|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
jak je mozne ze auto neslo prihlasit....co vim ja tak kdyz si nechas udelat poloprevod na sebe..tak nejak do deseti dnu to mas dohlasit...na to staci pojistka..a evidencka..technicka nemusi..tak proc neslo prihlasit..pokud nejelo tak na lane to neslo dotahnout...nebo se domluvit s technikem ta udela evidencku tam kde to stoji.....neberto to nikdo spatne ale ja sem nikdy nemel zadny takovy problem..kdyby sis to prihlasil tak pak by si jen udelal poloprevod na toho komu si to prodal a ses bez starosti...ted uz jedine sehnat na cerno doklad o likvidaci a nechat vyradit..
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 19.7.09, 20:21 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
LUCAS
Registrován: 5.11.08, 18:03 Příspěvky: 522 Bydliště: Šanov (Znojmo)
|
Jiri píše: jak je mozne ze auto neslo prihlasit....co vim ja tak kdyz si nechas udelat poloprevod na sebe..tak nejak do deseti dnu to mas dohlasit...na to staci pojistka..a evidencka..technicka nemusi..tak proc neslo prihlasit..pokud nejelo tak na lane to neslo dotahnout...nebo se domluvit s technikem ta udela evidencku tam kde to stoji.....neberto to nikdo spatne ale ja sem nikdy nemel zadny takovy problem..kdyby sis to prihlasil tak pak by si jen udelal poloprevod na toho komu si to prodal a ses bez starosti...ted uz jedine sehnat na cerno doklad o likvidaci a nechat vyradit..
auto bylo nepojizdne a bydlim 30km od nejblizsi STK. takze evidencka na lane opravdu nebyla mozna. pochybuju ze nejaky technik by jel 30km nekam udelat evidencku. já samozrejme vím ze je to moje vina, ale proste to je shoda spatnych okolnosti
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
| 19.7.09, 20:29 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
LUCAS píše: Jiri píše: jak je mozne ze auto neslo prihlasit....co vim ja tak kdyz si nechas udelat poloprevod na sebe..tak nejak do deseti dnu to mas dohlasit...na to staci pojistka..a evidencka..technicka nemusi..tak proc neslo prihlasit..pokud nejelo tak na lane to neslo dotahnout...nebo se domluvit s technikem ta udela evidencku tam kde to stoji.....neberto to nikdo spatne ale ja sem nikdy nemel zadny takovy problem..kdyby sis to prihlasil tak pak by si jen udelal poloprevod na toho komu si to prodal a ses bez starosti...ted uz jedine sehnat na cerno doklad o likvidaci a nechat vyradit.. auto bylo nepojizdne a bydlim 30km od nejblizsi STK. takze evidencka na lane opravdu nebyla mozna. pochybuju ze nejaky technik by jel 30km nekam udelat evidencku. já samozrejme vím ze je to moje vina, ale proste to je shoda spatnych okolnosti
blba situace no...jak sem psal..ted jedine bych videl sehnat ten doklad o likvidaci
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 19.7.09, 20:30 |
|
 |
|
LUCAS
Registrován: 5.11.08, 18:03 Příspěvky: 522 Bydliště: Šanov (Znojmo)
|
Jiri píše: LUCAS píše: Jiri píše: jak je mozne ze auto neslo prihlasit....co vim ja tak kdyz si nechas udelat poloprevod na sebe..tak nejak do deseti dnu to mas dohlasit...na to staci pojistka..a evidencka..technicka nemusi..tak proc neslo prihlasit..pokud nejelo tak na lane to neslo dotahnout...nebo se domluvit s technikem ta udela evidencku tam kde to stoji.....neberto to nikdo spatne ale ja sem nikdy nemel zadny takovy problem..kdyby sis to prihlasil tak pak by si jen udelal poloprevod na toho komu si to prodal a ses bez starosti...ted uz jedine sehnat na cerno doklad o likvidaci a nechat vyradit.. auto bylo nepojizdne a bydlim 30km od nejblizsi STK. takze evidencka na lane opravdu nebyla mozna. pochybuju ze nejaky technik by jel 30km nekam udelat evidencku. já samozrejme vím ze je to moje vina, ale proste to je shoda spatnych okolnosti blba situace no...jak sem psal..ted jedine bych videl sehnat ten doklad o likvidaci
jo, jak jsem uz psal. pokud najdu vin tak je to hotova vec. pokud ne tak velky velky problem
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
| 19.7.09, 20:33 |
|
 |
|