Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 11:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 429 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Další
 fandax17 - škoda Forman LXi - PRODÁVÁM 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No zkus si s tím pohrát. To je snad nejjednodušší věc na autě...

To bude trochu náročnější operace asi. :wink: Budeš muset sundat stropní panel (šrouby pod světýlkem, clonítka, madlo spolujezdce a kostka u řidiče), kryt sloupku (odervi těsnění dveří a pod plast zajeď veklým šroubovákem vždy v místě, kde to drží příchytka) a nakonec budíky. Ty sundáš tak, že z boku panelů tlačítek jsou dva šrouby, ty vyhoď ven a panely s nimi. Pak pod panelem světel je jeden šroubek, co drží celou tu kapličku ke zbytku přístrojovky a pod mlhovkama atd. jsou dva šrouby. Pak celou tu kapličku vytáhni (budeš ji muset "obtočit" kolem volantu). Pak musíš tu desku před přístroji vytáhnout. Ohni ji do obráceného U a vysmekni. Přístrojový štít drží na dvou šroubech nahoře, dole je jen zasunutý do lišty, takže šrouby ven, odpojit krkolomně náhon tachometru a tři svorkovnice a může jít ven. Doporučuju z motorového prostoru náhon tachometru vycvaknout ze všech držáků, ať si ho v kabině můžeš co nejvíc přitáhnout k sobě. No a pak už vidíš spínačku. Má tam několik neobsazených fastonů, hned ten nahoře by měl být "15". Radši si ještě změř multimetrem, jestli je tam napětí po zapnutí zapalování... To provlíknutí drátu už je brnkačka.

5.10.10, 08:45
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
FAndax, nedavno som napojoval hodiny aj ja. Je to uplne jednoduche :)... Zhodis tu vrchnu cast cast kde davas hodiny. POtom mas hore take 2 sroby k streche. Povolis ich alebo ich uplne das dole (ja som ich len povolil... Potom odmontujes na spolujazdcovej strane uchyt pre ruku, staci z jednej strany a das dole len prave slnecne tienidlo. Kusok ti to klesne... Kabel natiahnes zo strechy ponad to tienidlo (staci ak to tam len ponastrkavas aby to nebolo vidiet). potom das z Ackoveho stlpika plast a kabel natiahnes popri tesneni dole az k poistkovke. Zosrobujes a nikde ti netrci kabel :). Kabel potom napoj na poistku zapnutia svetiel. U nas sa svieti nonstop takze hodiny mi svietia stale :)...

5.10.10, 08:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

Příspěvek 
nebo to same z druhe strany a pripoji se to na spinaci skrinku na kontakt c.15 - na spinacce to je popsane

5.10.10, 08:51

Příspěvek 
s tou ručkou jste měli pravdu :D taková blbost a já si toho nevšiml :oops:

připojení hodin na světla bych se nebránil, to co popisuje gokralik se mi moc nelíbí... :D od patrika145 to vypadá líp, akorát moc nevím co myslíš tu pojistku světel. jako připojit ke svorkovnici světel v pojistovce?

5.10.10, 16:39

Příspěvek 
Udělej to jak chceš, ty s tím budeš jezdit. :) V návodu k těm hodinám je popsáno připojení ke spínačce, ale klidně to hoď k pojistce obrysovek. Ono je to dneska stejně jedno.

5.10.10, 17:28

Příspěvek 
já si taky myslím že je to jedno kam to připojit, jen mi přijde jednodušší to dát na světla když čtu že kvůli tomu abych se dostal ke spínačce musím vyndat budíky.
a je to teda k tý svorkovnici světel? a k jaký svorkovnici? :-D

5.10.10, 18:48
Ignorant pravidel

Příspěvek 
kvuli spinacce nemusis sundavat budiky staci sundat plasty pod volantem

5.10.10, 18:50

Příspěvek 
21lucas: ale proč gokralik psal že mám sundat budíky? jak to mám udělat podle tebe? :-D když sundám spodní kryt volantu dostanu se ke spínačce? :shock: no tam asi dobrej přístup nebude, minimálně tam neuvidím..

5.10.10, 19:20
Ignorant pravidel

Příspěvek 
jestli mas male rucicky tak dostanes :-D

sice to pripomina operaci slepeho streva pres analni otvor ale jde to :-P

5.10.10, 19:23

Příspěvek 
nevim proč se bojíš sundat budíky...vždyť je to favorit...lego pro dospělý :) pár křížovejch šroubků a si tam..párkrát zkusíš a budeš to zvládat za míň jak 5 minut ;) zapojil bych to tak jak to má bejt origo, tudíž taky na tu 15ctku...budeš na tý spínačce mít volnej kontakt, tak to píchneš na to a je to, neni to tak těžký jak se ti to může z popisu zdát :)

5.10.10, 19:46

Příspěvek 
no bojím se toho protože jsem to ještě nedělal, jak se znám, první pokus nedopadne ideálně :-D
ale lego mě kdysi bavilo ted je na půdě ;-)
snad se k tomu dostanu než bude zima, pak se mi venku pracovat nechce :lol: o tomhle víkendu bylo hezky tak jsem nasadil poslední díl přídavné odhlučňovací hmoty fy Mikra, opravil spadlé okénko vzadu a těsnění dvěří, jestli bude příští víkend zase hezky tak se jede se k tomu možná dostanu :|

10.10.10, 21:38

Příspěvek 
tak máme problém, opět jsme nenastartovali. baterku jsem dal nabíjet, měla 12,4 V a startér se jen pomalu točil. je to normální, nenastartovat při 12,4V? chytrá knížka praví, že je to 75% nabití aku. jinak, aby to bylo v tomhle příspěvku vše dohromady, aku je stará cca 5 let a startér je z felicie. díky za rady

23.10.10, 08:57

Příspěvek 
skus zmerat nakolko ti klesne napatie pri startovani. Lebo moze byt ze starter je KO a bere vela prudu.
Inak ma napada uz len kontrola ukostrenia motora

23.10.10, 09:19

Příspěvek 
No řeknu ti to takhle... Jednou mi delší dobu stál (myslím Favouš :D ) asi skoro měsíc, ale neměl jsem čas nabíjet baterku... jen jsem jí změřil a měla 12,23 V... tak jsem zkusil a normálně nastartoval a to jsem musel protáčet asi na 3x po dobu 5 sekund než chytnul. Baterka stará 5 let originál Peugeot (i to stane že ve Fáčku je baterka od Pažouta :D ) a startér defacto skoro nový Magneton 1 kW.

23.10.10, 09:23

Příspěvek 
startér byl před měsícem na kontrole(vyměnen spouštěč, uhlíky se zdály ok,ani nebyly moc špinavý)
3 krát protáčet nemůžu, točím poprvý jede pomalu, točím po druhý a jede ještě mnohem pomaleji...když napoprvé nechytne, tak už se prostě skoro neroztočí!

23.10.10, 12:22
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 429 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Další