| Autor |
Zpráva |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
 Sem přesně čekal.
Ne, ještě sem se bitmapa ptal jestli to mám promáznout tak souhlasil. Tím mě potěšil a můj názor proč sem již psal.
Tobě vadí že zmizel tvé příspěvky ? Vždyt si napsal že nesouhlasíš...to si napiš klidně znova a pak jsme řešili pouze moderování a virt. To sem nepatří.
Aporopo nejsem hlavoun...funkci na to nemám. Ale schytávám to, páč se tady jedinej ozývám jak tak koukám. Zřejmě přestanu. 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
Naposledy upravil Martin 007 dne 8.11.09, 13:52, celkově upraveno 1
|
| 7.11.09, 21:40 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
bohužel je to tak že se najde jeden kdo má s věcí problém a hlučně to řeší, pak je tu další 50 lidí který souhlasí ale nenapíši
ono víte není o tom že si pár lidí vzalo něco do hlavy a začíná to tady překopávat, já bych si položil otázku proč to chou admin a mode udělat?
pro sebe? asi ne, ale pro uživatele, že?
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 7.11.09, 22:25 |
|
 |
|
Faann
Záškodník z Virtu
|
Já zase čekal to smazání, po tom co tu už bylo podobné téma celé smazáno.
Si představ, že mě to smazání příspěvků vadí. Se za své příspěvky nestydím. Btw. Pokud vím, tak v pravidlech nic o svévolném mazání příspěvků není a jelikož jsem nebyl upozorněm, že moje příspěvky porušují pravidla, tak bych to chápal jako porušení pravidel ze strany moderátora.
_________________ Nemám rád phpBB, linux, FF, showcar, Facebook, TW, dlouhé pravidla a moderátory co mají fci jenom pro povzbuzení ega.
|
| 7.11.09, 22:35 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Tak si přečti bod g) - moderátoři a admini se shodli.
A jelikož to píšu zase já, tak to schytám zase já tak do toho. 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 7.11.09, 23:40 |
|
 |
|
Faann
Záškodník z Virtu
|
"Každý člen je povinen chovat se dle pravidel slušného chování. Je zakázáno slovně urážet či slovně napadat jiného člena ve veřejných sekcích. Tyto problémy si budou členové řešit formou soukromých zpráv (SZ,PM).
Nevhodným chováním se myslí spamování (kromě sekce Mimo Mísu), hrubé urážení, ale i porušení jiných pravidel fóra. Tyto nesmyslné nebo urážlivé příspěvky budou bez upozornění mazány. Stejně tak jakýkoli pokus o flame bude bez varování odstraněn. Chovej se slušně, neurážej."
Tohle jo?
_________________ Nemám rád phpBB, linux, FF, showcar, Facebook, TW, dlouhé pravidla a moderátory co mají fci jenom pro povzbuzení ega.
|
| 8.11.09, 00:01 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
|
Ano.
|
| 8.11.09, 00:06 |
|
 |
|
Faann
Záškodník z Virtu
|
A můžu se zeptat kterou částí přesně jsem se provinil?
|
| 8.11.09, 00:10 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Já se vám tady do toho trochu v mísím a řeknu jen toto:
Kdyby se všichni chovali v mezích slušného chování a jakž takž inteligentní diskuze, nebylo by vůbec třeba žádná pravidla vytvářet. Ale co se tady děje poslední dobou je opravdu nad tento rámec.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 8.11.09, 00:44 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Faan:
Citace: Stejně tak jakýkoli pokus o flame bude bez varování odstraněn.
Čili bylo smazáno.
Samozřejmě, k tomu jsou potřeba minimálně dvě osoby, sám se sebou ses hádat nemohl, to dá rozum, neber to tak, že ses provinil (v této souvislosti velmi divný temín).
|
| 8.11.09, 00:45 |
|
 |
|
Faann
Záškodník z Virtu
|
To že jsem napsal svůj názor je hádka, jo?
|
| 8.11.09, 00:50 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Kazda hadka se sklada z nazoru, ne ?
Podle meho soukromeho nazoru uz se zaciname zase hadat.
|
| 8.11.09, 00:53 |
|
 |
|
Faann
Záškodník z Virtu
|
Aha, takže když se zeptám na něco co se někomu nehodí, tak už je to hádka?
|
| 8.11.09, 01:00 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Faan: Ne, tak to není. Ovšem když mezi řádky čtu nesouhlas a snahu přesvědčit ostatní o své pravdě, pak to považuji za hádku. Nemusíš se mnou souhlasit. V minulém, dnes již neexistujícím kole této diskuze/hádky, jsem četl totéž co dnes, byť to nebylo napsáno přímo a už si nepamatuji, co jsi psal ty a co bitmap. Ovšem čtu tady neustále totéž : Děláte to blbě a já to vím líp. Jestli mám pravdu nebo ne, musíš vědět ty. Pokud ji mám, tak prosím poraď.
|
| 8.11.09, 02:06 |
|
 |
|
Faann
Záškodník z Virtu
|
V prvním kole jsem pouze napsal, že pravidla jsou dlouhé a navrhnul jsem zrušení bodu a), protože podle mě je to každému jasné a není to potřeba mít v pravidlech a dále to, že pravidla jsou bez dobře fungující moci výkonné bezpředmětné.
Tím jsem napsal co jsem chtěl (když už tu byl vytvořen prostor pro diskuzi na téma pravidla) a více jsem neměl v plánu se k tomu vyjadřovat. Když nechcete aby někdo napsal negativní komentáře, tak rovnou nezakládejte pro to prostor a nemusíte pak následně negativní komentáře mazat.
|
| 8.11.09, 02:58 |
|
 |
|
sharpers
|
na jednu stranu tady píšete něco o hádkách, na druhou stranu se tady hádáte, a to je prej porušování pravidel a ještě v diskuzi kde se řeší pravidla...
"Každý člen je povinen chovat se dle pravidel slušného chování. Je zakázáno slovně urážet či slovně napadat jiného člena ve veřejných sekcích. Tyto problémy si budou členové řešit formou soukromých zpráv (SZ,PM) "
takže si klikněte na ikonku SZ a řešte si to tam 
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 8.11.09, 09:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|