odhlučnění - montážní pěna
| Autor |
Zpráva |
|
LUCAS
Registrován: 5.11.08, 18:03 Příspěvky: 522 Bydliště: Šanov (Znojmo)
|
 odhlučnění - montážní pěna
tak vzhledem k tomu ze me potkala nemila vec a to jest mensi dira v prahu tak jsem si koupil montážní pěnu a musim to vyplnit pěnou. dále jsem v prospektu z roku 1985 o vozech škodu, konkretne u škody 130 četl ze došlo u tohoto modelu k lepšímu utěsnění přepážky v zadním blatníku ktera oddeluje motorovy prostor od predni casti blatniku kvuli odhlučnění. pri demontazi motoru jsem videl ze to moc tesne nemam a je tam proste jeste díra trochu takze to utesnim take tou pěnou. ale moje otazka zní:
CO JEŠTĚ VYPLNIT NEBO UTĚSNIT MONTÁŽNÍ PĚNOU ABYCH ZAMEZIL HLUKU V KABINĚ?
*docela se toho bojim protože muj bratr to zkoušel, vyplnil si cele blatniky, C sloupky, nosniky motoru, prostor pod zadnim oknem montážní pěnou a je pravdou to, že auto ma o hodne tišší než je to moje, ale pri urcitych rychlostech a otáčkách to v kabině někdy duní jakoby tam byl subwoofer a to fakt nechci. viděl jsem tuším že Martin007 má překryté díry v nosníku motoru nejakou odhlučnovací hmotou, ale jiné tipy už nemám, tak prosím poraďte 
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
| 11.10.09, 10:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
VeTeV
Senior TW team
Registrován: 18.6.09, 09:44 Příspěvky: 766 Bydliště: kde si ustelu, tam si lehnu...
|
vecne spory montazku ano ci ne .-)) jsem odpurcem tohoto reseni, nebot kor u zrezivelejch casti se to ma proste vyvarit radne osetrit a teprve pote mozna montaz...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
| 11.10.09, 11:09 |
|
 |
|
Šemik
|
Montazka pohlcuje vodu, vsechno zrezne driv nez by muselo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 11.10.09, 11:19 |
|
 |
|
LUCAS
|
VeTeV píše: vecne spory montazku ano ci ne .-)) jsem odpurcem tohoto reseni, nebot kor u zrezivelejch casti se to ma proste vyvarit radne osetrit a teprve pote mozna montaz...
nebudu vyvarovat kastli ktera pujde hned jak sezenu jinou lepsi do srotu. a jiny zpusob jak zadelat diru v prahu neznam.
|
| 11.10.09, 11:26 |
|
 |
|
LUCAS
|
Šemik píše: Montazka pohlcuje vodu, vsechno zrezne driv nez by muselo
jo o tom jsem take premyslel ale ono je to dost rezave na nekterych mistech i ted a vyvarovat se nebude, tahle kastle je bourana a jednou uz vyvarovana a neni to dobre udelany takze bude jina kastle ale kdyz uz jsem tu penu na zadelani diry v prahu koupil tak bych to nejak zkusil odhlucnit pokud to jde. rozhodne vlivem peny to auto nezrezne dřív nez bude jina kastle. takze tohle bych neresil. spýš bych potreboval poradit kam tu penu dát aby to k necemu bylo co se tyce odhlucneni interieru
|
| 11.10.09, 11:31 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Naprac handramy príručny batožinovy priestor.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 11.10.09, 11:46 |
|
 |
|
VeTeV
Senior TW team
Registrován: 18.6.09, 09:44 Příspěvky: 766 Bydliště: kde si ustelu, tam si lehnu...
|
tak kam dat - co jsme videl tak se davala doprahu, do zadnich nosniku u motoru a do nosniku pod sedakama...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
| 11.10.09, 12:16 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kdysi někdo radil příčku motoru vysypat pískem 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 11.10.09, 12:18 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Co blneš? Montážní pěnu nebrat! Pokud to chceš zadělat jen tak, raději tam nalep ipu a přetři... 
|
| 11.10.09, 12:26 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
LUCAS píše: Šemik píše: Montazka pohlcuje vodu, vsechno zrezne driv nez by muselo jo o tom jsem take premyslel ale ono je to dost rezave na nekterych mistech i ted a vyvarovat se nebude, tahle kastle je bourana a jednou uz vyvarovana a neni to dobre udelany takze bude jina kastle ale kdyz uz jsem tu penu na zadelani diry v prahu koupil tak bych to nejak zkusil odhlucnit pokud to jde. rozhodne vlivem peny to auto nezrezne dřív nez bude jina kastle. takze tohle bych neresil. spýš bych potreboval poradit kam tu penu dát aby to k necemu bylo co se tyce odhlucneni interieru
podle peněz nakup pěny navrtej dírky a naper to všude, taky posuzuji auta jak dlouho budou jezdit,
zrovna ti řeknu minulý rok přijel děda že opravit prahy na emku , poléčil jsem je pěnou a body udělal STKm za půl roku přišel že koupil novou fábku, emko neprodáš kvůli dani tak do šrotu, kdybych ty prahy dával nové, vyvařoval zbytek na půl roku  miloš
|
| 11.10.09, 12:28 |
|
 |
|
LUCAS
|
tak jsem jen vyplnil prah, utesnil pricky v zadnim blatniku a utesnil spary v domecku pro kočku aby ji v zime nebyla zima a uz je tam jen trocha tak se uz do niceho poustet uz nebudu, kupovat druhou penu nebudu uz. skoda do toh vrazet penize. plany do budoucna jsou takoveto:
-sehnat starší LPG a namontovat
-na jaře vlečka, 4P a to do nové kastle spolu s poladenym 136kou motorem
-podle toho jaky to bude mit lak tak novej lak
no a chvilu si s tim pojezdim nez koupim nejaky nový auto a pak to nechám pro mladou aby mela taky čím jezdit pokud ovšem do te doby ti naši SUPERpolitici nevymysli neco aby škodovky museli nadobro pryč ze silnice
|
| 11.10.09, 13:06 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Sadra17 píše: kdysi někdo radil příčku motoru vysypat pískem 
To ke konci delali uz v AZNP 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 11.10.09, 13:08 |
|
 |
|
LUCAS
|
Matthes píše: Sadra17 píše: kdysi někdo radil příčku motoru vysypat pískem  To ke konci delali uz v AZNP 
o tom jsem taky nekde neco myslim cetl ale nevim jakym zpusobem bych to provedl, vrtat do pricky se mi nechce a na krajich ji mam zavařenou
|
| 11.10.09, 13:12 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
LUCAS píše: na krajich ji mam zavařenou
Třeba máš tu plněnou. A pokud ne, sehnat otevřenou není problém.
|
| 11.10.09, 13:30 |
|
 |
|
LUCAS
|
fatal píše: LUCAS píše: na krajich ji mam zavařenou Třeba máš tu plněnou. A pokud ne, sehnat otevřenou není problém.
jo to je mozny, myslim ze se delali jen dve verze, otevrena a se zavazim zavarena
|
| 11.10.09, 14:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |