Veru, tie Passaty sa nedajú porovnávať...ale napr. ma dosť prekvapilo umiestnenie Brava 1,9 multijez...aj OctaII 1,6FSi skončila dobre...a VW je podľa toho dosť rozporuplná značka...
PS - hehe, ešte aj Logan tromfol veľa zvučných značiek...
Ceed je výborný auto co jsem měl tu čest, vůbec Kia není špatná. Vectry jsem si nevšiml, taky se divím, ikdyž od staré verze už asi udělali veliký pokrok.
Sice to není k Mazdě, ale kamarád má toyotu corrolu rok 93, mám dojem že je v tom nějaká třináctistovka, má to najeto poctivých 400 000, měnily se dycky jenom spotřební věci jako kotouče,lauf a nějaké silentbloky v zadní nápravě...až loni sme měnili blatník, protože ho někde na horách ťuknul a začal rezavět. Jinak držák neskutečný...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán Škoda 742 Forever Team
23.2.11, 08:38
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
Kamarád měl taky tu starou Corrolu. Nikdo se o to nestaral, až mu jednou praskl rozvoďák... klika a vačka se natočily stejně, nahodili nový rozvoďák a jezdí se dál.
chemer: tahle kočka, motorizace asi 1,4 či 1,6, díky 6kvaltu úspora na dálnici a hlavně ten podvozek, koukněte na video, naprosto ho žeru, musím ji mít!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků