Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 16:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Další
 Reprobedny pod přední sedačky - Škoda 120L 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
Sakra Vy mi nedáte pokoj :) Tak já nevim, možnost stornovat ty 130mm ještě je. Tak co vyplatí se to cpát tam ty větší? Vyplatí se to co se týče zvuku?

4.9.09, 20:42
Příspěvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
Jsem změnil objednávku na ty 165 :lol: sakra snad se nebudu tlouct do hlavy.

5.9.09, 11:25

Příspěvek 
chemer píše:
myslím, že nemáš prečo...horšie to iste nebude...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

5.9.09, 23:09

Příspěvek 
chemer píše:
Jak už psali kluci, když se nevejdou přibrousí se trochu stěny a nebo uděláš pod repro ještě jeden kroužek z MDF a mělo by to vyjít bez problému. Lepší to bude na basech a snesou větší zatížení.

6.9.09, 23:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
Tak roprro 165mm Crunch GTR 6.2 Ci jsem si dnes vyzvedl. Od oka přesahuje krycí mřížka montážní otvor v reproduktoru o cca. 7 mm. Tak přemejšlim, zda by nestálo zato udělat bednu 175 mm a nebo třeba 170mm s tím že by se střed kruhu pro reprouktor posunul o pár mm nahoru aby celá bedna neležela na mřížce.

Jinak co se týče samotných repro, čekal jsem trochu lepší zpracování ale co.. hlavně aby zvuk stál za to.

Jinak mě překvapilo, že reproduktory maji druhý svorky, na kterých je nálepka LED. V technický specifikaci na webu nic takovýho nebylo, znamená to teda že maji reproduktory nějáký podsvícení či podobně? Nikdy jsem se s tim nesetkal. Ani nevim že něco takovýho existuje.

11.9.09, 13:24
Ignorant pravidel

Příspěvek 
chemer píše:
Jinak mě překvapilo, že reproduktory maji druhý svorky, na kterých je nálepka LED. V technický specifikaci na webu nic takovýho nebylo, znamená to teda že maji reproduktory nějáký podsvícení či podobně? Nikdy jsem se s tim nesetkal. Ani nevim že něco takovýho existuje.

koukni se jestli ta mrizka nema v sobe LED diody obcas se to dela :-P

11.9.09, 13:54

Příspěvek 
chemer: Pokud tam chceš dát i mřížku, tak ta má obvykle větší průměr než 165mm. Proto tam má MATTESS 13cm a s mřížkou mu to hodí skoro 160mm. U 165mm repro je to s mřížkou kolem 170 - 180mm. Řešení je to tam dát třeba i bez mřížky, stejn si do toho nemáš šanci kopnout, je tam ta výstuha... Montážní díra je ale menší, nějaký cca. 140mm u 165mm repro. Halvně nevyřízni velkou díru jako jednou můj kámoš a pak se divil, že to nemá za co přidělat. :lol:

Co se týče ledek, tak jako 21lucas

Co se týče zpracování, tak do 2tKč si opravdu nevybereš. Ani moje repro za 5tKč nejsou zpracovaný nijak senzačně. Až tak kolem 7 - 10tKč to má litý koš a pořádné svorky a zpracování.

11.9.09, 15:01
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
21lucas: mřížka je jen palstovej kruh a kovová síťka, opravdu tam neni nic a ani by tam nebyl žádnej kontak... ty tenký kabílky LED jdou taky dovnitř k cívce. Můžu nafotit kdyby někoho zajímalo :) Už jsem se o tom dočetl v návodu, ale je tam jenom že se to má připojit na osvětlení interieru vozidla. Žádný jiný podrobnosti.

Tuner#2: Jo na ty rozměry si dám bacha, pečlivě je přeměřim abych věděl jakou nechat udělat díru. Jo je pravda že jsem o tom prvně uvažoval dost paranoidně, jako že když polezu do auta v zimě abych je neocákl a podobně ale boty si stejně poctivě oklepávám takže zkusim jak tam půjdou s mřížkou a jak bez mřížky. Uvidíme.

Jinak kabely k tomu jsou taky což jsem nevěděl tak jsem rád že to nemusim řešit. Jinak nevim proč vodiče na výškách jsou černo červený a kabely k nim bílo černý a kabely na středobasech bílo černý a kabely k nim červeno černý :)

11.9.09, 21:29
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
já sem měl v krabici nákres montážních otvorů :wink: třeba to tam máš taky

11.9.09, 21:31
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Ted něják nechápu proč se bavíš o montážních otvorech?

11.9.09, 21:48

Příspěvek 
chemer píše:
Tuner#2: Jo na ty rozměry si dám bacha, pečlivě je přeměřim abych věděl jakou nechat udělat díru.

tohle je v těch rozměrech jak sem psal

11.9.09, 21:50
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Jde ale o průměr tý části obvodu repra která bude v krabici...když bude moc malá, repro do bedny nezastrčim a když bude velká tak tam bude kloktat, když bude moc velká tak nepůjde uchytit.

Takže montážní rozměry jsou prostě 165mm to je jasný, ale průměr toho koše kterej ještě bude uvnitř bedny má každý repro jinej.

11.9.09, 22:01

Příspěvek 
to je to o čem se bavim já měl nákres jakou díru udělat kde budou šrouby a výslednej průměr i s mřížkou :wink:

11.9.09, 22:03
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Návod je k tomu nic neříkající a navíc obecnej, nic konkrétně k přesnýmu typu repro. Rozhodně ale informace o tom jak má být veliká díra pro vsazení repra by byla skvělá, tak to radši ještě prolistuju abych tady nekecal.

Jinak je příjemný, že k výškáčům jsou dvě pouzdra. První směřuje repro přímo nahoru, druhý je ale se sklonem cca 60 st. k řidiči.

11.9.09, 22:12
Ignorant pravidel

Příspěvek 
chemer píše:
Návod je k tomu nic neříkající a navíc obecnej, nic konkrétně k přesnýmu typu repro. Rozhodně ale informace o tom jak má být veliká díra pro vsazení repra by byla skvělá, tak to radši ještě prolistuju abych tady nekecal.

Jinak je příjemný, že k výškáčům jsou dvě pouzdra. První směřuje repro přímo nahoru, druhý je ale se sklonem cca 60 st. k řidiči.

neni nekde na krabici perforovana vykruz? - kolecko s dirou uprostred presne pasujici na repro?na repracich DEXON sem to mel ale jestli to delaji i ted nevim

nebo nekde na krabici schematicke rozkresleni

11.9.09, 22:50
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Další