no vytočený jsem dost, navic před chvíli jsem měl telefon, že mi na rapidu sedí nějací smrkáči. tak jsem tam hned letěl , no stáli tam vedle dva spratci a "my nic" , přitom kolem auta plno špačku. kurwa jak je tam uvidim, tak se svezou sanitkou
23.6.11, 16:02
Reklama
Reklama
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
23.6.11, 20:20
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
jo zduchovka umí políbit to vím, ale cheš-li hajzli vymýtit, vhodným kalibrem nutno namířit.
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků