|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Kontrola škodovky v autorizovaném servisu zdarma?
| Autor |
Zpráva |
|
borek
|
 Kontrola škodovky v autorizovaném servisu zdarma?
Co soudite o tomto http://www.skoda-auto.cz/cze/news/campa ... hcont.aspx Nabízíme Vám jedinečnou příležitost nechat si ho ZDARMA zkontrolovat u některého z participujících autorizovaných servisních partnerů Škoda. Nabídka se vztahuje na vozy Škoda Felicia, Fabia, Octavia, Superb a Roomster staré 4 a více let, které máte ve vlastnictví max. 2 měsíce. Od 1. ledna do 31. prosince 2011. Je to figl jak si prihrat zakazky? Nebo se tomu da i verit, ze tam technici nic zamerne nezmrsi....
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
| 17.3.11, 13:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
 Re: Kontrola škodovky v autorizovaném servisu zdarma?
Všechno si to můžeš zkontrolovat sám.  Není v tom žádný fígl, prostě jen doufají, že si to u nich necháš rovnou opravit. Lepší než kdybys to zjistil sám a nechal to opravit jinde. 
|
| 17.3.11, 13:26 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
borek píše: Co soudite o tomto http://www.skoda-auto.cz/cze/news/campa ... hcont.aspx Nabízíme Vám jedinečnou příležitost nechat si ho ZDARMA zkontrolovat u některého z participujících autorizovaných servisních partnerů Škoda. Nabídka se vztahuje na vozy Škoda Felicia, Fabia, Octavia, Superb a Roomster staré 4 a více let, které máte ve vlastnictví max. 2 měsíce. Od 1. ledna do 31. prosince 2011. Je to figl jak si prihrat zakazky? Nebo se tomu da i verit, ze tam technici nic zamerne nezmrsi.... myslíš že v tom autoriřáku je banda blbců kteří nemají o čkodovách páru a tím že se ti podívají na auto tak ti ho znepojízdní a dělají to zadarmo?
|
| 7.4.11, 20:37 |
|
 |
|
borek
|
 to jsem samozrejme nemyslel, ale uz jsem se - myslim i na tomto foru - setkal se zkusenosti, ze v servisu pri akcni jarni prohlidce si navymysleli veci, co tomu autu jsou, ze je temer nebezpecne s nim dal bez opravy jezdit a po prijezdu do kamaradovi garaze a jeho "odbornem" posouzeni se z toho vyklubala lez jako prase... a auto jezdilo bez dalsich zasahu dalsich 5 let Ale nejspis taky zalezi na tom, kdo se prohlidky zhosti, jestli nejaky zkuseny clovek nebo praktikantske ucho na praxi
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
| 15.4.11, 10:53 |
|
 |
|
badopes
|
Já tuto službu využil loni a představte si, že mi proklepli historiji, provedli prohlídku, zkontrolovali svolávací akce a jejich provedení,dali papír a bylo to. Na autě nic opravovat nechtěli a do ničeho mne nenutili.
|
| 15.4.11, 11:49 |
|
 |
|
Bukaj
|
On autorizovaný servis má povinnost (vůči značce i zákazníkovi) upozornit i na lehké opotřebení, či počínající závady, proto se může zdát, že "si vymýšlejí závady". Mnoho zákazníků požaduje naprostou spolehlivost vozu a snaží se podchytit závady v raném stadiu, aby se neprojevily a auto je někde nenechalo. Na druhou stranu, auta toho vydrží strašně moc a málokdy se stane, že by se něco pokazilo takovým způsobem, že vůz není schopen pokračovat v jízdě. Vidím to i u velmi zanedbaných vozů - např má (ne)slavná Dacia Takže opravdu záleží na úhlu pohledu, někdo se zhrozí, že mu zbývá už jen 5mm brzdových destiček, jiný začne mít potřebu to řešit, až když plechem odírá kotouče. 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 15.4.11, 12:16 |
|
 |
|
CrazyMan
|
jako třeba já na Rencku.... brzdy začly kopat do pedálu a zvuk jak když frézuješ tupou frézou.. vyndal jsem krycí plešky nahodil nové desky značky Starline a jezdím zvesela dál
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 15.4.11, 14:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|