| Autor |
Zpráva |
|
VLASTENEC
|
Carlos,gokralik:CHlapy nebojte!!:-) Jenom ty zrcátka
Tak tady slíbené foto:-) Tak konečně jsem udělal ty brzdy  No a zčal jsem dělat ty zrcátka   Ale to stříkání mi vůbec nejde  . No a tady děs a bíta vůbec se mi to nelíbí...  Eště že budu příští rok dělat lak...A slíbené foto řízení 
No a řikám dám si tam konečně ten stabík a njednou BÁÁÁC NEMÁM NÁPRAVNICI pro stabilizátor:(:(..Takže v týdnu musim sehnat nápravnici.Tak jsem naštvanej no:(
|
| 21.11.09, 23:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 ...to sou ty tunéři
jinak ten blatník jsi přece dával novej ne? proč není v laku? 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 22.11.09, 13:14 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
Ne nakonec jsem tam nedával.Mám je doma eště bez laku.Lak budu dělat příští rok  No jo TUNEŘÍÍ  tAk nakonec ty zrcátka ujdou ale ten blatník nic moc no....Tak tady tak napůl umytej motor   v úterý se na to eště vrhnu pořádně!!!:-)No a tady ty zrcátka 
No tak to nevypadá tak hrozně no..
A jak mluvim o úterku tak v úterý mi příjde černá folie na střechu!! 
|
| 22.11.09, 14:42 |
|
 |
|
Ondras83
|
zrcátka jsi stříkal nějakym základem na plasty?...a folie na střechu? já sem přemejšlel o šachovnici, protože střechu mám hroznou...ty budeš mit takovou tu od brufexu nebo jak se to menuje, jak se tim mění barva auta?
|
| 22.11.09, 15:35 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
Ondra:No hele koupil jsem takovej základ na jakej koliv plast dvakrát jsem to tim vzal a nechal jsem si namíchat barvu přesně jakou mám na autě do spreje a taky jsem tam dal dvě vrstvy!...Ale doporučuju ted co vim tak dělat to pořádně v teple a nejlepší je když to stříkáš v garáži nebo kde máš větší prostor..jsem se s tim crcal jako blázen:-D
A prosim tě tu folii jsem sehnal u nás v počo nák metr čtvereční stojí 200kč a je to černá barva...Protože mám takvou vizi na příští rok tak tu střechu chci mít černou no  taky jí mám hroznou no 
|
| 22.11.09, 15:43 |
|
 |
|
Ondras83
|
taky sem chtěl černou, ale to už bych byl 3 tí na techwebu  ...já se na to asi stejně vykašlu, protože není čas, ale něco bych s tim udělat chtěl no....z jara pude felda asi na odstávku a něco se bude dělat 
|
| 22.11.09, 15:49 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
No tak to jo..Doufám že ty 3 co tu jsou tak se nebudou na mě zlobit  ..No já taky chci z jara to hodit do laku a koupit kola a HP...A tim s fedlou skončim 
|
| 22.11.09, 15:54 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
|
| 22.11.09, 17:48 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
taaak už mám doma FOLII  .Tak jsem zítra na to zvědavej jak si s tim pohraju:-D:-D
|
| 23.11.09, 17:18 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
No nic tak akce FOLIE se nevydařila...Bohužel jsem to začal dělat a nedodělal  néé potřebuju k tomu eště jednoho abych to pořádně napnul a aby to bylo pořádně!
Další věc tak jak jsem stříkal ty zrcátka taak se mi to nepovedlo a budu to dávat lakýrovy aby mi to předělal...
A jinka jsem sundal stropnici a vypulíruju jí a rozhodnul jsem se že dám i dozádu stropní lampičku.Jo a jak jsem kupoval tu diodu do toho stropního světla tak to svítí úplně libově!!! 
|
| 24.11.09, 14:15 |
|
 |
|
Ondras83
|
VLASTENEC píše: No nic tak akce FOLIE se nevydařila...Bohužel jsem to začal dělat a nedodělal  néé potřebuju k tomu eště jednoho abych to pořádně napnul a aby to bylo pořádně! Další věc tak jak jsem stříkal ty zrcátka taak se mi to nepovedlo a budu to dávat lakýrovy aby mi to předělal... A jinka jsem sundal stropnici a vypulíruju jí a rozhodnul jsem se že dám i dozádu stropní lampičku.Jo a jak jsem kupoval tu diodu do toho stropního světla tak to svítí úplně libově!!! 
do stropního světla jsi dával diodu do parkovaček?...
nezlomils tu stropnici?...já sem jí taky chtěl sundat, ale nakonec sem se na to vykašlal a asi to umeju na autě 
|
| 24.11.09, 14:32 |
|
 |
|
VLASTENEC
|
Nééé to neni do parkovaček ti tady pošlu ten odkaz http://www.obautodily.cz/ledka_12v_5w_1 ... da-1003035
Tak todle tam mám..A svítí to jako pes!!:-)
No hele se stropnicí nebyl vůbec problém musíš fakt pomalu 
|
| 24.11.09, 14:56 |
|
 |
|
paži
|
ty jsem dostal k autu, resp. tam byli..ale jsou modrý  stejně nevím kam je tenm člověk chtěl dávat
|
| 24.11.09, 15:25 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
VLASTENEC píše: No nic tak akce FOLIE se nevydařila...Bohužel jsem to začal dělat a nedodělal  néé potřebuju k tomu eště jednoho abych to pořádně napnul a aby to bylo pořádně! Další věc tak jak jsem stříkal ty zrcátka taak se mi to nepovedlo a budu to dávat lakýrovy aby mi to předělal... A jinka jsem sundal stropnici a vypulíruju jí a rozhodnul jsem se že dám i dozádu stropní lampičku.Jo a jak jsem kupoval tu diodu do toho stropního světla tak to svítí úplně libově!!! 
folie se lepí pod vodou 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.11.09, 15:49 |
|
 |
|
paži
|
Sadra17 píše: VLASTENEC píše: No nic tak akce FOLIE se nevydařila...Bohužel jsem to začal dělat a nedodělal  néé potřebuju k tomu eště jednoho abych to pořádně napnul a aby to bylo pořádně! Další věc tak jak jsem stříkal ty zrcátka taak se mi to nepovedlo a budu to dávat lakýrovy aby mi to předělal... A jinka jsem sundal stropnici a vypulíruju jí a rozhodnul jsem se že dám i dozádu stropní lampičku.Jo a jak jsem kupoval tu diodu do toho stropního světla tak to svítí úplně libově!!!  folie se lepí pod vodou 
ty ses pod vodou musel narodit tyvole
|
| 24.11.09, 17:35 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|