|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
odmasteni povrchu pred nastrikem
| Autor |
Zpráva |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
 Re: odmasteni povrchu pred nastrikem
no nevim... jako asi 4 znami lakyrnici, vzdy doporucili takovy odmastovac co smrdi lihem.... technicky benzin, aceton, redidlo apod nic takeho pred lakem na karu nesrat.
|
| 8.4.11, 07:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
naj
|
Použij odmašťovač ANTISIL 770normal nebo ANTISIL 771fast od HB BODY a utírej papírovými utěrkami.Před tím samozřejmě, jak již ti doporučili,přebrus pod vodou s mýdlem,Jarem apod.Těch odmašťovačů je na trhu víc od různých výrobců a na stejném principu - anti-silikonu.Body též nabízí ANTISILIKONE 804,ktarý se přidává do barvy nebo laku v množství 10ml/500ml barvy,tzv.''zabiják rybích očí''.
|
| 10.4.11, 17:04 |
|
 |
|
Klukin1988
|
ja sem koupil 4 litry technickeho benzinoveho cistice za 2 stovky namocim poradne hadr obletim cele auto a cistucke:)))v pohode
|
| 11.4.11, 18:34 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
přesně tak jsem to udělal i já a výsledek je luxusní ... na domácí prostředí a mě amatéra 
|
| 13.4.11, 19:58 |
|
 |
|