ecotronik je KO- mýměna za BMM
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27264 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 Re: ecotronik je KO- mýměna za BMM
Jiri dobrý schémata v těch se dá vyznat kdežto v těch origo 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.3.11, 21:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
ja osobne si myslim ze mu chybi cela ta cast s tou pojistkou F4 a relem ktere spina cerpadlo a napeti do vstriku..jednotka pak vstrik ukostruje
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 6.3.11, 21:23 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
Tak uz sme to nastartovali, je to tak jak sem si myslel
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 6.3.11, 22:20 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
jj, díky tobě
tak sem nad tim přemýšlel a tak aby to fungovalo, (rozepínalo to vsřik a čerpadlo pokud to přepnu na LPG )
tak se na relátka musí přivést 5 drátů 1. relé stálích 12V z baterky spínaných 12V od přepínače na LPG kostru 2. relé spínaná kostra od RJ a pak napájení pal. čerpadla a vstřiku
a na tento odvod se má dát pojistka a až od pojistky se bude napájet pal. čerpadlo a střik
je to tak ne??
|
| 7.3.11, 07:17 |
|
 |
|
varok
|
Jde to i jednodušeji, jak jsem ti psal na začátku, ale musel by jsi to samozřejmě přizpůsobit. Jiří ale určitě zase napíše něco jiného, tak mlčím. Jde to i s jedním relátkem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.3.11, 09:13 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19161 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
keby mal motorovú kabeláž s Fačka kde je relé palivového čerpadla aj s poistkami pod RJ tak to má klik, klik a hotovo...
ja takú káblovačku navyše mám, ale tá diaľka..
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 7.3.11, 12:17 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27264 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já bych moh mít taky 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 7.3.11, 13:08 |
|
 |
|
varok
|
To jsem mu radil i já ještě před jeho předělávkou. Fáčka BMM mají skoro stejnou elektroinstalaci jako feldy, až na některé detaily. Feldy mají už přerušovač blinkrů v pojistkovce, potom možná pár věcí navíc, ale to se dá ve fáčku dodělat. On má fáčko a svazek z fáčka by se mu tam dával mnohem lépe.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.3.11, 13:12 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: Jde to i jednodušeji, jak jsem ti psal na začátku, ale musel by jsi to samozřejmě přizpůsobit. Jiří ale určitě zase napíše něco jiného, tak mlčím. Jde to i s jedním relátkem. máš pravdu a jednoduše  mám spínací relé z fava kontakt: 86 -by se přivedl + od sepnutí jakoby elektromagnetického ventilu který tam nemám ale požil jsem to napájení 30 - baterka + 85 - signál od RJ - (spíná relá u felicii kostrou) 87 - 12V přes pojistku ke vstřiku a čerpadlu  celá věda
|
| 7.3.11, 17:30 |
|
 |
|
Jiri
|
tak uz si to vlastne vyresil sam...ale schematko jsem ti slibil tak tady ho mas.... 
|
| 7.3.11, 21:32 |
|
 |
|
varok
|
Však to samé jsem mu tady dával už dávno, akorát jen na čerpadlo, ne na odpojení vstřiku.
|
| 7.3.11, 22:08 |
|
 |
|
Jiri
|
ale jo...jenze on treba signal z jendotky mel zapojen jako kostru...a ten sedy co ma byt privod proudu mel jako napajeni cerpadla..proste uplne spatne...kdybych nenasel schema na feldu tak bych na to neprisel jak to ma byt.....ja tu jeho kabelaz nevidel..a nevedel jsem ze mu tam cast elektriky uplne chybi
|
| 7.3.11, 22:54 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19161 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
ani ma nenapadlo že motorová káblovačka BMM pre Feldu a Favo je iná.... ale musí byť keď Felda má relé čerpadla aj poistky pre RJ v poistkovke, Fačko to má prehľadnejšie pod RJ...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 7.3.11, 23:31 |
|
 |
|
Jiri
|
prave..me to cely docvaklo az sem videl ty schemata vedle sebe....ja vzdy vsechny experimenty..viz trabant a podobne..resil favoritackou elektrikou...a tam je vse vcetne diagnostickeho konektoru...ktery vlastne taky nema......vlastne by mu tam mel porad jeden drat zbyvat na diagnostiku 
|
| 7.3.11, 23:47 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jiri píše: tak uz si to vlastne vyresil sam...ale schematko jsem ti slibil tak tady ho mas....  díky moc, dnes to pozapojuju a dám vědět  a eště jeden dotaz  zapoměl jsem dát pojistku před RJ tak jí mím dát od přivodu os spínačky nebo jí dát na stálích 12V které vedu přímo od baterky ??
|
| 8.3.11, 07:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |