| Autor |
Zpráva |
|
paži
|
no aspon ti nebude nic bránit přijet na sraz 
|
| 1.2.10, 20:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
paži píše: no aspon ti nebude nic bránit přijet na sraz 
jak rád bych jel na sraz před pár lety jsem provozoval kde co v prvním manželství jsem byl svobodný,
no moje druhá stará ta mi organztuje život, je perfektní, společenská, nenudím se, výkrmna, ale léto mi vyplní do poslení minuty
navíc je to moje první láska v 17ti letech mám ji rád miloš 
|
| 2.2.10, 20:33 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zatím mě to pořád drží,
namontoval jsem dnes malou boudu na střechu, střechu vykochal, na velkou boudu jsem dal střešní okno,
zítra se prokochám z nákladového prostoru do kabiny žádná prdel přepážka je dvojítá
postel bude těsně nad tlumičema a pod postelí úložné prostory pro krátkodobé přežití,
hnací síla je i že zaparkuji do tech garáže a budu jediný blbec pod sluncem co něco takového vymyslel
 miloš 
|
| 5.2.10, 21:08 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dundee píše: slovacek.milos píše: van plus  mám pikapa tak mi to napalo sedačky posuneš přepáku vyřežeš hrany dáš do ochrany na topenýřské trubky trocha fantazie a bydlíš  miloš
Nevim, jak moc jdou posunovat sedačky v pick-upu, ale to je asi nejmenší problém (přinejhorším výměna za sedačky z 5D).
Hrany bych udělal co nejmenší a nedával bych je do toho Mirelonu,
ten mirelon ty hrany velmi efektně zakryje a schová spojení části stropnice s nosníkem zbytek valím do roviny a opěrky sedašek pudou pod postrel  miloš
|
| 6.2.10, 11:32 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
slovacek.milos píše: budu jediný blbec pod sluncem co něco takového vymyslel  miloš 
tak se pochlub fotkama :-d
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 6.2.10, 11:35 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
21lucas píše: slovacek.milos píše: budu jediný blbec pod sluncem co něco takového vymyslel  miloš  tak se pochlub fotkama :-d
zatím to vypadá hrůzostrašně v boudě jsem měl dřevěnou podlahu a pod ní dvě lopaty bláta tak suším a šistím  miloš
|
| 6.2.10, 14:13 |
|
 |
|
Dundee
|
Tak jak pokračuješ, Miloši  Jsem zvědavej na nějaký obrázky 
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
| 21.2.10, 22:11 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dundee píše: Tak jak pokračuješ, Miloši  Jsem zvědavej na nějaký obrázky 
zatím nic k vidění, umíš ty obrázky sem umístnit ?PC už mám doma a umím fotky posílat jen na email,
interier pikapu je rozebraný, za jednu sobotu neděli jsem stihl, přední boudu, probourat osobní a níkladní prostor, střešní okno apředělat přední sedačky z fábie
za tuto sobotu a neděli jsem upravil horní část podběhů abych získal víc místa na postel, vypral celý interier, natřel a vyvařil podlahu a vypucoval zadní dveře,
sehnal jsem i borce co mi udělá ty vlněné tapety pod celém interiru tak tam už bude něco vidět hezkého na fotce  miloš
|
| 22.2.10, 11:17 |
|
 |
|
Dundee
|
Klidně mi je šoupni do mailu, já je sem šoupnu 
|
| 22.2.10, 16:20 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Dundee"]Klidně mi je šoupni do mailu, já je sem šoupnu  [/quote
tak jsem to nafotil
kartu nežerou dva notesy,
ten spátky ukořistěný PC nežere fotky, naštěsté dojede můj syn radek co vymyslel celý servr a dá to v soboru doromady  miloš
|
| 23.2.10, 20:09 |
|
 |
|
Dundee
|
|
| 26.2.10, 16:57 |
|
 |
|
Feliciemann
|
Nejlepší by na toto byla Laureta, ta byla o 60 cm delší.
Jinak nevypadá to špatně, ale co na to řeknou na STK?
|
| 3.8.10, 21:36 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Feliciemann píše: Nejlepší by na toto byla Laureta, ta byla o 60 cm delší. Jinak nevypadá to špatně, ale co na to řeknou na STK?
pro STK to vrchol blaha asi nebude
zatím pokračuji tak že jsem celou boudu utěsnil proti vodě,
celý interier jsem si nechal potáhnout takovou vatou co se lepí na stěny v mírně zelenkavé barvě, , chystám rozvod 220V měnič už mám 12 220 400W, fén na postel taky že hned vyfouknu i nafouknu, chybí mi ještě koberec do nákladního prostoru a závěs který oddělí náklad od kabiny, opravil jsem všechny koroze, dal chromové poklice, průvan plexi a na kapotě přestříkal střední deflektor na zeleno zdálo se mi tam moc černo, nastříkal jsem celý spodek a dutiny,
krásný karavan z toho nikdy nebude je to pořád dílenský vůz s další alternativou využití miloš
|
| 11.8.10, 06:47 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: felicia pickup caravan,
koupil jsem si mračítka předních světlometů na kapotě už nemám ty černé výdechy a ten deflektor na topení jsem stříkl na zeleno, a potřebuju poradit nechat mračítka černé nebo stříknout na zeleno  diky
|
| 4.10.12, 18:02 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: felicia pickup caravan,
mračítka zahodit, je to nahovno 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|