| Autor |
Zpráva |
|
mojito
|
 antena
Ahoj vsem
chci se zeptat,jak poznam antenu s dobrym prijmem signalu pred jeste instalovanim? Jde o to,ze pri vymene oleje,atd mi automechanik menil antenu za novou,ale ta oproti te puvodni nechyta tak dobre-tzn.caste chrceni i pri naladeni stanic kde byl signal predtim ok...

_________________ mojito (Felda 1,3 MPI 50 kw/68 koni)
|
| 18.2.10, 19:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
A jakým způsobem ju měnil, colou aj s kablem, nebo ten nechal a prdl tam novou anténu? A typ antény, co dával?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 18.2.10, 19:19 |
|
 |
|
mojito
|
Drak píše: A jakým způsobem ju měnil, colou aj s kablem, nebo ten nechal a prdl tam novou anténu? A typ antény, co dával?
asi s dratem ne,dle mne tam prdnul tu antenu a bylo to.Typ anteny-ja se v tom nevyznam,ale je cerna s pogumovanim(pod tim pogumovanim se vine dokola obtoceny drat),nebo nevim jak bych to nazval. Asi neco takovyho co vyrabi "Filson" ale tu znacku jsem jen tipnul 
|
| 18.2.10, 19:32 |
|
 |
|
Drak
|
Tak tam hledej zakopanýho psa. Felda má anténu s vestavěným předzesilovačem signálu, kterej je napájenej přes středovej drát kablu, kde si to potom filtr přebere, co je signál a co napájení. Když to pak použije na jinej typ antény, tak se to vzájemně ruší.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 18.2.10, 19:36 |
|
 |
|
mojito
|
Drak píše: Tak tam hledej zakopanýho psa. Felda má anténu s vestavěným předzesilovačem signálu, kterej je napájenej přes středovej drát kablu, kde si to potom filtr přebere, co je signál a co napájení. Když to pak použije na jinej typ antény, tak se to vzájemně ruší.
Prelozit prosim  a co s tim teda ?
|
| 18.2.10, 19:40 |
|
 |
|
Drak
|
Prostě když měníš anténu, tak i s kabelem, co k tomu koupíš a dobře očistit kostru pro anténu.
|
| 18.2.10, 19:50 |
|
 |
|
mojito
|
Drak píše: Prostě když měníš anténu, tak i s kabelem, co k tomu koupíš a dobře očistit kostru pro anténu.
Takze kdyz mu budu rikat,ze to nova antena spatne chyta signal,tak se ho mam zeptat,jestli tam daval i kabel ktery(jestli )byl u toho? (Sorac,tohle je pro mne spanelska vesnice) 
|
| 18.2.10, 19:55 |
|
 |
|
Drak
|
Jo. A jestli je to anténa se zesilovačem, musí být u rádia zapojeno napájení, pokud to měnil i s kabelem.
|
| 18.2.10, 20:05 |
|
 |
|
mojito
|
Drak píše: Jo. A jestli je to anténa se zesilovačem, musí být u rádia zapojeno napájení, pokud to měnil i s kabelem.
Takze kdyby antena byla bez zesilovace,tak to bude chrcet at delam co delam..Kde se zapojuje to napajeni zesilovace jak jsi psal?
|
| 18.2.10, 20:10 |
|
 |
|
Drak
|
Jo. Obyčejná anténa nemá filtr, co oddělí napájení od signálu a pere se tam pátý přes devátý. Ale může to být taky jenom nekvalitní anténou, čert ví, to by chtělo vidět.
|
| 18.2.10, 20:13 |
|
 |
|
mojito
|
Drak píše: Jo. Obyčejná anténa nemá filtr, co oddělí napájení od signálu a pere se tam pátý přes devátý. Ale může to být taky jenom nekvalitní anténou, čert ví, to by chtělo vidět.
Proste mu reknu,at s tim proste neco udela -aby mi to chytalo signal minimalne jako predtim,ted to fakt stoji za prd.
Diky Ti moc za rady 
|
| 18.2.10, 20:19 |
|
 |
|
Picasso.X
|
Dobrý den,
potřboval bych menší radu ohledně vozu Fabia Clasic 1,4. Chtěl bych si instalovat do tohoto vozu radio, ale je problém v tom, že tento vůz nemá antenu a nevím, jestli tam jsou vůbec repro bedny.Koupil jsem si již kastlík s lištami a radio JVC a antenu.Prosím poradte děkuji. 
|
| 1.3.10, 16:12 |
|
 |
|
Drak
|
Podívej se do prostoru nad ovládáním topení, jestli to má přípravu, jinak budeš muset natahat káble nový. Nic moc práce, co se týče antény. Sundat celou stropnicu, provrtat, natahnout a zadělat.
|
| 1.3.10, 19:53 |
|
 |
|
Karátek
Registrován: 21.7.07, 21:00 Příspěvky: 1674 Bydliště: Olomoucký kraj - Mírov
|
Nebo nalepovací anténu na sklo, nebo se může použít vyhřívání zadního skla jako anténa, nějaká věcička se k tomu dokoupí a šlape to. 
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
| 1.3.10, 20:00 |
|
 |
|
Klukin1988
|
predsezilovac anteny a melo by to byt v rychtiku,kamaradovi sem to zapojoval,je to hned za radiem,lepsi radia maji na to vyvod,je to jeden kablik,pak je tam redukce k antene,zadna veda,elektrice nerozumim,ale zvladl sem to,myslim ze ty tkay,stalo to kolem 2 stovek
|
| 12.3.10, 11:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |