|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Jo taky asi díky tomu mám na svůj věk v prdeli záda, nenatáhnu pořádně nohy, usnu kdekoliv kdikoliv, stačí abych si jen lehnul a na pokutách jsem celkem za tu dobu co jsem jezdil přišel o cca 50 000 když to sečtu. Většinou za rychlost a zákazy vjezdu pro náklaďáky no a v první řadě za ty kolečka 
|
| 8.3.07, 18:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Kristensen píše: Jo taky asi díky tomu mám na svůj věk v prdeli záda, nenatáhnu pořádně nohy, usnu kdekoliv kdikoliv, stačí abych si jen lehnul a na pokutách jsem celkem za tu dobu co jsem jezdil přišel o cca 50 000 když to sečtu. Většinou za rychlost a zákazy vjezdu pro náklaďáky no a v první řadě za ty kolečka 
No asi pěkná řehole ti řeknu  .Musí to bejt strašný,sedět v budce za kruhem od rána do večera a jíst po bistrech a motelech a někdy i to ne..Ale zase ses podíval hodně za hranice,jakej je tam mumraj,né??  Ale to zdraví je max.tak že hlavně to zdraví ať je v poho.Vše ostatní,je totiž naprd,když není základ...ZDRAVÍ.A to je ve všem,i v autech i ve vaření a v soužití...Bez základu to nejde a nejede:wink: Každá věc má svůj základ....JJ. 
|
| 8.3.07, 21:37 |
|
 |
|
Kristensen
|
Jo není o co stát, obvzlášť když jezdí (jezdil) člověk sám. Ono když pak člověk spočítá veškerej čas kterej v tom autě prosedí a prospí a vydělí to měsíčním platem tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.
|
| 8.3.07, 21:42 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Kristensen píše: Jo není o co stát, obvzlášť když jezdí (jezdil) člověk sám. Ono když pak člověk spočítá veškerej čas kterej v tom autě prosedí a prospí a vydělí to měsíčním platem tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.
Jj... 
|
| 8.3.07, 21:44 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.
nikdo tě nenutil jezdit klidně si moh jít do tý fabriky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 8.3.07, 21:48 |
|
 |
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: Kristensen píše: tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu. nikdo tě nenutil jezdit klidně si moh jít do tý fabriky
Však už tam taky jsem, ale na druhou stranu dobrá zkušenost a hlavně spousta zkušeností z cest
|
| 8.3.07, 21:53 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Sadra17 píše: Kristensen píše: tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu. nikdo tě nenutil jezdit klidně si moh jít do tý fabriky Však už tam taky jsem, ale na druhou stranu dobrá zkušenost a hlavně spousta zkušeností z cest
no jezdí se normálně za den max 560 km 8 hodin denně, průměrná rychlost když to jde 80 km za hodinu a největší piloti co jsem znal měli přes 130000 km za rok, ti jen tak kamarádsky řeknu co děláš je cesta na vozík a do hrobu miloš
|
| 8.3.07, 22:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |