| Autor |
Zpráva |
|
Vít
Hluchoň
|
 Re: lakovani
zvýší ti to všechno hlavně kravál, takže to pak vypadá, že to víc jede, jenže nejede laděný výfuk by to byl, kdyby byl motor seřízený s konkrétním výfukem a výfuk uzpůsobený požadavkům konstruktéra a ladiče motoru, což není a asi nikdy nebude, takhle to laděný znamená jenom tunerský pojem (=dělá to bordel) ber aspoň rovnou koncovku, ty zahnutý do hůry, to je jak pisoár, nemůžu si pomoct takže na otázku, jestli se vyplatí, tak určitě nevyplatí, ale když máš rád rámus, nakup to klidně všechno
|
| 12.4.11, 18:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Jestli to chceš, i když to moc nepomůže k lepšímu výkonu, ale k většímu kraválu ano, mám tento díl doma. Nechal bych ti ho za 700,- kč. Jelikož je už použitý, ale na vyzkoušení to jde, ne? Moc mi to nepomohlo. Jen zbytečný kravál. Co mi pomohlo je prostřední díl výfuku bez tlumiče, jen roura. Stíla 500,- kč- Taky kravál, ale jemně pomohlo. Teď ji na autě nemám, ale až dám do kupy fáčko, určitě ten průchozí výfuk vrátím. http://www.youtube.com/watch?v=ZWg0A4ktUAETěch debilních keců šéfa si nevšímej, ale takový zvuk má ten výfuk od laitingu. Ten výfuk bez rezonátoru dělá jemně vetší kravál.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 12.4.11, 19:40 |
|
 |
|
Klukin1988
|
co to je za auto?facko felda strikacka?dej misto katiku trubku a na zadni tlumic dej vetsi trubku at to jde lepsi ven,delal sem mnoho variant a tahle se mi osvedcila asi nejvic,vykon x hluk x spotreba.....pokud si sikovny a mas doma svarecku a jak si zvednout auto, par hodin a je to....usetris
|
| 12.4.11, 23:05 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
ok,
je to favo předělany na jednobod ....
|
| 13.4.11, 06:22 |
|
 |
|
varok
|
Podle mě mu už trošku pomůžeš, když vyndáš kat. Ten to zbytečně brzdí.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 13.4.11, 13:12 |
|
 |
|