Petr H. - Škoda Favorit - FAFUŇ
| Autor |
Zpráva |
|
Petr H.
|
Jo tak na to taky hned kouknu merky tu nekde jsou...jinak nevim jeste co bych celkove mohl udelat jak v interieru tak exterieru...
|
| 8.9.09, 20:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
PJDefort
|
myslim, že spoustu odpovědí najdeš tady
http://www.skodafavorit.cz/soubory/favorit_JakNaTo.pdf
jinak vzhledově by mu určitě slušeli origo boční lišty na dveře, černý polepy na B sloupky, přední mlhovky (neni poznat jestli tam jsou), dovnitř třeba středový panel atd...prostě takový ty doplňky z vybavenějších modelů:-) a taky sundat ty odrazky na dveřích nebo co to tam je to černý
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
Naposledy upravil PJDefort dne 8.9.09, 20:33, celkově upraveno 1
|
| 8.9.09, 20:31 |
|
 |
|
Petr H.
|
Jo jo tu knizku mam, myslel jsem spis jako upravy interieru treba ten panel na slunecni clony s hodinama stredovej panel u redici paky sedacky z feldy a tak a z venku me napadli cerveny zrcatka z feldy, ale takovydle decentni upravy v ramci seriovyho auta 
|
| 8.9.09, 20:33 |
|
 |
|
Petr H.
|
Mlhovky tam jsou ale musim je opravit nejak nefungujou, necvakne relatko takze to bude nejspis tim relatkem.
A kdyz jsem dnes delal ty fotky tak mi chytnul hned na otoceni klickem, ale kdyz se mi rozsvitili kontrolkni nekde tam silene cvakalo nejaky relatko coz nikdy predtim nedelalo nemam tuseni co to je.
|
| 8.9.09, 20:35 |
|
 |
|
PJDefort
|
nevim jestli si jel v sedačkách z feldy, mě tam strašně vadí ta bederní opěra vystouplá, bolej mě už po pár km záda, extrémě nepohodlný...do fáčka jedině ty tvarovaný z modelu GLX ...mrkni na moje, třeba se něčim z vnějšku inspiruješ (kouřový světla, bílý boční blinkry atd).. http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 064#283064 ...jinak to cvakání relátka by mohlo bejt z motorovýho prostoru pod jednotkou (to řídí palivový čerpadlo) nebo prolez pojistkovku...
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
| 8.9.09, 20:46 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě třeby feldí sedačky vyhovujou sou tvarovaný přesně pro mě 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 8.9.09, 20:47 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
Paráda,hodně pěkné fáčko..Přesně takovou barvu mělo moje první fáčko-někdy v roce 2002..Ach už jen nostalgie..:-l
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 8.9.09, 21:04 |
|
 |
|
Petr H.
|
Me taky asi víc vyhovujou ty z feldy, ted tam mam ty co maj podobny polstrovani jako felda a vzadu nedeleny, jeste mam moznos tam dat sedacky z rovera 214i kterej pujde na ekologicky zruseni ae nevim jesli tam pasujou musim zjistit.Jo to vim to relátko normálne sepne natáhne to benzin ale ted nejak cvakalo je to z motorovyho prostoru tak nevim jesli treba to nebude v cudu a za vsema tema problemama... uvidim taky ho zkontroluju.
|
| 8.9.09, 21:05 |
|
 |
|
Petr H.
|
 Dvě fotky
NOVÁ FOTA
|
| 7.4.10, 20:57 |
|
 |
|
Petr H.
|
 Pár nových věcí
Takže po tom co mi minulý víken upadl celý výfuk FAFUŇ dnes dostal nový.V plánu je pár dalších úprav, jen čekám na dodání přibude nová maska pouze s mřížkou bez znaku, vnitřek světel dostane černou matnou barvu a žárovky blinkrů bez oranžových vnitřků, rapráky do plata,ale napřed musím sehnat plato do kterého budu dělat díry a na konec do kufru poputuje malinkatá basová tuba jen pro ten pocit a malinké zlepšení zvuku.
|
| 22.4.10, 22:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |