ale ziaden problem, z palety farieb je to jedna z tych najkrajsich.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
ja mam na aute udajne bielu metalizu (a podla nemcov zlatu) ) papier znesie vsetko.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
27.9.11, 07:09
Carlos
Mistr mechanik
Re: URU - Š135GLi
Jo, toho ťopkovadla na čílku je škoda, ale když je tam nárazník a až to bude v kupě, tak to nebude zas tak svítit. Mě se to zatím dosti zamlouvá.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
úspěšně jsem proved kontrolu palivový soustavy až do fáze kde bych měl nastartovat motor... a tady se objevil problém, motor nenastartoval... aby taky jo, když byl 10m od auta odhalil jsem nefungující elektrický palivový čerpadlo, nahradil jsem ho jinym, jestě mam jedno náhradní taky jsem se pustil do převodovky, protože jsem z ní vylil asi půl litru vody, otevřel jsem jí a našel nerezavý kolečka alespoň jí přetěsnim, dam nový gufera...
motor spojen s převodovkou, po chvíli bojování umístěno na správný místo v kastli a to bez vyndavání zadního čela pořád je to offroad, a zatim to pořád má zadní kola do V...
Hezký Asi by to chtělo znovu seřídit ventily... ...a nejede to jen na 3 válce? Ten zvuk je nějakej divnej... (poslouchám na starym noťasu, tak možná jen to... )
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
přes víkend částečně nastrojeny dveře (chyběj ipur lišty a vmitřní madla), zkompletována brzdová soustava a upravena ECU pro použití jiný lambdasondy... ještě by to chtělo aby pár dní bylo tak 15-20°C, abych to tak nějak dostal do STK kompatibilního stavu...
jo a nechtěl by mi někdo na chvíli pujčit SPZ od nějakýho šedivýho eMka? abych to před technickou nenápadně projel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků