| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 felicia pickup caravan,
přemýšlím o tom že bych ve své pracovní fedě prořezal přepážku a předělal jí na karavan
nečetli jste něco podobného, nějaký link, rádi jezdáme na senec a spal by tam můj syn dík miloš
|
| 27.1.10, 22:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
nebylo by lepší na tento účel vzít vanplus? Každopádně slyším prvně.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 27.1.10, 22:57 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo mi prosím pomožte at nejsem jediný vůl co to vymyslel 
|
| 27.1.10, 22:57 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: nebylo by lepší na tento účel vzít vanplus? Každopádně slyším prvně.
van plus  mám pikapa tak mi to napalo sedačky posuneš přepáku vyřežeš hrany dáš do ochrany na topenýřské trubky trocha fantazie a bydlíš  miloš
|
| 27.1.10, 23:00 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 27.1.10, 23:02 |
|
 |
|
Dundee
|
slovacek.milos píše: van plus  mám pikapa tak mi to napalo sedačky posuneš přepáku vyřežeš hrany dáš do ochrany na topenýřské trubky trocha fantazie a bydlíš  miloš
Nevim, jak moc jdou posunovat sedačky v pick-upu, ale to je asi nejmenší problém (přinejhorším výměna za sedačky z 5D).
Hrany bych udělal co nejmenší a nedával bych je do toho Mirelonu, ale natáhl bych přes ně takovou tu kulatou gumu rozříznutou ze strany (nebo těsnění dveří u auta). Nebo bych to odbrousil do roviny s kastlí a trochu přetmelil. Na karavan je ale stejně nejlepší 1203 
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
| 27.1.10, 23:27 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dundee píše: slovacek.milos píše: van plus  mám pikapa tak mi to napalo sedačky posuneš přepáku vyřežeš hrany dáš do ochrany na topenýřské trubky trocha fantazie a bydlíš  miloš
Nevim, jak moc jdou posunovat sedačky v pick-upu, ale to je asi nejmenší problém (přinejhorším výměna za sedačky z 5D).
Hrany bych udělal co nejmenší a nedával bych je do toho Mirelonu, ale natáhl bych přes ně takovou tu kulatou gumu rozříznutou ze strany (nebo těsnění dveří u auta). Nebo bych to odbrousil do roviny s kastlí a trochu přetmelil. Na karavan je ale stejně nejlepší 1203  [/quot
troska nepřipadá v úvahu, nemám co vozit, tak by mně zavazela, s pikapem jezdím skoro denně,
chystám sedačky z fábky a měl bych i víc místa tak jsem nadoraz,
samoška sřezat do roviny to byl jen nápad, dedačky jdou narvat na doraz dopředu,
pikap se stane podle mě útulným , bude mít další využití jen hledám jak nejlépe na to
 miloš
|
| 28.1.10, 07:37 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 28.1.10, 23:03 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dík do jara budu sbírat informace a pak se to toho dám,
fuška bude sehnat tu malou boudičku nad střechu
já ji už měl pikapa totálku, nakonec jsme to ale potáhli, dali blatník svštlomet upevnili do montážní pěny a pikap jezdí dál miloš
|
| 29.1.10, 08:13 |
|
 |
|
Drak
|
V zimě to nevytopíš, to aby sis koupil bufika, nebo kroužil půl hodiny okolo baráku, než se to trochu prohřeje. Stačí, když ti nějakej vůl vytlačí sklo, jaká je tam kosa, natož celou přepážku.
Na to by se spíš hodil transportér, motoricky si polepšíš, spotřeba zůstává a je to stejnej pracant jak felda.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 29.1.10, 08:32 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: V zimě to nevytopíš, to aby sis koupil bufika, nebo kroužil půl hodiny okolo baráku, než se to trochu prohřeje. Stačí, když ti nějakej vůl vytlačí sklo, jaká je tam kosa, natož celou přepážku. Na to by se spíš hodil transportér, motoricky si polepšíš, spotřeba zůstává a je to stejnej pracant jak felda.
draku co se týče topení tak tam nemám sklo, abych tam dostal dlouhé věci,
že by tam byla kosa mi ani nepřipadne, to se dá řešit závěsem,
alternativa karavanu jen na vyspání nafukovací postel nic víc, co se týče kempování tak si naše děti koupili veškeré vybavení, husky stan, nafukovací matrace, altán, bryl, kuchyn,
v tomto směru bych ten karavan neřešil , slovo karavan je hodně nadhozené spíš pojízdná postel  miloš
|
| 29.1.10, 08:57 |
|
 |
|
Drak
|
Tak jestli mají mladí tolik vercajku, tak jim ho pokaždé nahaž do dvojky a můžou vesele stavět, aspoň se jim nezkrátí žíly. 
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 29.1.10, 19:24 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Hele takovy OT trochu... To jako, ze chces aby tam spal za jizdy nebo pak na miste?
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 29.1.10, 23:09 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Majlanky píše: Hele takovy OT trochu... To jako, ze chces aby tam spal za jizdy nebo pak na miste?
na míště
|
| 30.1.10, 10:32 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v šílenémnápadu pokračuji podařilo se mi sehnat tu přední stříšku na vrakecu za litr vcelku náhodně držela tam jako prase
 miloš
|
| 1.2.10, 19:21 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|