Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 12:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 104 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Stinovlas - Škoda Favorit 136L r.v. 1990 - TOTAL CRASH 
Autor Zpráva

Příspěvek 
dneska jsem mel ve skole jen pet hodin, tak jsem se pustil do patejch dveri (sam :) ). byla to docela makacka, ale jak tak ted koukam na fotky, prijel jsem na misto kde jsem to delal v cca 1225 a zbytek si odvodite podle timestampu.. cas pomerne slusnej na to, ze mi s tim nikdo nepomahal :) bohuzel i ty nabourany sedely lip na zamek, tyhle mam privazany spagatem, pac je hrozne videt jak jsou otevreny. a byla mi uz hrozna zima, tak jsem tam ani nedaval svetlo zpatecky a mlhovky a zamek uz vubec ne, ani nevim jak se meni, na to budu prichazet postupne a nejspis v teple. jinak je tam jedna fotka zadniho cela, at to vidite detailne, jak je to hezky poku*veny :lol:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

jedem se ohrat na intr :lol:
ObrázekObrázek

6.1.10, 17:34
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Hmm...tak to doporučuju opravdu uřezat to zadní čelo a koupit klidně čínu a navařit....bude to jednodušší než to rovnat a pár let to vydrží.

6.1.10, 18:34

Příspěvek 
ja to celo mam koupeny, myslim ze jsi to byl zrovna ty kdo mi ho doporucoval na aukru, akorat se nam do toho s kamosem fakt nechce v tomhle pocasi... ;) ani jeden na to nemame papiry, takze to chcem udelat ve skolni dilne, ale dohodnout se s nima je taky problem. U nej doma by to slo lip, ale ani jednomu se nam to tam nechce vezt, tady po meste to je ok, ale dal na to kaslem.

6.1.10, 18:37

Příspěvek 
Jo, byl jsem to já...tak to je potom v pořádku. :)

6.1.10, 18:39

Příspěvek 
mimochodem, co s dverma? sklo je v poradku a vyhrejvani funguje, jinak s tim asi uz nikdo nic neudela.. zamek a sterac (resp. system sterace) si z toho beru. ten plast pod SPZ je zohybanej, ale nesundaval jsem ho, mozna to neni tak hrozny (mel jsem jinej kterej je na novejch dverich). Ma o neco nekdo zajem?

edit: po konzultaci jsem zjistil, ze navareni asi nebude tak jednoduchy, pac je to tenkej plech a kamos se boji ze by to znicil. jsou nejaky specialni elektrody? nebo jak se to dela? chce to nasroubovat a to se mi moc nelibi.

7.1.10, 01:07

Příspěvek 
Řešením je svařování v ochranné atmosféře CO. :wink:

Na skle funguje výhřev dobře? Všechny pruhy? Achjo, proč jsi z takové dálky. :(

7.1.10, 01:43

Příspěvek 
na elektrodu zapomeň, to bude lepit jak vlaštovka hnizdo a bude furt durch
musíš to vařit CO nebo postaru plynem (to má ale svoje úskalí)....sbodovat to dohromady a pak udělat třeba po 2cm kousek, spáry zapatlat karosářským tmelem...
na šrouby taky zapomeň, to si snad z tebe kámoš střílí :D
Kdysi jsme taky něco vařili na autě elektrodou, ale to byla slabá stejnosměrná svářečka udělaná z generátoru z vrtulníku a teňoulinká elektroda...

7.1.10, 01:47

Příspěvek 
gokralik píše:
Na skle funguje výhřev dobře? Všechny pruhy? Achjo, proč jsi z takové dálky. :(

nevim jestli to funguje vsechno, ale kdyz bylo namrzly a pustil jsem vyhrev, tak to vsechno roztalo a nemam pocit ze by neco trvalo dyl a neco min. ale krk za to nedam. nechce se mi ho venovat, pac ted po nakupu dilu jsem trochu na mizine, ale pod cenou ho klidne prodam. nechci na tom vydelat, ale prijde mi skoda ho vyhazovat.

kdyz rikate COckem, zkusim sehnat nekoho s COckem.

jak vyndat zamek z tech patych dveri? jeste jsem to moc nezkoumal, jde mi spis o to jestli tam neni nejaka zrada nebo tak.. za chvili pro ne pujdu do auta a prinesu si je sem a zacnu je rozebirat...

btw, dneska jsem tam nacpal vnitrni svetla patejch dveri a kladivem pomohl starymu zadnimu celu aby to slo zavrit :oops:

edit: tak zamek uz mam venku vcetne vlozky, tak fajne :)

7.1.10, 18:24

Příspěvek 
ted v tejdnu jsem sel asi ve dve v noci z hospody, na intr uz me pustit nechteli, tak jsem si rekl ze pujdu spat do auta... nemel jsem klice (byly na intru), tak jsem si otevrel stale nezamykatelnej kufr, vlezl tam. byla zima, tak jsem si rekl ze si zatopim :D nenapadlo me sundat plast pod volantem, ale svycarakem jsem odsrouboval panely tlacitek, ramec pristrojovky, pristrojovku a zakresal jsem si abych si zatopil :D rano jsem se probudil az pozde, nestihl jsem to dat do kupy, tak jsem jel jen s pripojenejma tlacitkama na svetla :D dal jsem to dohromady az o obedovy prestavce...

Obrázek

jinak ted v tejdnu se chystam to uz udelat zamykaci :)

a cestou domu mi praskla prvni pojistka, vyhazuje to svetlo brzdy :/ buh vi v cem to je

edit: reup fotek.

Naposledy upravil Stinovlas dne 16.3.10, 11:37, celkově upraveno 2

15.1.10, 22:59
Ignorant pravidel

Příspěvek 
ty ses silenec a jak ti to dobijelo a blikalo?

15.1.10, 23:05

Příspěvek 
nevim jak moc to dobijelo, jel jsem kousek. neblikalo to, pac jsem nemel zapojenej stredovej panel s tema dvema ofukama kde je prerusovac.ale jak rikam, jel jsem jen kousek, byl jsem ve meste, ale pesky bych to nestihl

silenec? proc? :) na co budiky, kdyz jedu takhle kratkou trasu.

edit: pro klice jsem si dosel na intr pred kterym jsem stal, tak se mi nezamknul volant, ale stejne jsem mel furt vytahany kable ze spinacky, tak jsem kresal. ke skole to mam pesky 15 minut (jsem na jinym intru nez od skoly, tam je to vezeni), autem 2 minuty.. mel jsem 8 na to se tam dostat :)

edit2: btw, netusite nekdo o nejakem znamem problemu mezi svorkou vzadu na vnejsim spojenem svetle a brzdou? nekde tam je kratak, kdyz to odpojim tak svetlo samotne je OK... proste pojistka vyleti jen seslapnu pedal brzdy...

jinak auto ted vypada takhle:
Obrázek

stary dvere jsem ocesal na intru, v pozadi je videt zadni celo a za skrini je naraznik :lol: za dvere jsem dostal 25 penez, jsem bohac :D
Obrázek

edit: reup fotek.

Naposledy upravil Stinovlas dne 16.3.10, 11:39, celkově upraveno 2

15.1.10, 23:06

Příspěvek 
na aute se dlouho nic nebylo, pac jsem byl dycky rad ze mi nestihly primrznout ruce k volantu, ale ted jsem zacal resit par veci, ktery mi ponekud vadej.

1) autozapalovac - do dratu jde 12V, ale ten co tam byl nejede (nejde proud az do nej). Tak jsem koupil novej. Hadejte co? Nejde proud az do nej.
2) el. stahovani okynek - je namontovany, prej fungovalo, ale nefunguje. ma nekdo obvody, ktery se do toho instalovaly? Nema tam nahodou nekde bejt relatko? Pripadne jaky? Mam dojem ze jsem pod pristrojovkou videl zasuvku na relatko, ale pac vsechno fungovalo a byla klada, tak jsem tomu nevenoval pozornost...
3) nemate nekdo navic motorek ostrikovace predniho skla? :D

No a problem tykajici se 1. pojistky mam uz davno vyreseny, ale jak, to se me neptejte, to uz si nepamatuju :oops:

8.3.10, 14:36

Příspěvek 
1) tak asi kostra, ne ?

8.3.10, 21:03
Profil ICQ

Příspěvek 
kdyz ty dva kabely vemu, 12V namerim, pak to zapojim a uz nenamerim...

8.3.10, 23:52

Příspěvek 
tak jo, k zapalovaci uz mam vic info... hral jsem si s multimetrem a zjistil jsem, ze na kabelech je 12V, ukostreny to je (pipakem overeny), celou dobu je tam 12V i vevnitr kdyz to zase cely slozim zpatky... ale jakmile tam neco zapojim, spotrebic nefunguje a na kabelech je 0.0V. Any ideas?

a mam jeste jeden dotaz, jak dostat bordel co je mezi destickou a kotoucem? dela to bengal a nici mi to kotouc :( asi jsem nekde nabral pisek.

16.3.10, 10:17
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 104 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další