|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
ODVZDUŠNĚNÍ MOTORU ŠKODA OCTAVIA 1,9TDI
| Autor |
Zpráva |
|
AXL
|
 ODVZDUŠNĚNÍ MOTORU ŠKODA OCTAVIA 1,9TDI
Zdravím vás, potřeboval bych poradit, už nevím co a jak. Přehřívá se mi motor.Když mám v motorě daný termostat, tak se mi hned za ním udělá vzduchová bublina a nejde odvzdušnit a tím se horká voda nedostane do chladiče.Zkoušel jsem už dva termostaty, oba jsem uvařil ve vodě a oba jsou funkční.Zkoušel jsem i chladič vyčistit, ucpaný není, hadičky to samé.Vodní čerpadlo funguje-tím to není. Díky za každou radu
|
| 28.3.11, 20:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
xXxTRA
|
 Re: ODVZDUŠNĚNÍ MOTORU ŠKODA OCTAVIA 1,9TDI
preasklé tešnění pod hlavou? asi ti to tlakuje do vody
_________________ Felicia 1.?
|
| 28.3.11, 20:03 |
|
 |
|
AXL
|
Právě , že těsnění pod hlavou by prasklý být nemělo, protože olej ve vodě nemám..Ale zkusím se na to kouknout..Dikas a klidně piš další jestli tě něco napadá)))
|
| 29.3.11, 06:52 |
|
 |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Nemusis mit olej ve vode, staci mit otevrenou expansku a cihat, zda ti to bubla i pod 100°C, zalezi kde by bylo propadne prdnute tesneni
|
| 29.3.11, 08:44 |
|
 |
|
AXL
|
jjj takže když sundám hlavu, poznám to i já "lajk" jestli je těsnění špatné ???
|
| 29.3.11, 09:07 |
|
 |
|
xXxTRA
|
no na 1.9TDI coz je motor koncernu VW neni pravdepodobne ze by odeslo tesneni, ale je to mozne, jelikoz v okruhu chlazeni je tlak, tak ten vzduch to nasat nemuze, navic se to odvzdusnuje samo... nicmene neni to nemozne, nevim jestli bys to poznal sam, ale nedoporucuji ti sundavat samodomo hlavu. Maximalne tak zkus premerit kompresni tlaky, nebo sledovat bublinky jak radi trady a jestli jsou tvrde hadice (hodne natlakovane) mas v poradku vicko expanzky? E// tady jsme spíš na motory co mají vnořené válce do bloku  určitě ti TADY poradí lépe
|
| 29.3.11, 10:16 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
AXL píše: jjj takže když sundám hlavu, poznám to i já "lajk" jestli je těsnění špatné ??? vytáhneš tu tenkou hadici z expansky kam leješ vodu, vrazíš do ní svíčku a utáhneš, prostě ji ucpeš, na expansku nasadíš hadici desítku druhý konec hadice dáš do flašky s vodou, nastartuj a přidávej a pak napiš co jsi ve flašce viděl  miloš
|
| 29.3.11, 17:31 |
|
 |
|
xXxTRA
|
milos: zkouseni tesnosti spalovaku? 
|
| 29.3.11, 20:52 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
VW koncernovy motory nemuze odejti tesneni?...muze...za posledni mesic 1,9TDI-PD, 1,6SR...
jesi tlakuje do vody, tak odeslo tesneni a jestli o tom nic nevis, radsi to nech udelat, protoze za chvili bude tahle sekce plna dotazu, jak nastavit rozvody, jak utahnout hlavu, jaky tesneni pouzit, jak odvzdusnit cerpadlo atd atd atd...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 29.3.11, 21:54 |
|
 |
|
xXxTRA
|
jestli ta prvni veta narazi na me, tak jsem napsal ze neni pravdepodobne ze by odeslo, nicmene je to mozne  zkousku tlakovani do vody uz popsal milos...
|
| 30.3.11, 08:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|