| Autor |
Zpráva |
|
Dawid130
|
21lucas píše: Vít píše: body jsou pro řidiče motorových vozidel, aneb na kolo řidičák není potřeba, nemůžou ti ho za přestupek na kole vzít (ale kdyby ti zahodili ventilky, tak bych se nedivil) s timhle si nejsem jistej pokud mas ridicsky prukaz tak si myslim ze kdyz te chytnou na kole muzou ti dokonce vzit i body jedine se zeptat nejakeho policisty jak to vlastne je 
Nemůžou.
|
| 4.10.09, 10:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
 Koně...
Cyklista je stejný účastník provozu jako každý jiný. Doporučuju mít vše na kole v pořádku a dle vyhlášky, to si pak člověk může dovolit i malou honičku s cajty.
K alkoholu za řídítky bych taky něco dodal, ale to by mě asi admin smazal i z povrchu zemského... 
|
| 4.10.09, 12:55 |
|
 |
|
paži
|
právě jsem slyšel o těch bodech že už se to stalo...tak nevím
|
| 4.10.09, 14:15 |
|
 |
|
Marousek
|
Kluci já nevím co tu řešíte. Já jezdím po olomouci dost často s nějakým tím pivkem v krvi (pro rejpali nejsem na mol, ale 2-3 pivka mám). Když jedu tedy takhle večer (bo ve dne snad nestaví) tak jakmile je vidím, slezu z kola a pěkně pěšo kolem nich projdu a hezky pozdravím. Nemůžou mi vůbec nic, protože mě nechytili při činu a oni to moc dobře vědí. To by mě museli mít mít na fotce což jednak nikdy nemají u sebe foťák a taky to dost dobře nejde na cca. 100m.
A teď do mě 
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
| 4.10.09, 19:27 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Mno, jestli můžou nebo nemůžou to vám nepovim,ale hlavně nedělejte tu blbost jak já, že se ožerete jak dobytci (což samo o sobě je v pohodě) a pak nasednete na kolo s klipsnama (to už v pohodě není)  Noha v gipsu prostě nasere
Jinak na vsetíně po cyklostesce svého času jezdili sběrači psích hoven (MP) na koni a normálně dávali dýchat....takže babo raď.
Ale normálně to taky neřešim, pivko si na kole taky dám...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 4.10.09, 20:34 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hlavně taky je docela nepoměr co muže způsobit ožrala na kole vs. ožrala v autě. Myslím že jezdit pod vlivem na kole není nic tak hrozného, protože co pokálíte, to odnesete, což se v autě mnohdy nestane a odnese to někdo kdo se náhodou nachomýtl.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 4.10.09, 20:51 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Carlos píše: Hlavně taky je docela nepoměr co muže způsobit ožrala na kole vs. ožrala v autě. Myslím že jezdit pod vlivem na kole není nic tak hrozného, protože co pokálíte, to odnesete, což se v autě mnohdy nestane a odnese to někdo kdo se náhodou nachomýtl.
eštěs nepotkal ožralu na kole co?...
já žiju zdravě, do hospody chodim zásadně pěšky
ale na kole si pívko taky dám
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 4.10.09, 21:12 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Ožralové by se neměli vyskytovat vůbec na pozemních komunikacích... Takový ožralec na chodníku taky dokáže hodit pěknou držku někomu přímo pod kola...
A kdo neumí chlastat, tak by neměl chlastat a hotovo. 
|
| 4.10.09, 21:19 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11981 Bydliště: Český Těšín
|
Pravda. Já chodím do hospody zásadně pěšky (i když to mám přes 3 km). Když jedu někam na kole, dávám si maximálně jedno pivo. A to ještě tak jednou ročně.  S tím, že by se na komunikacích vůbec neměli pohybovat ožralí lidi souhlasím. Ti mají ležet někde v pangejtu a dělat, že nedýchají.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 4.10.09, 21:35 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Policie vs. cyklisté
hans píše: Nemáte někdu tušení, jestli příslušníci toho našeho pomáhajícího a chránícího gestapa mají pravomoc zastavovat a případně pokutovat za přestupky cyklisty na cyklostezce? Na pozemní komunikaci je to samozřejmě jasný, ale když pojedu třeba v noci bez osvětlení, nebo pod vlivem alkoholu po cyklostezce, můžou mě vůbec zastavit? Já osobně mám totiž názor, že ne; ale teď jsem slyšel o případu, kdy pokutovali cyklistu za alkohol. Tak tomu fakt nějak nerozumím 
mě by to taky zajímalo, mě zastavili na polní cestě neměl jsem papíry projížděl jsem opravené auto tak jsem se na to ptal že se jedná o soukromou cestu všechny cesty kolem baráku mám prohlédnuty v katastru nemovitostí no mektali něco o účelové nebo jaké komunikaci dali mi dýchnout a poslali mě pryč, nechtěl jsem je nastrat aby mě neskásli tak sám nevím míloš
|
| 5.10.09, 07:21 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Mám pocit že když můžou na přechodu pokutovat chodce kterej nevidí přechod,vožralej cyklista má naprostýho smolíka...Jedině tedy pěšky s motovidlem v řepě,jinak pokuta.Na cyklostezce si nejsem jistý,ale nebezpečnej pro ostatní je a to třeba i na poli,kde půjde karkulka za babičkou...pohádka klidně skončí ještě dřív než,Karkulka dojde za babičkou převlečenou za vlka...na cyklostezce se totiž může střetnout se střízlivým cyklistou a cyklostezka je někdy i dost velká součást pozemní komunikace.Když se vožralej srazí s nevožralym a ten nevožralej náhodou spadne pod projíždějící automobil,není o čem dyskutovat...Motto:Pokud chceš jezdit na čemkoliv,nechlastej 
|
| 11.10.09, 13:15 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mi připadá že když přijdeš do hodspody tak tam musíš přespat abys vystřízlivěl  miloš
|
| 11.10.09, 21:39 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
slovacek.milos píše: mi připadá že když přijdeš do hodspody tak tam musíš přespat abys vystřízlivěl  miloš
Konečně slovo chlapa 
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 11.10.09, 21:46 |
|
 |
|
VeTeV
Senior TW team
Registrován: 18.6.09, 09:44 Příspěvky: 766 Bydliště: kde si ustelu, tam si lehnu...
|
slovacek.milos píše: mi připadá že když přijdeš do hodspody tak tam musíš přespat abys vystřízlivěl  miloš
propít se do střízlivosti  )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
| 11.10.09, 23:12 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 Re: Policie vs. cyklisté
slovacek.milos píše: hans píše: Nemáte někdu tušení, jestli příslušníci toho našeho pomáhajícího a chránícího gestapa mají pravomoc zastavovat a případně pokutovat za přestupky cyklisty na cyklostezce? Na pozemní komunikaci je to samozřejmě jasný, ale když pojedu třeba v noci bez osvětlení, nebo pod vlivem alkoholu po cyklostezce, můžou mě vůbec zastavit? Já osobně mám totiž názor, že ne; ale teď jsem slyšel o případu, kdy pokutovali cyklistu za alkohol. Tak tomu fakt nějak nerozumím  mě by to taky zajímalo, mě zastavili na polní cestě neměl jsem papíry projížděl jsem opravené auto tak jsem se na to ptal že se jedná o soukromou cestu všechny cesty kolem baráku mám prohlédnuty v katastru nemovitostí no mektali něco o účelové nebo jaké komunikaci dali mi dýchnout a poslali mě pryč, nechtěl jsem je nastrat aby mě neskásli tak sám nevím míloš
miloši, ještě když sem chodil na základku a jezdili sme na fichtlech bez papírů, tak sme měli nějakýho fízla ve škole, nějakou přednášku, tak sme se ho na to ptali a řikali, že jak tam není dopravní značka, tak se to nepovažuje za pozemní komunikaci, takže tam můžeš lítat jak chceš, dokud si nebude někdo stěžovat, takže jestli tě chytli někde na polní cestě, co se tam ujezdila o žních, tak neměli právo, pokud tam nebyla značka (zákaz vjezdu, omezení rychlosti atd)...takhle nám to bylo řečeno a ten policajt sám řek, že na poli, polňačce, v lese, louce můžem klidně jezdit bez papírů na motorce i autem, nesměj bejt stížnosti a nesmíme vlítnout na silnici 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 12.10.09, 01:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|